• Stránka 1 z 1
Boxy na mapě jail_aztec_escape.
Zdravím,chci se zeptat na otázku, která motá hlavičky dětí, co hrají tuto mapu (jail_aztec_escape), už desítky let
. Simon řekne "do boxu na zadní stěnu". Na mapě jsou 2 boxy (rezavý, zelený) a oba stojí skoro ve stejné vzdálenosti od cel. Zelený box má však dveře, které se otevírají CT tlačítkem. Do rezavého boxu se dá vejít volně ( ale v čupu). Takže kam mají T hráči jít po takovém příkazu? Můj názor je, že by měli jít do rezavého, protože simon nemusí otevřít dveře od zeleného a tím pádem se tam nemají jak dostat. Ale i přesto se chci zeptat tady, abych na serveru netvrdil hlouposti. Díky za odpověď a ať se daří... 

-
MarkoOo - Amatér
Boxy na mapě jail_aztec_escape.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Boxy na mapě jail_aztec_escape.
Ahoj...
Sice nejsem JB admin ale řekl bych že se má jít do zeleného jelikož i na jiných mapách jsou boxy které bývají zavřené a musí je simon otevřít a když si to tak vezmeš na žádné jiné mapě není box do kterého by se muselo vstupovat v cupu či že by to musel nakázat simon aby ste šly do rezavého nebo kovového boxu.
Za mne do zeleného...
Váš Caps(G)ločík...
Sice nejsem JB admin ale řekl bych že se má jít do zeleného jelikož i na jiných mapách jsou boxy které bývají zavřené a musí je simon otevřít a když si to tak vezmeš na žádné jiné mapě není box do kterého by se muselo vstupovat v cupu či že by to musel nakázat simon aby ste šly do rezavého nebo kovového boxu.
Za mne do zeleného...
Váš Caps(G)ločík...
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
Simon by mal upresniť, o ktorý box sa jedná.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Presne ako napísal Jim. Môj názor je, že pokiaľ sú na mape 2 boxy v rovnakej vzdialenosti od ciel a Simon dá iba príkaz "Do boxu.", tak by nemal zabíjať, ani vtedy, ak by šli väzni do zeleného boxu, ani vtedy, ak by šli väzni do hrdzavého. Na jeho mieste by som použil napríklad príkaz "Choďte do zeleného boxu.", aby nevznikali zbytočné nejasnosti a nepadali FK - y. 

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Když se ta mapa hrála ještě na "normálních" serverech, tak vždy jsme šli do toho rezavého. Nevím kdo zase začal s tím, že by se mohlo i do zeleného 

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Taky si právě pamatuji, když se to hrálo dříve, tak se chodilo do rezavého, ale nikde sem tu nenašel odpověď jak je to dnes. Čekal jsem, že tu někdo z vedení nebo prostě kompetentní osoba napíše, jak to má být správně. 

-
MarkoOo - Amatér
Simon má správně upřesnit kam je chce poslat. V případě že jsou dva stejné, tak jdete do nejbližšího. V tomto případě se taky můžete řídit tím zda řekne do boxu (zelený) nebo do klece (rezavá). Tady to nebude slovíčkaření (běžně je jedno zda řekne klec či box), tady to bude chyba Simona.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1