• Stránka 1 z 1
Bindy
Zdravím,
neví někdo prosím, jak nabindovat držení zbraně (pravou a levou ruku) a nosound na jednu klávesu? Mám to na dvou a zabírá mi to místo.
Řezník (Sodoma Gomora)
neví někdo prosím, jak nabindovat držení zbraně (pravou a levou ruku) a nosound na jednu klávesu? Mám to na dvou a zabírá mi to místo.
Řezník (Sodoma Gomora)
„Soudit někoho podle toho, jak vypadá, kde bydlí nebo se chová, je jednoduché. Kdo ale skutečně neprožil něčí realitu, tak neví vůbec nic...”
- Reznik24
- Kolemjdoucí
Re: Bindy
To je ale jen na pravou ruku, ne? Potřebuju, abych na jedné klávese přepínal mezi pravou a levou rukou.
„Soudit někoho podle toho, jak vypadá, kde bydlí nebo se chová, je jednoduché. Kdo ale skutečně neprožil něčí realitu, tak neví vůbec nic...”
- Reznik24
- Kolemjdoucí
www.google.com
Tam skús nabudúce hľadať
ale že si to ty spravil som to za teba.
Hoď si to do configu ale namiesto ? Daj tlačítko na ktorom to chceš.
alias "righthand" "righth"
alias "righth" "cl_righthand 1; alias righthand lefth"
alias "lefth" "cl_righthand 0; alias righthand righth"
bind "?" "righthand"
Tam skús nabudúce hľadať

Hoď si to do configu ale namiesto ? Daj tlačítko na ktorom to chceš.
alias "righthand" "righth"
alias "righth" "cl_righthand 1; alias righthand lefth"
alias "lefth" "cl_righthand 0; alias righthand righth"
bind "?" "righthand"
-
FRAJOoOSK - CS 1.6 Admin
Tak mi to fungovalo jen do té doby, než jsem restartoval hru/znovu se přihlásil :-/
Nenacházím naději! xD
Nenacházím naději! xD
- Reznik24
- Kolemjdoucí
Reznik24 píše:Tak mi to fungovalo jen do té doby, než jsem restartoval hru/znovu se přihlásil :-/
Nenacházím naději! xD
+ používej vlastní jméno cfg. Takže zkopíruj default cfg a pojmenuj třeba reznik.cfg.
+ to samé nastavení měj uložené v souboru userconfig.cfg ve složce cstrike, pokud tam není, vytvoř ten soubor
+ dtto u souboru autoexec.cfg
A i kdyby všechno selhalo, stačí, když budeš mít reznik.cfg a pak jen ve hře do konzole napíšeš "exec reznik.cfg" a máš to načtené.
Nonsteam verze hry má tu debilní vlastnost, že ráda přepisuje cfg soubory na defaultní hodnoty někdy. Steam by to už neměl dělat, ale přecijen ta gamesá má už pár dekád a support nulový, takže who knows...
- Yemeth
- Amatér
• Stránka 1 z 1