• Stránka 1 z 1
[Stížnost oprávněná]Bob_Kok / JB#3
Odkaz na Steam profil admina: ZDE
Popis situace/prohřešku admina: Simon dal příkaz: “Všichni si nalezete do atrakce autíčko, tady jakože na moje výstřely... můžete.„ Bob_Kok usoudil, že se může po atrakci kvůli slovu “můžete„ pohybovat po atrakci jak chce. Dle mého byla mezi příkazem a slovem můžete, dostatečná mezera na to, aby se to dalo pochopit více způsoby. Když jsem se díval na demo, znělo mi to spíše jako, že už tam mohou jít do atrakce na ty výstřely a ne, že se můžou hýbat po atrakci jak chtějí.
Po tom co jsem Bob_Koka zabil za to, že opustil výstřely, mi řekl do voicu, že Simon řekl, že můžou jít na ty výstřely, tím pádem se může hýbat po atrakci. Nato jsem mu řekl, co si myslím a Simon se do toho vložil se stejným názorem. Potom už Bob_Kok dál situaci neřešil, bral jsem to tedy jako, že si sám není jistý, koneckonců to tak i znělo.
Po dvou hodinách se zamnou připojil Bob_Kok na TS a řekl mi, že se koukal na demo a že jsem mu FK dal a nahodil mi ban.
Nepřijde mi v pořádku, že admin potom co mu hráči sdělí svoji verzi, situaci dále neobjasní a přestane ji řešit a já mám podle toho nejspíš telepaticky pochopit, že jsem mu prostě ten FK dal, navíc bylo po tomto kole ještě jedno, kdy si v klidu vyžádat VD nebo situaci nějak dořešit.
Důkaz o jeho pochybení: GOTV DEMO - 37:20, ODKAZ NA BANLIST
Popis situace/prohřešku admina: Simon dal příkaz: “Všichni si nalezete do atrakce autíčko, tady jakože na moje výstřely... můžete.„ Bob_Kok usoudil, že se může po atrakci kvůli slovu “můžete„ pohybovat po atrakci jak chce. Dle mého byla mezi příkazem a slovem můžete, dostatečná mezera na to, aby se to dalo pochopit více způsoby. Když jsem se díval na demo, znělo mi to spíše jako, že už tam mohou jít do atrakce na ty výstřely a ne, že se můžou hýbat po atrakci jak chtějí.
Po tom co jsem Bob_Koka zabil za to, že opustil výstřely, mi řekl do voicu, že Simon řekl, že můžou jít na ty výstřely, tím pádem se může hýbat po atrakci. Nato jsem mu řekl, co si myslím a Simon se do toho vložil se stejným názorem. Potom už Bob_Kok dál situaci neřešil, bral jsem to tedy jako, že si sám není jistý, koneckonců to tak i znělo.
Po dvou hodinách se zamnou připojil Bob_Kok na TS a řekl mi, že se koukal na demo a že jsem mu FK dal a nahodil mi ban.
Nepřijde mi v pořádku, že admin potom co mu hráči sdělí svoji verzi, situaci dále neobjasní a přestane ji řešit a já mám podle toho nejspíš telepaticky pochopit, že jsem mu prostě ten FK dal, navíc bylo po tomto kole ještě jedno, kdy si v klidu vyžádat VD nebo situaci nějak dořešit.
Důkaz o jeho pochybení: GOTV DEMO - 37:20, ODKAZ NA BANLIST
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-
ChatCoolGame - CS:GO Server Admin
[Stížnost oprávněná]Bob_Kok / JB#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bob_Kok / JB#3
Ahoj,
dal si mi FreeKill, takže jsem se dovolil zmáčknout voice tlačítko a řekl jsem vám, že jsi mi dal FreeKill, sic jsem si nebyl jist, co přesně Simon řekl, ale věděl jsem, že jsem se mohl po atrakci autíčko volně pohybovat, ale musel jsem plnit zákazy.
Tys tam moje tvrzení vyvrátil, že to není pravda a že jsme měli jít na výstřely a že to byl platný a splnitelný příkaz.
Bohužel se do situace vmísil nešťastně Simon a ten řekl, že dal ještě jeden příkaz, který nás poslal na zmiňované výstřely, ale to bohužel nebyla pravda.
Ty jsi mě neposlechl a nepřijal, že jsi mi dal FreeKill, tak co tě tam mám půl dne vyslýchat a žádat o VD, když jsi mi řekl, že to FreeKill nebyl.
Poté jsem se šel co nejrychleji podívat na demo. V tom mě ale přerušili domácí práce a hold jsem musel jít pomáhat.
Jak jsem skončil, tak jsem se šel podívat na demo, kde mě zajímalo, co opravdu Simon řekl, řekl následující:
Všichni si nalezete do atrakce autíčko, tady jakože na moje výstřely(,) můžete.
Připojil k tobě do roomky na TS3, že to nějak vyřešíme a poslal jsem ti tu větu a začal ti vysvětlovat, že Simon řekl tohle a žes mi dal FreeKill. Nejprve jsi mě ignoroval, poté jsi řekl, že to byl příkaz a poté až jsem ti to povysvětloval, jsi uznal, že jsi mi FreeKill dal.
Čekal jsem od tebe tedy nějakou adekvátní omluvu, ale té jsem se nedočkal.
Teď zase přiznáváš, že jsem musel jít na výstřely, takže si zase protiřečíš.
Ban ti už dávno skočil, z dobré vůle jsem ti psal, že ho máš...
Kdyby ses choval lépe, uznal to, nebo poslechl mě na server jakožto Admina, tak jsme tu ani jeden takhle nemuseli ztrácet čas.
dal si mi FreeKill, takže jsem se dovolil zmáčknout voice tlačítko a řekl jsem vám, že jsi mi dal FreeKill, sic jsem si nebyl jist, co přesně Simon řekl, ale věděl jsem, že jsem se mohl po atrakci autíčko volně pohybovat, ale musel jsem plnit zákazy.
Tys tam moje tvrzení vyvrátil, že to není pravda a že jsme měli jít na výstřely a že to byl platný a splnitelný příkaz.
Bohužel se do situace vmísil nešťastně Simon a ten řekl, že dal ještě jeden příkaz, který nás poslal na zmiňované výstřely, ale to bohužel nebyla pravda.
Ty jsi mě neposlechl a nepřijal, že jsi mi dal FreeKill, tak co tě tam mám půl dne vyslýchat a žádat o VD, když jsi mi řekl, že to FreeKill nebyl.
Poté jsem se šel co nejrychleji podívat na demo. V tom mě ale přerušili domácí práce a hold jsem musel jít pomáhat.
Jak jsem skončil, tak jsem se šel podívat na demo, kde mě zajímalo, co opravdu Simon řekl, řekl následující:
Všichni si nalezete do atrakce autíčko, tady jakože na moje výstřely(,) můžete.
Připojil k tobě do roomky na TS3, že to nějak vyřešíme a poslal jsem ti tu větu a začal ti vysvětlovat, že Simon řekl tohle a žes mi dal FreeKill. Nejprve jsi mě ignoroval, poté jsi řekl, že to byl příkaz a poté až jsem ti to povysvětloval, jsi uznal, že jsi mi FreeKill dal.
Čekal jsem od tebe tedy nějakou adekvátní omluvu, ale té jsem se nedočkal.
Když jsem se díval na demo, znělo mi to spíše jako, že už tam mohou jít do atrakce na ty výstřely a ne, že se můžou hýbat po atrakci jak chtějí.
Teď zase přiznáváš, že jsem musel jít na výstřely, takže si zase protiřečíš.
Ban ti už dávno skočil, z dobré vůle jsem ti psal, že ho máš...
Kdyby ses choval lépe, uznal to, nebo poslechl mě na server jakožto Admina, tak jsme tu ani jeden takhle nemuseli ztrácet čas.
"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
Atilos píše:Ty jsi mě neposlechl a nepřijal, že jsi mi dal FreeKill, tak co tě tam mám půl dne vyslýchat a žádat o VD, když jsi mi řekl, že to FreeKill nebyl.
Půl dne? Jsi snad admin, ne? To znamená, že jakmile bys mi řekl ať ti to VD prostě dám, dostal bys ho, místo toho si řekl svoji verzi a poté naší už nic neřekl, asi tě už volaly domácí práce nebo nevím..
Navíc, i jako hráč mám snad právo, vyjádřit svůj názor a říct jak si myslím, že to bylo, nebo ne?
Atilos píše:Poté jsem se šel co nejrychleji podívat na demo. V tom mě ale přerušili domácí práce a hold jsem musel jít pomáhat.
Poté? To znamená po FK nebo potom co skončila mapa? Protože, jestli jsem dostal ban za to, že tě volaly domácí práce a nemohl ses hned po situaci podívat na demo tak GG.
Atilos píše:Připojil k tobě do roomky na TS3, že to nějak vyřešíme a poslal jsem ti tu větu a začal ti vysvětlovat, že Simon řekl tohle a žes mi dal FreeKill. Nejprve jsi mě ignoroval, poté jsi řekl, že to byl příkaz a poté až jsem ti to povysvětloval, jsi uznal, že jsi mi FreeKill dal.
Spíš mi jen přišlo, žes mi přišel oznámit, že mám ban a za co ho mám.. a ano potom co jsi mi řekl, co si za DVĚ hodiny (kdy jsem situaci bral dáávno za vyřešenou) zjistil jsem z toho uznal, že jsem ti FK dal.
Ovšem potom co jsem se díval na demo, kvůli téhle stížnosti, tak se samozřejmě nějaké moje pohledy na věc změnily. Proto, jak zmiňuješ si nejspíše v něčem protiřečím.
Atilos píše:Čekal jsem od tebe tedy nějakou adekvátní omluvu, ale té jsem se nedočkal.
Tak pokud vím, omluvu jsi dostal, jestli PRO TEBE adekvátní, to už nevím. Možná by sis měl někde napsat jak má pro tebe vypadat ADEKVÁTNÍ omluva, aby hráči nedostali ban, za něco co ani neudělali naschvál.
Atilos píše:Teď zase přiznáváš, že jsem musel jít na výstřely, takže si zase protiřečíš.
Jak už jsem psal, po zhlédnutí dema, jsem na některé věci názor změnil.
Atilos píše:Ban ti už dávno skočil, z dobré vůle jsem ti psal, že ho máš...
Tak ještě bych ti měl děkovat ne? Z dobré vůle bys mi ten ban nedal, vzhledem k tomu, že sis sám ani na serveru nebyl úplně jistý a situaci si dle mého nedořešil.
Atilos píše:Kdyby ses choval lépe, uznal to, nebo poslechl mě na server jakožto Admina, tak jsme tu ani jeden takhle nemuseli ztrácet čas.
Možná kdybys nepotřeboval dávat bany za to, že nedořešíš situaci na serveru, tak bychom tu nemuseli ani jeden ztrácet čas.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
-
ChatCoolGame - CS:GO Server Admin
Trochu opožděně ale přece.
Atilos freekill dostal, po zhlédnutí dema mi příkaz zněl, že hráči mají jít do atrakce, a tam můžou jít na výstřely.
Byl to dost zvláštní příkaz, a proto jste za to zabíjet neměli.
Nicméně vůbec nechápu, jak admin může na serveru situaci absolutně nedořešit a po dvou hodinách se na teamspeku dožadovat omluvy nebo dá ban.
Admin zde pochybil, pokud se něco podobného bude opakovat, odebereme mu přístup do banlistu.
K banu přidán komentář, že je neoprávněný.
Stížnost oprávněná.
Atilos freekill dostal, po zhlédnutí dema mi příkaz zněl, že hráči mají jít do atrakce, a tam můžou jít na výstřely.
Byl to dost zvláštní příkaz, a proto jste za to zabíjet neměli.
Nicméně vůbec nechápu, jak admin může na serveru situaci absolutně nedořešit a po dvou hodinách se na teamspeku dožadovat omluvy nebo dá ban.
Admin zde pochybil, pokud se něco podobného bude opakovat, odebereme mu přístup do banlistu.
K banu přidán komentář, že je neoprávněný.
Stížnost oprávněná.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1