I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Boli me v krku, tak me nestvi | JB1

Příspěvekod TESLAJEPAN » 06 led 2019, 18:06 VIP

Zdravím,

admin "Boli me v krku, tak me nestvi" (Fox) mi dal dnes na JB1 fk. Všetko by bolo ok veď to sa stáva ale ide o to že admin nie a nie si priznať svoju chybu a celý čas tvrdí že fk nedal. Na druhe kolo som si aj vyprosil mikrofon no vždy si tvrdil svoje. Neprosím o ospravedlňenie ale o potrestanie tochto admina. Dík ..... ešte situacia: boli sme na bloku simon dal prvú reakciu z výhodou na skok... NEVYHRAL SOM!!!!!! ale iný hráč ktorí dostal výhodu (takže logicky ten hráč musel skočiť ešte skôr ako ja ale to pochopí len človek s IQ 50+) no lenže admin potom mi hlasil nevyhodu simon nevyhodu nechcel dať tak ma zabil z dôvodu že som skočil skôr.

demo: http://hltv.fakaheda.eu/20312-190106154 ... ow.dem.zip čas 43:10
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[Vyřešeno]Boli me v krku, tak me nestvi | JB1

od Rumcajz » 06 led 2019, 18:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Boli me v krku, tak me nestvi | JB1

Příspěvekod Knedlajs » 07 led 2019, 00:23 VIP

Simonovi sa asi zdalo, že ako prvý skočil ten VIP hráč. A teba videl skočiť až po ňom, čo síce nechápem, jak je možné, ale budiž. Preto dával výhodu jemu.
Na druhej strane Adminovi sa asi zdalo, že si skočil skôr, ako Simon dopovedal reakciu. Preto ti hlásil nevýhodu a neskôr ťa aj zabil. Simon totiž chvíľu predtým dával zákazy a Admin ťa zabil za porušenie zákazu.

Podľa dema je ale jasné, že si skočil v pohode a prvý. Tým pádom si mal mať výhodu ty a jednoznačne si mal žiť. V tej rýchlosti na serveri sa ale môže stať, že sa to prehliadne, takže počkáme na Adminovo vyjadrenie.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V riešení...]Boli me v krku, tak me nestvi | JB1

Příspěvekod Fooox » 08 led 2019, 10:37 VIP

Psal jsem ti už na serveru, že jsem tě viděl skočit dřív, a ty jsi říkal, že to tak není, že máš demo a dáš ho na fórum.. napsal jsem ti ať mi ho pošleš protože do konce mapy zbývali zhruba 2-3 kola, pokud bys tak udělal a demo poslal mě mohl jsi své Vd a omluvu dostat a tohle jsme si mohli odpustit ale budiž, když je pro tebe jednodušší hodit to na fórum. Každopádně demo dokazuje tak jak Knedlik píše, že se jednalo o fk a ty jsi byl při reakci první takže když jsi to nechtěl vyřešit jednoduše na serveru, tak to teď čteš tady. Šlo to vyřešit už na serveru, možnost sem ti dal a byl sem ochotnej ti pak vd ještě dát.
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Fooox » 08 led 2019, 11:08 VIP

Tady je ješte konverzace z hlstats, kde jsem dával hráči možnost získat svoje VD..

Fooox píše:skocil skom skor ale nevyhral som ju?.

Tesla jestli mas doma co svedci o opaku, posli mi ho.

Urcite som neskocil skor.

Dam na web neboj.

Fajn, ja sem ti dal moznost poslat ho me a dostat svoje VD ...

Ty saso
Fooox
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TESLAJEPAN » 08 led 2019, 11:43 VIP

Ja som ako povinný ti posielať nejaké demo lebo ty zle vidíš ? Keby že si normálny hráč dám tá do pp a dostaneš ban. Ty ako admin si sa mal odpojiť napojiť na hltv pozrieť sa že si slepý prísť naspäť na server ospravedlniť sa a napísať na sklo že mám mat VD. Nič z toho si nespravil len si sa vyhováral že nesi krtko a vidíš dobre. Ale ty si krtko. A aj tak si sa mi tu neospravedlnil krtko. Len sa tu vyhováraš a ešte ja tu budem za toho zlého ty krtko. Nabudúce rob tak jak som ti napísal a postupuj tak! Za toto ti dávam čierny puntik ešte jeden a degraduje tá bracho knedlik na akademika.
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod v1ce » 08 led 2019, 11:53

Nebudem strkať nos do cudzích vecí.
nicknames: Inherent Vice<3
inherent1
v1ce
Amatér
Amatér

Re: [Sťažnosť oprávnená]Boli me v krku, tak me nestvi | JB1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 led 2019, 12:02

Admin se sice přehlíd ale má u mě plus za vstřícné kroky a snahu situaci řešit.
Tesla, asi lagy.. :D

Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy