Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Bofix - Cheat

Příspěvekod CPBofix » 26 úno 2016, 20:44

Zdravím, tohle nemá nic společného s unbanem, protože jsem ban nedostal, ale tahle sekce mi na to přišla nejvhodnější.
Chtěl bych vám tu vysvětlit jednu věc, která se mi děje dlouhodobě a vy jste mi na ni už odpověděli.
Stabilně hraji na vašem serveru Dust2 Only #3, dnes jsem se tam jako každý den chtěl připojit a zahrát si. Když jsem tak učinil, připojilo mě to, ale ihned po té mě to vyhodilo a napsalo mi to tohle : Kicked :"Byl nalezen Cheat! Smazej ho, nebo stahni nove CSko na www.gamesites.cz/nova-verze ". Žádné cheaty nemám a zajímá mě, proč se mi to ukazuje právě teď. Psal jsem sem už jednou a to proto, protože jsem dostal ban na úplně jiný nick, i když jsem vlastně na serveru nehrál. Vy jste mi odpověděli, že je to stejná IP a že si mám koupit originální hru. Nikdo si na mě na serveru pokud vím nestěžoval, takže s cheaty problém nemám. Je tam také napsané, že bych měl přeinstaloval CSko. Já mám CSko stažené z Kote**y, tak jsem odinstaloval to, čím to spouštím, ale program, který jsem si stáhl z netu a kterým to instaluji do PC jsem neodinstaloval. Měl bych odinstalovat i to nebo mi můžete poradit nějak jinak? Děkuji moc !
CPBofix
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Bofix - Cheat

od Rumcajz » 26 úno 2016, 20:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bofix - Cheat

Příspěvekod JayoX » 26 úno 2016, 20:56 VIP

Bude se jednat o nějaký bug, jelikož dnes se mi to stalo taky a psalo mi i pár dalších adminů. Zkusil jsem se připojit znovu a už to šlo :)
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod CPBofix » 26 úno 2016, 21:27

Děkuji za vyjádření.
Já už jsem to zkoušel asi 3x znovu, ale nešlo to, tak snad to zítra pojede :)
CPBofix
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 26 úno 2016, 22:04 VIP

viz příspěvek od Jajca..
Vyřešeno , lock
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost