Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

body za INF

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 črc 2015, 22:13

Caute,

chcel by som navrhnut aby sa zmenil pocet bodov, ktore dostanu ZM za inf HUMANA, kedze teraz je to myslim 2b za inf aj u VIP coz je na smiech a nikto nechce tym padom hrat za ZM, kedze z toho nic nema. Urcite by to bolo dobre nastavit aspon na nejakych 20 u VIP, 25 u EVIP, a 5 u NoVIP, aby ludia chceli hrat za zm. Takto aj ked niekoho infnem a su napr 4 v kempe, proste si pocka kym ma zabiju a ressne sa. Takto by sa mu oplatilo ich infnut a ziskat body. Takisto by ludia necakali na ZM za humanov ale nahanali by body aj infovanim ludi. Mozno by to bola farma bodov ak si zvoleny ako FIRST zombie ale tak to je to iste ako ked si LAST human, cize to by sa vyrovnalo.
A takisto nechapem, preco je Infect Bomb len 1 za kolo?? Nech je 1 na hraca/kolo a nie na kolo celkovo, ved moznosti ako sa resnut je milion, moznosti na inf menej :). Popripade to dat ako nejaky benefit z LVL, napr ak som human lvl 300, mozem kupovat aj infov kolko chcem.

Urcite vyjadrite viaceri svoj nazor a ak nesuhlasite, tak sa aspon vyjadrite celou vetou. Dik

btw. konkretne hram na chronicu3, neviem ako je to na ostatnych ZM serveroch s bodmi.
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

body za INF

od Rumcajz » 01 črc 2015, 22:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: body za INF

Příspěvekod Niggas » 01 črc 2015, 22:26

Neverím, že po tých rokoch môže niečo takéto niekoho napadnúť. Ked som na servery, či je to Chronic alebo Blood inf tam lieta stále a nepotrebujeme týmto spôsobom nútit hráčov hrať za zm, kedže s tým nemajú problém - ked nakazia pár CT môžu sa premeniť, to je myslím dostačujúca motivácia. A k tomu aby mohol kúpiť inf každé CT za kolo sa ani nevyjadrujem radšej.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 01 črc 2015, 22:37

Presne odpoved ako som cakal. Neodpovedas na to hlavne, co su body za inf ale na tu druhu menej podstatnu cast.
1.) Prioritou tohto topicu bola zmena poctu bodov za inf, to ze infnes 2 ludi, ressnes sa, a oni sa resnu cez body nema zmysel. Ked je toto pre teba motivacia, prid sa pozriet na chronic 3, tam su ludia schopni cakat dve minuty 10 na 4 kym k nim pridu boti aby ich zabili na dostali body. Preto som navrhol zmenu poctu bodov, lebo v tomto pripade by niektori sli hrat za ZM a snazili sa nakazit ludi aby dostali body, ked uz nie je koho killovat.

2.) Na chronicu lieta inf 1 za kolo, hodim ho medzi 5 VIP, hned sa resnu a hotovo - efekt ziaden (no prisli o 20 bodov O.o ). Samozrejme niekedy sa inf nepodari, netrafi sa nikto a kludne si dalej kempuju 10 na 6, napr na aztecu ked su v dlhej, je takmer nemozme ich dat (samozrejme, ze mi tu napisete, ze vy to davate v pohode, ze staci dat madnessku :D..tak ta trafi s BZ a skoncil si).

Tu DRUHU cast, ber s rezervou mne bolo dopredu jasne, ze sa to nezmeni, tak prosim ta reaguj na tu prvu a daj padne dovody preco nie. Dakujem
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod N3mO » 02 črc 2015, 06:56

Takéto bodovanie ako tu je, je tu stále a tuším sa ešte nemenilo. A nie je dovod ho meniť teraz. Hra je vyrovnaná a nehovor mi, že nechcú hrať za ZM. Tí skúsenejší hrajú vždy s prvu radšej za Zm aby mali spirity a dmg aspoň na 20. To, že je na serveri pár jedincov, ktorý za Zm hrať nechcú a nie je v prítomnosti admin, tak sa musíš srovnať. :)
K tomu infu. Niggas, radšej nekomentoval. :D :D Umíš si predstaciť ako by to bolo OP? Už teraz je to výhoda ako sviňa keď si zobereš, že s ním možeš nakaziť aj 20 ľudí naraz. Dostaneš za to málo spiritov, ale skús hrať teamovo. A nie za seba.
Bol by si last a hodilo by na teba nejakých 6 infov, chcel by som vidieť ten tvoj RAGE. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod nantaxicek5 » 02 črc 2015, 09:03

Kámoš a já si vůbec nestěžujeme protože hodil INF kde nakazil všechny humani.
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Luther » 03 črc 2015, 22:32

Mě spíše mrzí jiná věc ohledně inf.

Někdo, hlavně na Chronicu, bere inf jako prostředek pomsty, takže je schopen ho házet po jediném člověku klidně i několik kol a hlavně v posledních 60 vteřinách. :) Inf má být prostředek k rozšíření nákazy pokud to nejde jinak a proto bych ho omezil. Příklad: Pokud by první zombie (a ani druhý) nezvládl nakazit alespoň 1/3 hráčů na serveru, tak by šel koupit inf ale jakmile by se poměr sil změnil, tak už by ho nešlo koupit. A nebo lépe, stál by více bodů (300b), aby si rozmysleli horké hlavy, jestli jim to za ty body bude stát, házet jen po jednom. :D A taky mě napadlo, že ti, co to schytali infem, by měli zakázanou možnost protilátky, protože se mi taky nelíbí, když hodím po pár CT inf a oni se hned vylečí. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod N3mO » 04 črc 2015, 06:29

Luther píše:Mě spíše mrzí jiná věc ohledně inf.

Někdo, hlavně na Chronicu, bere inf jako prostředek pomsty, takže je schopen ho házet po jediném člověku klidně i několik kol a hlavně v posledních 60 vteřinách. :) Inf má být prostředek k rozšíření nákazy pokud to nejde jinak a proto bych ho omezil. Příklad: Pokud by první zombie (a ani druhý) nezvládl nakazit alespoň 1/3 hráčů na serveru, tak by šel koupit inf ale jakmile by se poměr sil změnil, tak už by ho nešlo koupit. A nebo lépe, stál by více bodů (300b), aby si rozmysleli horké hlavy, jestli jim to za ty body bude stát, házet jen po jednom. :D A taky mě napadlo, že ti, co to schytali infem, by měli zakázanou možnost protilátky, protože se mi taky nelíbí, když hodím po pár CT inf a oni se hned vylečí. ;)

Inefct bomb, je item pro VIP, ktorý tuším nemajú povolené mať pri sebe 300B. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 10 črc 2015, 16:20

ved to, ze je to prostriedok pomsty je na tom to najlepsie :D. A to s tym vyliecenim mas pravdu! :)
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod nantaxicek5 » 10 črc 2015, 16:23

TitaniusOcelkuj píše:ved to, ze je to prostriedok pomsty je na tom to najlepsie :D. A to s tym vyliecenim mas pravdu! :)

Což máš pravdu já to bral také prostředek pomsty. :)
nantaxicek5
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Error404 » 21 črc 2015, 11:18

Ja NESÚHLASÍM aby zato bolo viac bodov alebo aby bolo možne to hádzať viac krát.
Už som mal rozpísanú dlhý príspevok nato, ale som ho zmazal lebo by to bolo zbytočne písať tak veľa veci.
Proste si myslím, že to je téma k ničomu v podstate . Dám ti hneď pár príkladov .
Niekto sa zalezie do kempu dá minu dojde tam ZM a ho napriek jednej mine premení človek si povie
prečo ide iba jedna mina keby, že sú dve tak by som prežil.
Dobre ide na fórko, napíše a o týždeň ide dať jedna mina na viac áno hráč prežije, ale ZM pôjde na forko začne
sa sťažovať cez dve mini sa nedá dostať .
Jeden z prípadov. Prechádzam na ďalší naháňa ZM humana a human vojde do kempi zm použije jednu nesmrtku druhu
tretiu proste každú aby človeka premenil, ale nepremení ho tými nesmrtkami, ale vie že keby ich má ešte pár tak
by ho určite dal a vie to aj ten human a tak ZM ide na forko a čo nezrobí? :D hádaj .
TO bol druhý príklad . Prejdeme k ďalšiemu naháňa SPEED zombie humana čo ma 40 speed za spirity
ale nemôže ho dobehnúť a pri tom ma speeda a tak pôjde na web požiadať buď rýchlejšieho speeda alebo
menej vylepšovania na SPEED .
No viac príkladov nedávam lebo myslím, že chápeš podstatu toho, že ľudom vždy niečo nebude vyhovovať
a vždy sa to dá zľahčiť nejako, áno dá sa to ale bude to v podstate jedno pre jedného to bude zrazu lahšie
a pre niekoho zrázu ťahžšie.
A myslím, že viac INF je na nič načo bude dobre , že ľudia nebudú už vôbec rozmýšľať jak hádžu to INF ak je jedno
tak sa ho dá super stále využiť, pri viacerých to stratí to čaro podľa mňa .
Nwm či sa budem viac vyjadrovať k tejto téme lebo asi viem presne čo napíšeš možno, že nie . Ale myslím,
že viem čo napíšeš a táto téma bude nekonečná :D
Error404
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DarkRayCode » 21 črc 2015, 18:15 VIP

Myslím , že máte dost velké výhody na to , aby se ještě zvyšovaly. Pokud vím , snižovali se ještě v tomto updatu a možná se budou snižovat dál. (mám na mysli body za kill s bz atd..)
                                       Discord: Viyomi#5590
                           Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
DarkRayCode
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod fabko458458 » 21 črc 2015, 19:40

Podla mna by som tie bd nemenil ale zmenil by som to ze hraci co dostanu inf sa nemozu oliecit lebo ma to stve hodim inf a hned sa reesnu a katuju znova.Pretoze na zm mini 2 hra mnenej hracov tak chcem aspon takto urobit aku taku nakazu aj z hracov pretoze boti mi nejdu do lvloch :).
fabko458458
Amatér
Amatér

Příspěvekod N3mO » 21 črc 2015, 20:18

fabko458458 píše:Podla mna by som tie bd nemenil ale zmenil by som to ze hraci co dostanu inf sa nemozu oliecit lebo ma to stve hodim inf a hned sa reesnu a katuju znova.Pretoze na zm mini 2 hra mnenej hracov tak chcem aspon takto urobit aku taku nakazu aj z hracov pretoze boti mi nejdu do lvloch :).

je úplne jedno, keď zabiješ niekoho a si zm, tak do ranku ani do lvl to nejde. :)
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod fabko458458 » 21 črc 2015, 21:17

Myslel som to tak ze sa oliecim dam terma motorovku a to uź ide do rankov pokial zabije človeka.
fabko458458
Amatér
Amatér

Příspěvekod v0tr3lec » 25 črc 2015, 13:05

S tou INF je to v pohode ,nie je treba to meniť.Skôr by som riešil vyliečenie :D .Neviem či sa mi to len zdá,ale za vylieženie Zm nedostávam žiadne body ani skóre.Hráči už toľko neliečia ako predtým zrejme kvôli tomu.Teda sa hráčom neoplatí liečiť .Nešlo by to vrátiť ako to bolo?
v0tr3lec
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Zombie Servery