I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Bodka alá geniální adminka

Příspěvekod syyma » 03 pro 2022, 00:18

Název tématu [Server / Nick admina]: Tečka
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/bodecka/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]
: nejdřív.. Mluvím klasicky slovensky, oblíbil jsem si větu "eště raz to řekneš", bohužel bodka to asi psychicky nedává, tak mi za to musí dávat muty a kicky pokaždé, co tam je.
Další kolo slyším, info "je to sock...", začnu říkat že je to sock sniffer, bodka mě po nějaké době grabne a ptá se mě, proč jsem dal fake info. Absolutně jsem nevěděl, že jsem nějaký fake info řekl, když jsem ho doslova jenom zopakoval už po někom, kdo to říkal. Dostal jsem mute za fake info.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:

2.00 - jsem t, kolem mě jsou lidi a s 60 karmou je nemám šanci zabít, tak čekám, až si někoho odchytím. zbývá přes 2 minuty hry a admin si řekne, že mi dá slay.

8.15 - tečka grabuje, pak dá nosense mute

časování s kickem a mutem za "provokaci" nemůžu najít, ale jestli mám zákaz mluvit slovensky a používat s derou "eště raz to řekneš", tak to prosím napište do pravidel<3
když jsem to řekl já, kick a pak i 10 minut, když to řekl někdo jiný, admin nic neřešil
Uživatelský avatar
syyma
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 19
Registrován: 17 srp 2021, 14:12

[Zamítnuto] Bodka alá geniální adminka

od Rumcajz » 03 pro 2022, 00:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Bodka alá geniální adminka

Příspěvekod AwpOnly » 03 pro 2022, 00:30 VIP

mozem potvrdit tuto staznost, mozete rovno zrusit bodku nemusite ani pozerat demo, cs
"mali by ste si to logo zmeniť na With you we will be the best. Lebo doteraz som nevidel že by sa niekto stal lepším človekom vďaka GS ale videl som ako sa GS vďaka pár jednotlivcom niekde posunulo." -ŽB
Uživatelský avatar
AwpOnly
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1653
Registrován: 17 dub 2019, 21:21

Re: Bodka alá geniální adminka

Příspěvekod syyma » 03 pro 2022, 11:15

https://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/T ... _v2.dem.gz
zapomněl jsem nějak poslat dokaz na demíčko
Uživatelský avatar
syyma
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 19
Registrován: 17 srp 2021, 14:12

Re: Bodka alá geniální adminka

Příspěvekod Bodka06 » 03 pro 2022, 12:11

syyma píše: časování s kickem a mutem za "provokaci" nemůžu najít, ale jestli mám zákaz mluvit slovensky a používat s derou "eště raz to řekneš", tak to prosím napište do pravidel<3


Ty si len tak dal do konzole kill, keď si bol T aj keď veľmi dobre vieš, že to robiť nemôžeš. Dala som ti za to upozornenie v tvare "Ešte raz to spravíš". Začal si ma provokovať tým, že si to spamoval do miku ako pokazená platňa, čož som si pár krát nevšímala, ale keď už toho bolo dosť, tak som ti dala kick za Provokáciu. Ty si ani potom to neprestal spamovať a provokovať ma, tak som ti dala 10 min mute za Opakovanú provokáciu.

syyma píše: nejdřív.. Mluvím klasicky slovensky, oblíbil jsem si větu "eště raz to řekneš", bohužel bodka to asi psychicky nedává, tak mi za to musí dávat muty a kicky pokaždé, co tam je.

Prišla som večer na server a začal si to spamovať aby si ma zase vyprovokoval, tak si dostal kick. Neviem, čo myslíš tým "bohužel bodka to asi psychicky nedává, tak mi za to musí dávat muty a kicky pokaždé, co tam je", keď sa to stalo len raz včera večer.

syyma píše:2.00 - jsem t, kolem mě jsou lidi a s 60 karmou je nemám šanci zabít, tak čekám, až si někoho odchytím. zbývá přes 2 minuty hry a admin si řekne, že mi dá slay.


Áno bol si t, kde už vtedy si za 1 minútu nemal ani jeden kill a nerobil nič iné ako skákanie si s nožom po mape. Tak cca 2:10 som napísala cez Admin chat celému serveru "t začnú zabíjať"(neviem prečo to na demu v chate nie je napísane :( ), ty si ani po tomto upozornení nezmenil postoj k situácii a skákal si s nožom ešte ďalšiu minútu. Výhovorka, že máš 60 karmy neviem či má zmysel, keď to bolo druhé kolo mapy, kde malo 60 karmy väčšina hráčov.

syyma píše:Další kolo slyším, info "je to sock...", začnu říkat že je to sock sniffer, bodka mě po nějaké době grabne a ptá se mě, proč jsem dal fake info. Absolutně jsem nevěděl, že jsem nějaký fake info řekl, když jsem ho doslova jenom zopakoval už po někom, kdo to říkal. Dostal jsem mute za fake info.
8.15 - tečka grabuje, pak dá nosense mute


To, že qqqqqq dal info na Sock Sniffra som ja vôbec nepočula. Počula som len to, že si to ty potom začal spamovať do mikrofónu polovicu kola. Ja som ho potom zabila a samozrejme som dostala - karmu, čož ma dosť nasralo. Ďalšie kolo som si ťa portla a grabla s otázkou, prečo si dal info na Sock Sniffra, keď bol Innocent. Úplne stačilo povedať niečo v zmysle "qqqqq povedal je to Sock Sni... tak som to len po ňom zopakoval" a bola by vyriešená situácia. Namiesto toho ty si sa začal robiť, že žiadne info si nedal a nič si nepovedal a nič si neurobil. Tak ja som nemala ako vedieť, že ty si to len zopakoval. Dala som mu rovno 30min mute bez upozornenia ,keďže je to známa firma... :roll:
Bodka06
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 89
Registrován: 07 pro 2017, 20:14

Re: Bodka alá geniální adminka

Příspěvekod ChatCoolGame » 03 pro 2022, 23:31 VIP

Zdar,
časování s kickem a mutem za "provokaci" nemůžu najít

Jelikož si to nevyčasoval/nenašel, ale pouze popsal, tak budu vycházet z toho co napsala Bodka, kdy bylo její řešení správné.

2.00 - jsem t, kolem mě jsou lidi a s 60 karmou je nemám šanci zabít, tak čekám, až si někoho odchytím. zbývá přes 2 minuty hry a admin si řekne, že mi dá slay.

Za celé kolo si neměl snahu nikoho odchytit, pouze sis skákal po mapě s nožem a bavil se ve voice chatu. V čase 2:15 si dostal upozornění do chatu, které si i sám přečetl, následně si měl celou minutu na to začít zabíjet, než si dostal slay, ty si pokračoval ve skákání.

8.15 - tečka grabuje, pak dá nosense mute

V čase 6:30 dal sawo info na Socka, ty aniž bys cokoliv viděl, tak si to info začal papouškovat, Sock tam i řekl, že to on není, že střílel do sněhuláka, tys odvětil "nezájem je to Sock Sniffer".
Další kolo, když se tě na to Bodka ptala, tak si neměl vůbec zájem to řešit a dělal si, jak kdybys nevěděl o co jde. Věřím, že kdybys ten zájem měl, tak by mute vůbec nepadl. Info mohla klidně přeslechnout, jsme jenom lidi, na situaci to ale nic nemění, kdyby si spolupracoval, mohlo se to obejít bez mute.

Být na serveru já, ten mute za to info ti dám taky. Vzhledem ale k tomu, že Bodka je admin-akademik, tak se příště nenechá vytočit a bude postupovat podle banovacího pořádku.

Stížnost zamítnutá.
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
Uživatelský avatar
ChatCoolGame
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin
 
Příspěvky: 1126
Registrován: 13 dub 2020, 23:01


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků