I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

bic bozi /Dust2 only

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 14:07

absolutně nechápu jak tenhle klouček muže mít admin práva,protože je vidět že o tom neví absolutně vůbec nic,dávat slay 40 sekund před tím než skončí kolo,to vám tady přijde normální jako? nemám tam evip jak třeba na publicu 1,ale tohle mi přijde hodně nefér vůči lidem co to vip nemají,a nemají na zbraň tak jako tenhle profík který si myslí že když dá slay 5 lidem 40 sekund do skončení kola,chlapci to co je tohle,normálně upadám do bezvědomí...a není to po prvé co to takhle udělal... a pak mi dá mute zato že on mi napíše v klídku ferdo,a já mu na to odpovím ferda je tvůj taťka protože stvořil tohle co stvořil? podle mně je to urážka za urážku kdyby nenapsal ferdo tak bych se toho absolutně nechytl,ale je vidět že tento člověk se těma práva přímo baví na těch serverech,nádhera na to koukat...
WREX
Amatér
Amatér

bic bozi /Dust2 only

od Rumcajz » 15 bře 2019, 14:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bic bozi /Dust2 only

Příspěvekod Maxipes » 15 bře 2019, 14:11

Slay jsi dostal jeste s jednim ferdou, se kterym jsi kempil za T u T spawnu, k cemuz se zde i priznavas.

Byl jsem milosrdny a za tvuj vypad vuci me rodine jsem ti dal jen 10 minutovy ban. To nyni prehodnocuji a trestam te tak, jak jsem to mel udelat uz na serveru.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 14:32

camp u T spáwnu? né já jen čekal na ferdy až začnou vybíhat,tak jak to CT dělají,na položení bomby jsem měl 40sek což mi přijde dost času,a nevidím důvod proč by jsme měli dostat slay v takovém čase... jestli ti příjde urážka to co sem napsal,mně přijde urážka na mně jako ferda to samé,protože my jsme spolu do školy nechodily aby jsi takhle mohl někoho nazvat,práva možná máš,ale tím se vysmíváš plno lidem na serveru,protože to není po prvé co to tam takhle vidím... a vůbec ty mě nazíváš camperem,už jen to je urážka na mně,ukaž mi ten camp v tom případě,jsem zvědavý...
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 14:54

Ty jako admin bys měl mít přehled o tom co se ve hře stihnout dá,a co se stihnout nedá,ty absolutně nemáš přehled o ničem,děláš si to tak jak ti to padne od ruky...
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 15 bře 2019, 15:07

I ty ferdo jeden.

WREX píše:děláš si to tak jak ti to padne od ruky...

To se pletes. Kdyz vidim, ze T kempi 40s do konce kola na spawnu, coz jsi delal a k cemu se tu i priznavas, tak jim dam slay. Za T mas hrat aktivne, dokud nepolozi bombu, v tu chvili se role obraceji a aktivne zase musi hrat CT. Jednoduche.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 15:24

:D může mi někdo říct co teď napsal ten ferda? jsi admin na serveru o lidech 17 vs 16 lidí,bože můůůj
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 15:31

to je jasný že musí hrát T aktivně,ale mají na to nějaký určený čas,ty bys měl normálně byt admin někde na IEM v katovicích třeba,a normálně pokickovat ty hráče tam když pokládají bombu v posledních sekundách,bože můj co ty píšeš,ach jo...
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 15 bře 2019, 15:40

Co na tom nechápeš? Nikdo Ti tady nepíše, že máš okamžitě rushovat a mít bombu položenou během pár vteřin. Jde o to, že jakožto T se nesmíš pohybovat na T spawnu, když do konce hry zbývá 1 minuta, pokud samozřejmě nejdeš pro drop např.. Myslím, že Ti vše bylo patřičně vysvětleno a již se to nebude opakovat :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod WREX » 15 bře 2019, 16:09

Tak to jo :D :D kamarádi se sešli :D locknite to,tady mají pravdu vždy ti lepší přeci :D
WREX
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knedlajs » 15 bře 2019, 16:13 VIP

Pravdu majú tí, ktorí ovládajú pravidlá. A to ty v tomto prípade nie si.

Zamietnuté, lock.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy