I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] bic bozi STEAM_0:1:79236874 / D2 1

Příspěvekod nechapu » 11 čer 2018, 15:58

http://leteckaposta.cz/753967328
https://www.youtube.com/watch?v=4Kuy_xiYDfI
http://prntscr.com/jtnli4
15 40 cca

Na demu poslední kolo, já poslední kolo vyfrapsoval, pro lepší orientaci Vaši i moji.

Začátek kola, nic neobyklého. Už od začátku kola je jasné, že naši na long dlabou. Hned od začátku jsme tam jen 3 nebo 4 a mě je jasné, že by to mohl být bod, kde to proteče. Snažím se, aby nikdo nešel spoluhráčům, kteří dobývají A/MID, do zad. A tak to tam do padesáte vteřiny času kola držim se spoluhráčem. Já dostanu HE na 30, on to pouští a běží na mid. Já se stáhnu k zelený, protože tuším, že bude někdo greedy a pokusí se to vytáhnout. Taky se tak stalo. Zabil jsem admina a dostal za svůj play kick. všimněte si, že jak jsem ho zabil, tak se přemisťuji na schody. Ale i přesto dostanu kick. (Když dělám risky play, jako je třeba vytažení longu, tak 1) WALKUJU 2) KONTROLUJU ÚHLY 3) POČÍTÁM S TÍM, ŽE TO URČITĚ NĚKDO ČEKÁ A NEIGNORUJU ÚHLY)

https://youtu.be/4Kuy_xiYDfI?t=11 - long pomalu padá. Já dostanu na 30 HP
https://youtu.be/4Kuy_xiYDfI?t=17 - spoluhráč zdrhá, já mám málo, nějaký aim duel nemá smysl, zkusím offangle.
https://youtu.be/4Kuy_xiYDfI?t=31 - vyšlo to, jako hlupák to vytáhl a nekontroluje ani úhly.

Nejsem přece blázen, abych uprostřed kola pustil CTčka Tčkum do zad. Každý, kdo má všech pět po hromadě ví, že csko je o map controllu. Od začátku long dobýjeli. Mám já teda utíkat jak ovce za bombou, když je safe a je tam s ní spousta lidí a riskovat, že dostanem do zad? Jen aby mohl pan admin vytáhnout long s vidinou free fragů? Kdyby si kontroloval základní úhly, zabil by mě.. byl jsem na jeden hit. Není to trošku divné? Že ho zabiju a instantní kick?

Pár kol předtím mi dal dle mého názoru zbytečný slay, o to se tu určitě bude opírat. Že jsem byl "varován". Na ten nemám důkaz (HLTV ještě nedostupné). Imho byl také maximálně zbytečný. I kdyby byl ten slay oprávněný, nic to nemění na tom, že kick byl zbytečný. Je maximálně očividné, že byl naštvaný, že jsem ho zabil. Proto ihned následoval kick. Nepodíval se ani na situaci na mapě a ani na chviličku nezaváhal, proč tam vlastně jsem. Hned kickoval. To že je to PUBLIC neznamená, že tu hru musím hrát jak opice.
nechapu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] bic bozi STEAM_0:1:79236874 / D2 1

od Rumcajz » 11 čer 2018, 15:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: bic bozi STEAM_0:1:79236874 / D2 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 čer 2018, 16:28

Na videu co si dodal je vidět, že si se do 0:30 nehnul z okolí T spawnu, jen poskakoval sem a tam aby si někoho zabil. Tohle je NS portál, kde platí naše pravidla. Taktiky a teorie které tady rozvíjíš, používej na gatheru nebo v lize. Zde se musíš řídit tím co po tobě chceme, i kdyby to znamenalo že jako všichni ostatní každý kolo tupě vyběhneš long.

P.S. doporučuji najít si holku
P.S.S. když ji musíš pokaždý dofouknout, tak se to nepočítá

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: bic bozi STEAM_0:1:79236874 / D2 1

Příspěvekod Maxipes » 11 čer 2018, 16:34

Jeste se sem vyjadrim, kdyz si chlapec stezuje na mne.

Je to presne tak, jak pises, jen zacnu od Tveho konce.

Nejprve jsi dostal varovny slay, pricemz jsi kempil na svem oblibenem spotu pred longem. Po nem ses vztekal a argumentoval, ze jsi cekal na zbran, protoze jsi mel jen deagle. Cimz ses ke kempu priznal, tak moc nerozumim tomu, ze tu pises cosi o "maximalne zbytecnem" slayi, kdyz jsi evidentne neplnil povinnost modu.

Par kol pozdeji, coz doklada Tve demo i videa na YT, jsi opet kempil pred longem/ na top midu, deroval jsi a cekal na prichozi CT. Dockal ses, zabil jsi me presne v case 0.31(!) na hornim midu. Pokud jsi ode me cekal pochvalu, tak ses mylil. Kempit tak dlouho za T proste nebudes. Vzhledem k tomu, ze se nejednalo o Tvuj prvni prohresek, dostal jsi kick.

nechapu píše:Mám já teda utíkat jak ovce za bombo

Nikdo po Tobe nechce, abys utikal jako ovce, kdyz jsi evidentne zkuseny hrac. Ale role ve hre jsou jasne dane a ty budou hraci respektovat a povinnosti dane modem budou plnit.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] bic bozi STEAM_0:1:79236874 / D2 1

Příspěvekod nechapu » 11 čer 2018, 17:07

Krásné vyjadřování, Awee. Jestli ti je víc jak 15, tak bych se asi styděl. Ještě k tomu z tvé pozice. A to tu na to prý tolik trpíte. Zaměťte si před svým vlastním prahem.

Pro fíka

Takže to, že držim X hráčů sám na jedný straně mapy, abyste nemohli volně jít a naši tak byli v přesile, není plnění cíle mapy? Ja myslel, že cílem je, aby byla položená bomba :D. "Kempit tak dlouho nebudu". Takže tě mam nechat prostě dávat lidi do zad? Máš to hrát jak člověk a stáhnout se přes Ačko, nebo si pak neléčit komplexy (to že jsem hned běžel do pryč jsi taky odignoroval - skvělá práce, určitě to nebylo ze vzteku). Jakoby se za 40 sekund nedala přeběhnout celá mapa. Vůbec nevím, proč někdo gamesites říká gameSH*T. A když tak máte rádi moje teorie, tak Vám přidám ještě jednu.

Proč se vyjádřili v cca 10ti minutách?
1) Jsou kamarádi
2) nějakej šerif napsal adminoj - když byl online, že je na něj stížnost.
3) Jsou homokamarádi
nechapu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod nechapu » 11 čer 2018, 17:10

nechapu píše:Proč se vyjádřili v cca 10ti minutách?
1) Jsou kamarádi
2) nějakej šerif napsal adminoj - když byl online, že je na něj stížnost.
3) Jsou homokamarádi

Rozhodně 2 je správně!
nechapu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 čer 2018, 17:15

3) je správně ;)
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy