I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Brassard/JB 8

Příspěvekod Frechy » 12 úno 2016, 23:01

Chtěl bych podat stížnost na admina jménem Brassard. Většina hráču začala psát at jednomu hráčovi zkontroluje u CT mikrofon Brassard ignoroval psal jsi tam s nekym a kdyz ho to zacalo štvát řekl že u něho nevadí že mikrofon nemá.Poté jsem se začal ptát jestli to neni náhodou trošku nadržování a Brassar mi dal kick když jsem se vrátil napsal že za demenci poté jsem napsal jestli to jako vše myslí vážně. A za 10 vteřin jsem měl ban za kazení hry. Jak můžu kazit hru když jsem u T?? nepochopim. Brassar obrovsky zneužívá svá práva vše mám natočené na videu. Někdo jako Brassar vůbec práva mít nemají je to obyčejný s prominutím hlupák a práva by vůbec neměl mít. http://imgup.cz/image/igs Další nadržování hráči dastanovi
Frechy
Amatér
Amatér

Brassard/JB 8

od Rumcajz » 12 úno 2016, 23:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brassard/JB 8

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 úno 2016, 23:09

Bylo hodně T a CT brali pravidelně Simona. Hráč Dastan byl u CT a perfektně plnil povinnosti, zdůvodňoval killy, napomáhal plynulosti hry.
Proto jsem mu během svého dohledu na server, povolil být u CT. Přes velký handicap to však zvládal naprosto bravůrně.
Nebyly žádné problémy, Simona si vždy někdo vzal, nikdy se na něj nečekalo.
A když jsem jednou udělal vzpouru a zůstal sám Dastan, chtěl se zabít aby nezdržoval ale zastřelil jsem ho dříve :)

Když se server vylidnil, napsal jsem mu aby šel k T protože jich je málo, on odepsal "Ano".
Takto vypadá komunikace lidí na úrovni.

Ty a Anjelik jste si vyprosili mic a potom do něj začali skřekat blbosti nesouvisící se hrou. Opakovaně jste dělali blbosti a nepomohlo ani upozornění, ani kick.
Takto vypadá komunikace někde v ústavu.

Znova opakuji, já mu udělil výjimku v rámci zachování plynulosti hry na serveru. Vše bylo OK. Jediný problém jsi byl ty a dostal si proto ban.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Frechy » 12 úno 2016, 23:18

Awee (cti ejvi) píše:Bylo hodně T a CT brali pravidelně Simona. Hráč Dastan byl u CT a perfektně plnil povinnosti, zdůvodňoval killy, napomáhal plynulosti hry.
Proto jsem mu během svého dohledu na server, povolil být u CT. Přes velký handicap to však zvládal naprosto bravůrně.
Nebyly žádné problémy, Simona si vždy někdo vzal, nikdy se na něj nečekalo.
A když jsem jednou udělal vzpouru a zůstal sám Dastan, chtěl se zabít aby nezdržoval ale zastřelil jsem ho dříve :)

Když se server vylidnil, napsal jsem mu aby šel k T protože jich je málo, on odepsal "Ano".
Takto vypadá komunikace lidí na úrovni.

Ty a Anjelik jste si vyprosili mic a potom do něj začali skřekat blbosti nesouvisící se hrou. Opakovaně jste dělali blbosti a nepomohlo ani upozornění, ani kick.
Takto vypadá komunikace někde v ústavu.

Znova opakuji, já mu udělil výjimku v rámci zachování plynulosti hry na serveru. Vše bylo OK. Jediný problém jsi byl ty a dostal si proto ban.

BAN jsem dostal dost dlouho poté. snažíš se jen vymluvit a ty máš co říkat že takto to vypadá v ústavu.. Do ústavu by jsi měl jít ty protože vážně to nemáš v hlavě srovnané... A nejsem Frenchy neumíš ani přečíst jméno... jsem Frechy...
Frechy
Amatér
Amatér

Příspěvekod GrooS » 12 úno 2016, 23:22 VIP

frenchy nebo frechy bud třeba gargamel nás to nezájímá

co se týka stížnosti , vyjádření máš
ban oprávněný , lock
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy