Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] BRANO 10 IQ NEMOCNY ADMIN / JB / SMAJDALF

Příspěvekod MedaBeda1 » 10 čer 2023, 16:51

čus žádám o unban kdy tady nemocný admin brano klasicky zasedly bo mu to dela dobre musi davat bany za totalni pičoviny

typke hackuje na serveru já mu řeknu at mu skape mama bo cheatuje a zabiji vsechny a buguje mi pp :D a brano prijde a da mi ban na 12 hodin ? Takze misto aby ses staral o typka co cheatuje tak banuješ lidi kterym to vadi ze nekdo cheatuje zamysli se na d sebou ty 1 buňečný organisme plný autismu

https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2527

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Brano
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: SMAJDALF.
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:908237376
[=] Zabanovana IP: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================

a vole měli byste se zamyslet tpč co řešíte za sračky, místo toho abys zabanoval čítra tak jebneš ban typkovi co mu napíše jednu nadávku, vzpamatujte se už dementi

čus
MedaBeda1
Amatér
Amatér

[V] BRANO 10 IQ NEMOCNY ADMIN / JB / SMAJDALF

od Rumcajz » 10 čer 2023, 16:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BRANO 10 IQ NEMOCNY ADMIN / JB / SMAJDALF

Příspěvekod MedaBeda1 » 10 čer 2023, 16:53

možná jsem nemusel byt tak hnusny, ale vytaci me tady ten typek neumi ani pravidla neumi nic a dava bany takto misto aby zabanoval cheatera, hlupák a jestli nedostanu unban tak brano za chvili prijde o prava s moji pomoci a posvitim si na neho a najdu na neho kazdou jednu vec abyste ho zrusili, čus
MedaBeda1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Brano21 » 10 čer 2023, 17:01 VIP

Správaš sa opakovane nevhodne na serveri ale tentokrát si zabodoval -> https://ctrlv.sk/KkkI
Bohužiaľ keď som prišiel na server tak som nevidel že cheatoval a po nejakej chvíli to odpojil.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Whh » 10 čer 2023, 17:53 VIP

Za to co jsi napsal na serveru se nemůžeš divit, že jsi byl potrestán. Takový způsob vyjadřování zde netolerujeme. Jestliže na serveru někdo cheatuje a zrovna není přítomný admin, můžeš hráče nahlásit zde na fórum, kde bude stejně jako ty, náležitě potrestán.

Ban oprávněný.

Vyřešeno
Obrázek
Whh
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V] BRANO 10 IQ NEMOCNY ADMIN / JB / SMAJDALF

Příspěvekod MedaBeda1 » 11 čer 2023, 13:37

JAK NEBYL PRITOMNY ADMIN ???? :D:D:D:D:D VSAK TO JSEM NAPSAL TOMU CHEATEROVY VY 2 DEMENTI VYJEBANI :D:D:D:D:D::DD

TYPEK MI DA BAN NA 12 HOD ALE ZE MU TAM TYPKE LITA PRES CELOU MAPU TO UZ NEVIDI KRYPL :D:D:D:D:D:D:

NA TEBE SI POSVITIM PICO A TES SE CO BUDES KAZDY DEN RESIT :D:D:D::D:D KRYPL BRANO 10 IQ
MedaBeda1
Amatér
Amatér

Příspěvekod MedaBeda1 » 11 čer 2023, 13:39

A K TOMUHLE SE ANI NEJDE JAK JINAK VYJADRIT PROTOZE TY DAS PRIMO SCREEN KDY JSEM NAPSAL "ABY TI CHCIPLA MAMA" CHEATEROVI CO TAM LITAL PRES MAU A BRANO TO MA OCIVIDNE PICI :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::De

K tobě se nedá ani jak jinak vyjádřit, protože tímhle si to podtrhnul že si fakt vyjebanej píčus :D

cs a enjoy stížnosti :-*
MedaBeda1
Amatér
Amatér

Příspěvekod AJayy » 11 čer 2023, 14:41 VIP

Myslel jsem si, že dokážeš minimálně jednat v klidu a řešit to jako člověk. Stěžuješ si na ban a tak jsi dostal vyjádření k banu. Nikde jsi nedodal důkaz o tom, že tam Brano byl v době kdy tam daný cheater používal aktivně SH před ním a neřešil to. Jsou to jen tvé kecy, ničím nepodložené a velké písmo taky nepřidává na hodnotě.

Děkuji, že jsi mi ukázal úplný opak o tom, co jsem si o tobě myslel od posledně když jsme spolu něco řešili. Lituji toho, že jsem ti ten ban zkrátil.. Ale nevadí, chybami se člověk učí, viď?
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost