• Stránka 1 z 1
Brassard/JB 8
Chtěl bych podat stížnost na admina jménem Brassard. Většina hráču začala psát at jednomu hráčovi zkontroluje u CT mikrofon Brassard ignoroval psal jsi tam s nekym a kdyz ho to zacalo štvát řekl že u něho nevadí že mikrofon nemá.Poté jsem se začal ptát jestli to neni náhodou trošku nadržování a Brassar mi dal kick když jsem se vrátil napsal že za demenci poté jsem napsal jestli to jako vše myslí vážně. A za 10 vteřin jsem měl ban za kazení hry. Jak můžu kazit hru když jsem u T?? nepochopim. Brassar obrovsky zneužívá svá práva vše mám natočené na videu. Někdo jako Brassar vůbec práva mít nemají je to obyčejný s prominutím hlupák a práva by vůbec neměl mít. http://imgup.cz/image/igs Další nadržování hráči dastanovi
-
Frechy - Amatér
Brassard/JB 8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brassard/JB 8
Bylo hodně T a CT brali pravidelně Simona. Hráč Dastan byl u CT a perfektně plnil povinnosti, zdůvodňoval killy, napomáhal plynulosti hry.
Proto jsem mu během svého dohledu na server, povolil být u CT. Přes velký handicap to však zvládal naprosto bravůrně.
Nebyly žádné problémy, Simona si vždy někdo vzal, nikdy se na něj nečekalo.
A když jsem jednou udělal vzpouru a zůstal sám Dastan, chtěl se zabít aby nezdržoval ale zastřelil jsem ho dříve
Když se server vylidnil, napsal jsem mu aby šel k T protože jich je málo, on odepsal "Ano".
Takto vypadá komunikace lidí na úrovni.
Ty a Anjelik jste si vyprosili mic a potom do něj začali skřekat blbosti nesouvisící se hrou. Opakovaně jste dělali blbosti a nepomohlo ani upozornění, ani kick.
Takto vypadá komunikace někde v ústavu.
Znova opakuji, já mu udělil výjimku v rámci zachování plynulosti hry na serveru. Vše bylo OK. Jediný problém jsi byl ty a dostal si proto ban.
Proto jsem mu během svého dohledu na server, povolil být u CT. Přes velký handicap to však zvládal naprosto bravůrně.
A když jsem jednou udělal vzpouru a zůstal sám Dastan, chtěl se zabít aby nezdržoval ale zastřelil jsem ho dříve

Když se server vylidnil, napsal jsem mu aby šel k T protože jich je málo, on odepsal "Ano".
Ty a Anjelik jste si vyprosili mic a potom do něj začali skřekat blbosti nesouvisící se hrou. Opakovaně jste dělali blbosti a nepomohlo ani upozornění, ani kick.
Znova opakuji, já mu udělil výjimku v rámci zachování plynulosti hry na serveru. Vše bylo OK. Jediný problém jsi byl ty a dostal si proto ban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Bylo hodně T a CT brali pravidelně Simona. Hráč Dastan byl u CT a perfektně plnil povinnosti, zdůvodňoval killy, napomáhal plynulosti hry.
BAN jsem dostal dost dlouho poté. snažíš se jen vymluvit a ty máš co říkat že takto to vypadá v ústavu.. Do ústavu by jsi měl jít ty protože vážně to nemáš v hlavě srovnané... A nejsem Frenchy neumíš ani přečíst jméno... jsem Frechy...
-
Frechy - Amatér
frenchy nebo frechy bud třeba gargamel nás to nezájímá
co se týka stížnosti , vyjádření máš
ban oprávněný , lock
co se týka stížnosti , vyjádření máš
ban oprávněný , lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1