Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Brand

Příspěvekod xSlayee » 26 pro 2016, 09:12

Brand
Obrázek
ohnivá pomsta


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Support
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Plamen (Passivka)
Obrázek

Brand svůj cíl svými kouzly zapálí, čímž mu způsobí magické poškození ve výši 2 % jeho maximálního zdraví rozložené do 4 sekund, které se může nasčítat až 3krát. Když se na nějakém šampionovi nebo příšeře nasčítá maximální počet stupňů Plamene, stane se Plamen nestabilním. Za 2 sekundy vybuchne a všem kolem oběti způsobí ohromné poškození.

Spálit (Q)
Obrázek
Dosah: 1050

Brand vypálí vpřed ohnivou kouli, která způsobí magické poškození. Pokud cíl hoří, schopnost Spálit ho na 1,5 sekundy omráčí.
Brand vypálí vpřed ohnivou kouli, která způsobí 80/110/140/170/200 (+55% síly schopností) bodů magického poškození.
Plamen: Pokud cíl hoří, schopnost Spálit ho na 1,5 sekundy omráčí.

Sloup ohně (W)
Obrázek
Dosah: 900

Po krátké odmlce Brand v cílové oblasti vytvoří ohnivý sloup, který způsobí okolním nepřátelským jednotkám magické poškození. Jednotky, které hoří, utrpí 25 % poškození navíc.
Po krátké odmlce Brand v cílové oblasti vytvoří ohnivý sloup, který způsobí okolním nepřátelským jednotkám 75/120/165/210/255 (+60% síly schopností) bodů magického poškození.
Plamen: Jednotky, které hoří, utrpí od Sloupu ohně o 25 % poškození navíc.

Požár (E)
Obrázek
Dosah: 625

Brand na cíl sešle mocné ohnivé kouzlo, které způsobí magické poškození. Pokud cíl hoří, Požár se rozšíří na nepřátele v okolí.
Brand vyšle na cíl mocný výboj, který způsobí 70/90/110/130/150 (+35% síly schopností) bodů magického poškození.
Plamen: Pokud cíl hoří, Požár se rozšíří na nepřátele v okolí.


Ohnivý proud (R)
Obrázek
Dosah: 750

Brand vypustí ničivý proud ohně, který způsobí magické poškození pokaždé, když přeskočí, což může učinit až 5krát. Ohnivý proud se snaží přeskakovat tak, aby nasčítal na šampionech Plamen na maximum. Pokud cíl hoří, Ohnivý proud jej na chvíli zpomalí.
Brand vypustí ničivý proud ohně, který způsobí 100/200/300 (+25% síly schopností) bodů magického poškození pokaždé, když přeskočí, což může učinit až 5krát. Ohnivý proud se snaží přeskakovat tak, aby nasčítal na šampionech Plamen na maximum.
Plamen: Pokud cíl hoří, Ohnivý proud jej na chvíli zpomalí o 30/45/60 %.

MYTOLOGIE

V daleké zemi Lokfar žil nelítostný pirát Kegan Rodhe. Jak bylo u jeho lidu zvykem, Kegan a jeho kumpáni se plavili po všech mořích a oloupili každého, kdo se jim dostal do spárů. Někteří jej považovali za zrůdu; jiní v něm viděli jen obyčejného člověka. Při jedné plavbě za polárním kruhem spatřil v noci Kegan s posádkou nad zmrzlou pustinou tancovat podivná světla. Bylo na nich něco hypnotizujícího; přitahovaly je k sobě jako plameny můru. Zakotvili a pěšky se vydali přes zamrzlou pláň, až došli k jeskyni, jejíž vchod byl pokryt prastarými, neznámými runami. Kegan vstoupil dovnitř jako první. Uvnitř nalezli dokonalou klec z ledu, v níž tancoval ohnivý sloup. Neměli nejmenší tušení, odkud se ten oheň vzal, zvlášť na takovémto místě. Jeho pohyb však byl hypnotizující jako píseň sirény. Vábil, očarovával. Ostatní se drželi zpátky, Kegan se však jako ve snách přiblížil, natáhl paži a...

To je to poslední, co si Kegan Rodhe pamatoval. Od té chvíle totiž jeho tělo patří Brandovi. Brand je stvořením z prastarých časů, možná ještě oběť původních runových válek. Ve starých rukopisech se o něm mluví jako o Ohnivé pomstě. Život mu vdechuje spalující nenávist a jediným smyslem jeho existence je zničit celý svět lidí a yordlů. Nikdo přesně neví, jak se Brand na Valoran vlastně dostal, ale jeho řádění začalo okamžitě po jeho příchodu. Po krvavém boji jej nakonec přemohla demacijská armáda. Dostal na výběr: bojovat ve službách Ligy, nebo zemřít. Samozřejmě souhlasil s tím, že svou ničivou silou Lize poslouží... alespoň prozatím...

„Tohle místo shoří na popel. Nebude to dílem náhody či vyšší moci, ale mé vlastní spalující pomsty.“
-- Brand


STAVĚNÍ POSTAVY

Mid
Support

SKINY
Brand
Apokalyptický Brand (750)
Vandal Brand (Unavailable)
Mrazivý Brand (975)
Zombie Brand (Unavailable)
Brand Ohnivé duše (1,350 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Brand

od Rumcajz » 26 pro 2016, 09:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků