• Stránka 1 z 1
[Z] Bořek(I'm back!)/ Jump server
Nick na serveru: Bořek
SID: STEAM_0:1:126179341
Sekce, na které chci práva: Jump Servery
Věk: Je mi 16, zachviličku mi bude 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... player=846
Bany, které jsem dostal: V novém banlistu nemám žádné prohřešky, ve starším, který je již resetován sem měl nějaké prohřešky z CS 1.6 Jailbreaku, jeden z vážnějších byl cheatování, o kterém sem se poučil a od té doby co sem dostal právoplatný ban za cheatování, se mi cheaty hnusí.
Něco o mně: Jmenuji se Marek, žiju v Praze. Již od 8 let hraji závodně fotbal jako útočník. Bydlíme v menším domečku, ve kterém se mnou, s mojí mamkou a bráchou žije ještě moje fena Nikita (kříženec Dalmatína a ještě nějakých psů). Chodím na SOŠ, jelikož sem jelimán a né moc dobře sem se učil...
Proč právě já: Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno nějakých 342 hodin, stále však můj aim stojí za starou bačkoru. Už vubec nehraju kompetitivní zápasy, jelikož sem unranked a jak pišu nahoře, z metru bych netrefil ani fattyho.. Po dloué době kdy jsem odešel z admin teamu kvůli času, škole a fotbalu jsem se vrátil snad s větším časem (i když zas začíná škola a sezona), a budu se snažit mít lepší aktivitu.
Ano vím to. Odpověď na "Něco o mě" je zkopírovaná z minulé žádosti ale připadá mi zbytečné rozepisovat něco nového, když je můj život stále nudný, a stejný jako předtím.
SID: STEAM_0:1:126179341
Sekce, na které chci práva: Jump Servery
Věk: Je mi 16, zachviličku mi bude 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... player=846
Bany, které jsem dostal: V novém banlistu nemám žádné prohřešky, ve starším, který je již resetován sem měl nějaké prohřešky z CS 1.6 Jailbreaku, jeden z vážnějších byl cheatování, o kterém sem se poučil a od té doby co sem dostal právoplatný ban za cheatování, se mi cheaty hnusí.
Něco o mně: Jmenuji se Marek, žiju v Praze. Již od 8 let hraji závodně fotbal jako útočník. Bydlíme v menším domečku, ve kterém se mnou, s mojí mamkou a bráchou žije ještě moje fena Nikita (kříženec Dalmatína a ještě nějakých psů). Chodím na SOŠ, jelikož sem jelimán a né moc dobře sem se učil...
Proč právě já: Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno nějakých 342 hodin, stále však můj aim stojí za starou bačkoru. Už vubec nehraju kompetitivní zápasy, jelikož sem unranked a jak pišu nahoře, z metru bych netrefil ani fattyho.. Po dloué době kdy jsem odešel z admin teamu kvůli času, škole a fotbalu jsem se vrátil snad s větším časem (i když zas začíná škola a sezona), a budu se snažit mít lepší aktivitu.
Ano vím to. Odpověď na "Něco o mě" je zkopírovaná z minulé žádosti ale připadá mi zbytečné rozepisovat něco nového, když je můj život stále nudný, a stejný jako předtím.
-
PLNekroPL - Amatér
[Z] Bořek(I'm back!)/ Jump server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bořek(I'm back!)/ Jump server
Napiš mi na steamu

-
TheKibaa - Profesionál
PLNekroPL píše:Proč právě já: [b]Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.
no ale kibo ber v potaz že ho přijímal nějakej debílek takže to je uplně jedno že už měl práva...
e.Kibaa - Pravda, pravda. Ale to neznamená že bude debílek i on

krásné O:) :3
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
12.1.2016 - 20.5.2017
bývalé nejlepší HLSA a nejlepší Hl. mapper, peace kluci :), miluju vás všechny <3
Knifer, Kniferko, YungYeezus, Dinosaurusek a bůh ví co ještě :)
Straje profil: https://www.gamesites.cz/forum/yungyeezus-u45902.html
-
Dinosaurusek - Amatér
Dinosaurusek píše:PLNekroPL píše:Proč právě já: [b]Jak se lze také podívat na mou předešlou žádost o práva (ve které jsem byl přijat), nemyslím si že je potřeba tu rozepisovat vše proč zrovna já bych měl být ten vyvolený. Každopádně mám již zkušenosti s adminováním, s používáním admin menu atp.
no ale kibo ber v potaz že ho přijímal nějakej debílek takže to je uplně jedno že už měl práva...

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Žadatel asi ztratil zájem

-
TheKibaa - Profesionál
• Stránka 1 z 1