Bluetooth

Příspěvekod JirkaGeorge » 06 pro 2013, 10:18

Zdravím, takže potřeboval jsem připojit přes Bluetooth mobil k ntb ale nešlo mi to tak jsem trošku prohledal zjistil jsem že nemám zapnuté zařízení bluetooth tak jsem zavítal na vyhledávání na internetu našel jsem toto > http://windows.microsoft.com/cs-cz/w...sked-questions tak jsem šel krok po kroku ale nastal problém až ke konci. Jakmile dám Povolit zařízením Bluetooth vyhledání tohoto počítače pak dám Povolit zařízením Bluetooth připojení k tomuto počítači > Zobrazit upozornění když se bude chtít nové zařízení připojit Zobrazit ikonu v oznamovací oblasti a pak tam je Vypnout adaptér Bluetooth to jediné mám prázdné tudíž ''nezaškrknuté'' .
No nadále dám Použít a objeví se ( link ) . No a dám jakože Ok nic se nezměnilo pak dám zase Ok ( Objeví se to stejné jak při Použít ) zmizí tabulka ale jakmile se podívám jestli se něco změnilo Kolonka Povolit zařízením Bluetooth vyhledání tohoto počítače je prázdná ''nezaškrknutá''. Ostatní jsou ''zaškrknuté'' což je divné. Nějaké nápady jak vyřešit tento problém?

Děkuji moc za odpovědi.

Ps.: Na obrázku je starý datum jelikož jsem to fotil včera a v tu stejnou dobu jsem to dával na jiné fórum jak je vidět na obrázku viz ''link'', ale tam je to nějaké mrtvé.
Prosím všechny aby nečetli můj podpis 8-)
Obrázek
JirkaGeorge
Pokročilý
Pokročilý

Bluetooth

od Rumcajz » 06 pro 2013, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Vyriešené topicy