Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

body pro no vip

Příspěvekod ATWA » 18 čer 2015, 13:54

Čau, chtěl jsem se zeptat jestli by nebylo možné trošku upravit zisk bodů pro NO VIP hráče. Chápu že nás chcete motivovat aby jsme si to VIP koupily, ale ne každý za to chce ty peníze dát. Někdo hraje třeba jen občas, nebo prostě prachy nemá, nebo hrává na více pc a nechce se mu kupovat na obou...
Takže můj návrh zní:
-Dát příjem za zabití 1 zombie 5 bodů, aby se dala koupit alespoň další mina.-
Protože tak jak to je, je to opravdu velká nevýhoda pro NO VIP hráče. Muset zabít 2 zm abych měl na další minu, to je fakt těžký.Protože se většinou stane že mina poškodí jen 1 zm, a další co příjde prostě protáhne celej camp když tam není mina, můžu použit granaty, a tím v podstatě končím(po další mině)....

-A nebo, dát 1 minu za zabití 1 zm. -

Díky za Váš čas, a odpovědi. :arrow: :arrow: :idea:
ATWA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

body pro no vip

od Rumcajz » 18 čer 2015, 13:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: body pro no vip

Příspěvekod nantaxicek5 » 18 čer 2015, 14:40

ATWA píše:Čau, chtěl jsem se zeptat jestli by nebylo možné trošku upravit zisk bodů pro NO VIP hráče. Chápu že nás chcete motivovat aby jsme si to VIP koupily, ale ne každý za to chce ty peníze dát. Někdo hraje třeba jen občas, nebo prostě prachy nemá, nebo hrává na více pc a nechce se mu kupovat na obou...
Takže můj návrh zní:
-Dát příjem za zabití 1 zombie 5 bodů, aby se dala koupit alespoň další mina.-
Protože tak jak to je, je to opravdu velká nevýhoda pro NO VIP hráče. Muset zabít 2 zm abych měl na další minu, to je fakt těžký.Protože se většinou stane že mina poškodí jen 1 zm, a další co příjde prostě protáhne celej camp když tam není mina, můžu použit granaty, a tím v podstatě končím(po další mině)....

-A nebo, dát 1 minu za zabití 1 zm. -

Díky za Váš čas, a odpovědi. :arrow: :arrow: :idea:

U těch bodů nesouhlasím :) pak by si nekupovali výhody. :)
a tu minu za zabití dávám neutrál.
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ATWA » 18 čer 2015, 14:45

Tk pořád by jsi si mohl koupit jen to co je určeno pro NO VIP, a limit na body pro NO VIP dat třeba 40 bodu max, a zdarec.....
S tou minou za zabití by to ale asi byl větší problém, dost by to posílilo humans....
ATWA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod nantaxicek5 » 18 čer 2015, 14:55

ATWA píše:Tk pořád by jsi si mohl koupit jen to co je určeno pro NO VIP, a limit na body pro NO VIP dat třeba 40 bodu max, a zdarec.....
S tou minou za zabití by to ale asi byl větší problém, dost by to posílilo humans....

Teď může hráč pouze mít 100 bodů a viděl jsi minulej rok VIP BUG. :)
Získaval body jednou sem nazbíral jako VIP 200 BD a mohl jsem si koupit SG, a další Extra Výhody
Tudíš už dávám za tyto vše už NE.
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SieurDesto » 19 čer 2015, 07:47 VIP

Je pravda, že novip na zombie dostávaj pěkný kulový ( kromě basebuilderu tam to je optimální )

5 bodu za zabiti zombie je uplně nic oproti 40 až 50 bodu za vip a evip,
takže si myslím že to hru nijak nezhorší a mohlo by to pomoct z důvodů které už byli uvedeny.
Max bodů třeba těch 40 optimalně..

Mi se to líbí, sice na tom můj hlas nic nezmění a záleží na vedení ale já jsem PRO.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Mac22 » 19 čer 2015, 09:22

SieurDesto píše:Je pravda, že novip na zombie dostávaj pěkný kulový ( kromě basebuilderu tam to je optimální )

5 bodu za zabiti zombie je uplně nic oproti 40 až 50 bodu za vip a evip,
takže si myslím že to hru nijak nezhorší a mohlo by to pomoct z důvodů které už byli uvedeny.
Max bodů třeba těch 40 optimalně..

Mi se to líbí, sice na tom můj hlas nic nezmění a záleží na vedení ale já jsem PRO.

Souhlas, né každý chce (může) valit peníze za VIP/EVIP. A kdo ví, možná by to i zvýšilo aktivitu na serveru.. např zm_mini1 ,k kde hrávám nedávné snížení slotů na 20 občas se tam shrne pár hráčů, ale víceméně už tam hrajeme s BOTy. Jasně nový update se upravil tak, aby zvýhodnil,zpříjemnil a nalákal i no-vip hráče a podle mě to byl velký krok vpřed, ale očividně to stále nestačí, aktuální bodování pro no-vip hráče za zabití zm je upřímně směšné.. mohli by jste to upravit
Suchý listí, prdel čistí
Mac22
Amatér
Amatér

Příspěvekod ATWA » 23 čer 2015, 16:15

Mohl by se k tomu vyádřit někdo z vedení? Myslim že aspoñ nějaký koment od admina by byl vhod
Minochodem jsem v neděli koupil EVIP,aby bylo jasné že nekňourám jen kvůli sobě...
ATWA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jamsY » 30 čer 2015, 17:26

No ja si myslim ze body pre No vip hracov su dobre dane, pre VIP by som este trocha znizil ;)
Obrázek
jamsY
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 črc 2015, 22:05

urcite suhlas s tymi 5b za kill! to som chcel navrhnut aj ja, takto je to pre novip nehratelne. zmenit!
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 01 črc 2015, 22:17 VIP

TitaniusOcelkuj píše:urcite suhlas s tymi 5b za kill! to som chcel navrhnut aj ja, takto je to pre novip nehratelne. zmenit!

je tomu sotva pár měsíců, kdy vyšel update, který změnil přidávání body u VIP - 5 let neVIP hráč nedostával za kill ani jeden jediný bod ... Tedka dostává bodů hned 5 a stěžujete si? fakt nechápu na co, neVIP dostává adekvátní počet bodů aby mohl nakupovat věci pro něj určené. Ano, s neVIP skutečně nemáte nakupovat bazooky a terminátory, protože to mít nemají ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 črc 2015, 22:21

Dwandy píše:
TitaniusOcelkuj píše:urcite suhlas s tymi 5b za kill! to som chcel navrhnut aj ja, takto je to pre novip nehratelne. zmenit!

je tomu sotva pár měsíců, kdy vyšel update, který změnil přidávání body u VIP - 5 let neVIP hráč nedostával za kill ani jeden jediný bod ... Tedka dostává bodů hned 5 a stěžujete si? fakt nechápu na co, neVIP dostává adekvátní počet bodů aby mohl nakupovat věci pro něj určené. Ano, s neVIP skutečně nemáte nakupovat bazooky a terminátory, protože to mít nemají ...

asi pred tyzdnom som kupil VIP, ale dovtedy to boli myslim 2b/kill na chronicoch urcite nie 5 ako pises. Lebo keby to bolo 5b/kill nikto by sa nestazoval lebo o tom je cely tento prispevok. Precitaj poriadne ;) A inak prajem si to aj ja ako VIP hrac, lebo takto su novip len smiesnym cielom. Urcite by to pridalo hratelnosti pre vsetkych hracov!
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod Dwandy » 01 črc 2015, 22:46 VIP

TitaniusOcelkuj píše:
Dwandy píše:

asi pred tyzdnom som kupil VIP, ale dovtedy to boli myslim 2b/kill na chronicoch urcite nie 5 ako pises. Lebo keby to bolo 5b/kill nikto by sa nestazoval lebo o tom je cely tento prispevok. Precitaj poriadne ;) A inak prajem si to aj ja ako VIP hrac, lebo takto su novip len smiesnym cielom. Urcite by to pridalo hratelnosti pre vsetkych hracov!

jo sorry, dostává 2 body za kill. To ale nic nemění na tom, co jsem napsal. Věci pro neVIP jsou levné a vydělají si na ně raz dva.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 črc 2015, 23:26

Tak teda, prid na server, vypni si VIP a ukaz mi to :) som zvedavy ake skore nahras. 2 body su smiesne, nemozes dat ani minu, pride jeden ZM 2x a si v prdeli. Vysmech.
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod R3ZN1K » 03 črc 2015, 11:03

TitaniusOcelkuj píše:Tak teda, prid na server, vypni si VIP a ukaz mi to :) som zvedavy ake skore nahras. 2 body su smiesne, nemozes dat ani minu, pride jeden ZM 2x a si v prdeli. Vysmech.

No čo ja viem hráči majú hned na začiatku 10 bodov. Tak nekupuj motorovku ale si kupuj mini :)
R3ZN1K
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 03 črc 2015, 17:44

tak tebe zlateho bludistaka za odpoved (Y).
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Zombie Servery