• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Bourák Pavel - žádost o ADMINISTRÁTORA
Nick na serveru:
Bourák Pavel
SID:
STEAM_0:0:564629498
Sekce, na které chci práva:
Jailbreak
Věk:
21
Moje HlStats:
staty
Bany, které jsem dostal:
Je jich 29, ale všech lituju a uz to neudelam. :slight_smile:
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Pavel a je mi 21 let. Právě dodělávám střední školu hasičskou. Dále plánuji jít na vysokou školu, kde se naučím jak správně hasit. Disponuji velkým množstvím znalostí v oblasti cizích jazyků. Čeština, slovenština, angličtina - plynně, němčina - B2 (GOETHE-ZERTIFIKAT B2), francouzština. Dále se zaobírám problémy kvantové mechaniky a jaderné fyziky na státním institutu Akademie věd. A taky si rád hraju s legem. Rád sportuji také. A hlavní je, že mám rád 12 (pivo).
Proč právě já:
Mám velké zkušenosti v oblasti CS:GO především právě na herních sekcích jailbreak. Vysoká učenlivost a znalost právních a mravních předpisů. Dále dokážu uvařit i 93% metamfetamin. A hlavním bodem je, že nejsem simp.
Zkušenosti s CS:GO:
Na CS:GO mám odehráno 500 hodin. Dosáhl jsem na rank global elite v prvních 200 hodinách hraní. V posledních letech se poohlížím po nabídkách u profesionálních týmů.
Poznámky:
Hráči mě mají rádi a rádi by mě viděli jako admina.
Bourák Pavel
SID:
STEAM_0:0:564629498
Sekce, na které chci práva:
Jailbreak
Věk:
21
Moje HlStats:
staty
Bany, které jsem dostal:
Je jich 29, ale všech lituju a uz to neudelam. :slight_smile:
Něco o mně:
Ahoj, jmenuji se Pavel a je mi 21 let. Právě dodělávám střední školu hasičskou. Dále plánuji jít na vysokou školu, kde se naučím jak správně hasit. Disponuji velkým množstvím znalostí v oblasti cizích jazyků. Čeština, slovenština, angličtina - plynně, němčina - B2 (GOETHE-ZERTIFIKAT B2), francouzština. Dále se zaobírám problémy kvantové mechaniky a jaderné fyziky na státním institutu Akademie věd. A taky si rád hraju s legem. Rád sportuji také. A hlavní je, že mám rád 12 (pivo).
Proč právě já:
Mám velké zkušenosti v oblasti CS:GO především právě na herních sekcích jailbreak. Vysoká učenlivost a znalost právních a mravních předpisů. Dále dokážu uvařit i 93% metamfetamin. A hlavním bodem je, že nejsem simp.
Zkušenosti s CS:GO:
Na CS:GO mám odehráno 500 hodin. Dosáhl jsem na rank global elite v prvních 200 hodinách hraní. V posledních letech se poohlížím po nabídkách u profesionálních týmů.
Poznámky:
Hráči mě mají rádi a rádi by mě viděli jako admina.
-
Pawel - Amatér
[Zamítnuto] Bourák Pavel - žádost o ADMINISTRÁTORA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bourák Pavel - žádost o ADMINISTRÁTORA
To asi úplně né, no.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Re: [Zamítnuto] Bourák Pavel - žádost o ADMINISTRÁTORA
Pavel je nejlepším výběrem na admina GS, nesimpí a když je na serveru tak je sranda, místo toho ale berete do A-teamu kuny jako je Fury.
Mors aeterna
- Dior
- Amatér
• Stránka 1 z 1