• Stránka 1 z 1
Big Problem, Please Help me
Jaký máte přístroj ? počítač
Jaký máte operační systém? Windows XP
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Neviem vobec. Mal som chyby aj také že nešlo mi shift+tab a vraj bol upgrade steamu tak mi to išlo.
Stručný popis vašeho problému : Takže, na steame ide snímovanie obrazovky pomocou tlačidla F12, však? No a ja to tak mám, pýtal som sa Loveho ako sa to robí (tie snímky obrazovky) Povedal mi,že keď vypnem hru,tak sa mi ukáže tabuľka kde sú snímky,ktoré som nahral. No mne to neukáže, tú tabuľku. Potom som to skúšal aj na iné písmeno ale aj tak to nejde. nahrávanie obrázkov na steam nejde. Po čase uploadovania mi ukáže čiernu obrazovku, chcem to robiť tlačítko F12.
Jaký máte operační systém? Windows XP
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Neviem vobec. Mal som chyby aj také že nešlo mi shift+tab a vraj bol upgrade steamu tak mi to išlo.
Stručný popis vašeho problému : Takže, na steame ide snímovanie obrazovky pomocou tlačidla F12, však? No a ja to tak mám, pýtal som sa Loveho ako sa to robí (tie snímky obrazovky) Povedal mi,že keď vypnem hru,tak sa mi ukáže tabuľka kde sú snímky,ktoré som nahral. No mne to neukáže, tú tabuľku. Potom som to skúšal aj na iné písmeno ale aj tak to nejde. nahrávanie obrázkov na steam nejde. Po čase uploadovania mi ukáže čiernu obrazovku, chcem to robiť tlačítko F12.
Raz ma oklameš,a dôveru si už nezískaš!

-
FlashDown - Drbna
Big Problem, Please Help me
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Big Problem, Please Help me
Dobry den mam taky problem ze ak hrajem normalne hru stylom wsad tak mi nejde strelba ...ani mysi a ani tuchpadem
mozemete mi poradit co stym ? (ale ak to prestavim na sipky tak mi strelba jde normalne )

- Sweente
- Kolemjdoucí
Re: Big Problem, Please Help me
Mé vyjádření tu máš a Sweente, založ nové téma. LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
• Stránka 1 z 1