• Stránka 1 z 1
[V]branislav jb
http://hltv.fakaheda.eu/20312-231010190 ... gh.dem.zip
34:30 pato rekl neger a brano mu nedal ban
38:44 brano povedal negrik
34:30 pato rekl neger a brano mu nedal ban
38:44 brano povedal negrik

- fire123
- Kolemjdoucí
[V]branislav jb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: branislav jb
VALVE_0:0:545279266 fiwell
- fire123
- Kolemjdoucí
1) Patrik přišel po hodně dlouhé době si opět zahrát na jailbreaku. O tomhle pravidle nevěděl, že se něco takového trestá protože si pamatuje stará pravidla, kde se tohle slovo vůbec netrestalo. Někdy stačí hráči říct a řádně vysvětlit proč je to zakázaný. Proto jsem neviděl a ani nevidím důvod proč mu dávat ban když to pochopil.
2) Velmi tě teď zklamu ale o tehle věci, že jsem řekl velmi zakázaný slovo bylo HLSA informováno už pár dní zpátky. Sám jsem se udal a přiznal. V danej moment jsem chtěl přečíst nick hráče Sokolik, který to napsal a upozornit ho. Jenomže co čert nechtěl jsem přečetl n-word. Tu mi opět přišlo hodně nefér banovat Sokolíka, když jsem to já sám řekl.
Z celé tehle věci jsem jasně řekl, že nikdo ban nedostane konkrétně Patrik a Sokolik, kde si už každý bude dávat pozor na daný slovo.
2) Velmi tě teď zklamu ale o tehle věci, že jsem řekl velmi zakázaný slovo bylo HLSA informováno už pár dní zpátky. Sám jsem se udal a přiznal. V danej moment jsem chtěl přečíst nick hráče Sokolik, který to napsal a upozornit ho. Jenomže co čert nechtěl jsem přečetl n-word. Tu mi opět přišlo hodně nefér banovat Sokolíka, když jsem to já sám řekl.
Z celé tehle věci jsem jasně řekl, že nikdo ban nedostane konkrétně Patrik a Sokolik, kde si už každý bude dávat pozor na daný slovo.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Nemám Branovi za zlé to, co udělal. Jednal fér i vůči dalšímu člověku, který dané slovo použil. Rozhodně takovéto věci on nedělá schválně a řídí se banovacím pořádkem jakým má. To, že občas ukážeme jako admini trochu lidskosti neznamená, že je to hrdelní zločin, i když ti to leželo asi hodně v žaludku ty 4 dny než jsi to sem dal.
Ohledně druhé situace, mě Braňo informoval dávno sám a dá si již mnohem větší pozor na podobné věci.
Vyřešeno.
Ohledně druhé situace, mě Braňo informoval dávno sám a dá si již mnohem větší pozor na podobné věci.
Vyřešeno.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1