Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Bind na nesmrtelnost [Furien]

Příspěvekod MartinR » 13 kvě 2015, 17:36

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli funguje nějaký bind na nesmrtelnost. Přičemž jsem prolezl hodně příspěvků na tomto fórum a nenašel odpověď. Fungovalo by to na zmáčknutí klávesy, poté by se zapnula nesmrtelnost a druhým kliknutím zase vypnula.
Děkuji za odpověď. S pozdravem M@rtinR
MartinR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno] Bind na nesmrtelnost [Furien]

od Rumcajz » 13 kvě 2015, 17:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bind na nesmrtelnost [Furien]

Příspěvekod SponErko » 13 kvě 2015, 18:35 VIP

Ahoj, můžeš vyzkoušet tento bind. Občas se načítá menu pomaleji, tak je trošku obsáhlejší :lol:

Kód: Vybrat vše
bind "x" "say /furien;wait;wait;wait;wait;wait;wait;menuselect 3;wait; wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;slot4"
-> pro klávesu x (klávesu lze pozměnit přepsáním x na začátku bindu na libovolné písmenko)

Příkaz by měl být schopen otevřít furien menu a zapnout item nesmrtelnost. Může však nastat problém, když budeš mít moc velký ping, protože se splní další příkaz ještě dříve, než se ti otevře ta tabulka. Vyzkoušej to a uvidíme..

Ještě jedna moje poznámka k tomuto bindu. Nedoporučuji bind spamovat, mohlo by ti to koupit nějaký z itemů. Taktéž bind nepoužívej u CT, pokud necheš koupit/aktivovat bunnyhop.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Odpověď

Příspěvekod MartinR » 14 kvě 2015, 16:08

Mockrát vám děkuji za odpověď a ochotu. Velmi mi to pomáhá i když je to malinko pomalá reakce na ten command ale šlape to skvělě :) !
MartinR
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [řešíme] Bind na nesmrtelnost [Furien]

Příspěvekod SponErko » 14 kvě 2015, 18:12 VIP

Bohužel to nejde udělat tak, aby to reagovalo okamžitě. To menu se otevírá určitou dobu a když bude server třeba více zatížený, mohlo by ti to otevírat něco jiného, nebo neotevírat nic.
Kdyby s tím byl v budoucnu nějaký problém, stačí mi napsat PM a já ti bind poupravím ;)
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody