• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Bind na nesmrtelnost [Furien]
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli funguje nějaký bind na nesmrtelnost. Přičemž jsem prolezl hodně příspěvků na tomto fórum a nenašel odpověď. Fungovalo by to na zmáčknutí klávesy, poté by se zapnula nesmrtelnost a druhým kliknutím zase vypnula.
Děkuji za odpověď. S pozdravem M@rtinR
Děkuji za odpověď. S pozdravem M@rtinR
-
MartinR - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Bind na nesmrtelnost [Furien]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bind na nesmrtelnost [Furien]
Ahoj, můžeš vyzkoušet tento bind. Občas se načítá menu pomaleji, tak je trošku obsáhlejší
Příkaz by měl být schopen otevřít furien menu a zapnout item nesmrtelnost. Může však nastat problém, když budeš mít moc velký ping, protože se splní další příkaz ještě dříve, než se ti otevře ta tabulka. Vyzkoušej to a uvidíme..
Ještě jedna moje poznámka k tomuto bindu. Nedoporučuji bind spamovat, mohlo by ti to koupit nějaký z itemů. Taktéž bind nepoužívej u CT, pokud necheš koupit/aktivovat bunnyhop.

- Kód: Vybrat vše
bind "x" "say /furien;wait;wait;wait;wait;wait;wait;menuselect 3;wait; wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;slot4"
Příkaz by měl být schopen otevřít furien menu a zapnout item nesmrtelnost. Může však nastat problém, když budeš mít moc velký ping, protože se splní další příkaz ještě dříve, než se ti otevře ta tabulka. Vyzkoušej to a uvidíme..
Ještě jedna moje poznámka k tomuto bindu. Nedoporučuji bind spamovat, mohlo by ti to koupit nějaký z itemů. Taktéž bind nepoužívej u CT, pokud necheš koupit/aktivovat bunnyhop.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Bind na nesmrtelnost [Furien]
Bohužel to nejde udělat tak, aby to reagovalo okamžitě. To menu se otevírá určitou dobu a když bude server třeba více zatížený, mohlo by ti to otevírat něco jiného, nebo neotevírat nic.
Kdyby s tím byl v budoucnu nějaký problém, stačí mi napsat PM a já ti bind poupravím
lock
Kdyby s tím byl v budoucnu nějaký problém, stačí mi napsat PM a já ti bind poupravím

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1