Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Bořek(I'm back!)/ Jump server

Příspěvekod PLNekroPL » 31 srp 2017, 11:01 VIP

Nick na serveru: Bořek

SID: STEAM_0:1:126179341

Sekce, na které chci práva: Jump Servery

Věk: Je mi 16, zachviličku mi bude 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... player=846

Bany, které jsem dostal: V novém banlistu nemám žádné prohřešky, ve starším, který je již resetován sem měl nějaké prohřešky z CS 1.6 Jailbreaku, jeden z vážnějších byl cheatování, o kterém sem se poučil a od té doby co sem dostal právoplatný ban za cheatování, se mi cheaty hnusí.

Něco o mně: Jmenuji se Marek, žiju v Praze. Již od 8 let hraji závodně fotbal jako útočník. Bydlíme v menším domečku, ve kterém se mnou, s mojí mamkou a bráchou žije ještě moje fena Nikita (kříženec Dalmatína a ještě nějakých psů). Chodím na SOŠ, jelikož sem jelimán a né moc dobře sem se učil...

Proč právě já: Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno nějakých 342 hodin, stále však můj aim stojí za starou bačkoru. Už vubec nehraju kompetitivní zápasy, jelikož sem unranked a jak pišu nahoře, z metru bych netrefil ani fattyho.. Po dloué době kdy jsem odešel z admin teamu kvůli času, škole a fotbalu jsem se vrátil snad s větším časem (i když zas začíná škola a sezona), a budu se snažit mít lepší aktivitu.

Ano vím to. Odpověď na "Něco o mě" je zkopírovaná z minulé žádosti ale připadá mi zbytečné rozepisovat něco nového, když je můj život stále nudný, a stejný jako předtím.
PLNekroPL
Amatér
Amatér

[Z] Bořek(I'm back!)/ Jump server

od Rumcajz » 31 srp 2017, 11:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bořek(I'm back!)/ Jump server

Příspěvekod TheKibaa » 06 zář 2017, 17:15

Napiš mi na steamu
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Dinosaurusek » 06 zář 2017, 21:41

PLNekroPL píše:Proč právě já: [b]Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.

no ale kibo ber v potaz že ho přijímal nějakej debílek takže to je uplně jedno že už měl práva...

e.Kibaa - Pravda, pravda. Ale to neznamená že bude debílek i on :D
krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)

Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
Dinosaurusek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 06 zář 2017, 21:48

Dinosaurusek píše:
PLNekroPL píše:Proč právě já: [b]Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.

no ale kibo ber v potaz že ho přijímal nějakej debílek takže to je uplně jedno že už měl práva...

:lol:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TheKibaa » 19 zář 2017, 17:29

Žadatel asi ztratil zájem
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál