• Stránka 1 z 1
Břicho
Dobrý den, mám takový problém se svým břichem. V poslední době je vidět na mém břiše jako bych tloustnul. Na váze skoro nepřibírám, ale břicho se mi zdá, že se furt zvětšuje. Chtěl bych se toho nějak zbavit a k tomu ho nějak vytvarovat. Je mi 14 let, takže jsem v pubertě. Sportuju rád a hodně, tak nevím jak je to možné. V poslední době jím i více čokolády, než obvykle. Poraďte mi prosím, jak se toho zbavit a trochu vytvarovat
. Všichni ostatní kluci mají v pohodě ploché tělo, ale já pomalinku začínám tloustnout, zatím to není ještě tak hrozné, ale..
Díky za pomoc !!

Díky za pomoc !!

-
Bulls - Amatér
Re: Břicho
Já mákám, mám to tu napsané, že sportuji. A té čokolády už se zbavuji
.
Ale moc jednoduché to není
.

Ale moc jednoduché to není

-
Bulls - Amatér
Neprikusujes treba taky parek k jogurtu nebo tak neco? Nebyva ti rano spatne? Zatim to totiz nasvedcuje tomu,ze jsi tehotny. 

Přálelé jsou jako stromy - když do nich budeš sekat sekerou, umřou.
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
,,Každá žena ti může padnout k nohám...stačí jen dobře trefit bradu" Mike Tyson
-
LuigiB - Zkušený
To je topic
scenár na drámu

-
ABnormaLeK - Kolemjdoucí
Tak teď vážně, OK ? 
Začni tím, že si každý den uděláš minimálně 3x 15 sed-lehů na horní a střední partie břicha + 3x15 cviky na dolní břicho (zvedání nohou v leže na zádech a pod...). Přidej i 3x12 na každou stranu s výkrutem (na šikmé svalstvo - pravý loket k levému koleni a opačně, pohyb rotace skrz celý pohyb, ne na konci).
Uprav si jídelníček - min 5x denně, jídlo, nepřežírat se, pokud máš hlad nejdi po sladkým, spíš po ovoci
. Jak už tu někdo trefně napsal, nedělej ty hybridy typu jogurt + párek (
), řízek + řízek, čokoláda + banán...
K tomu je dobré aby si trochu "narval" i záda - proti svalstvo k břichu ti navíc začne rovnat i páteř... Stačí ležet ba břichu a zvedat tělo k pasu a spět (ruce za hlavou, pohyb jako když je plejtvák na suchu, nebo jak to mam popsat
)...
Postupně se ti to bude zlepšovat a ty můžeš přejít na větší série, těžší cviky
... Každý druhý den si přidej jeden sedleh k tomu a za chvíli to bude lepší a lepší. (3x15 -> 3x16 -> 3x17...). Nakonec ale asi budeš muset začít s fitkem - kotouče, lavice, kladky budeš potřebovat k složitějším/rafinovanějším cvikům.

Začni tím, že si každý den uděláš minimálně 3x 15 sed-lehů na horní a střední partie břicha + 3x15 cviky na dolní břicho (zvedání nohou v leže na zádech a pod...). Přidej i 3x12 na každou stranu s výkrutem (na šikmé svalstvo - pravý loket k levému koleni a opačně, pohyb rotace skrz celý pohyb, ne na konci).
Uprav si jídelníček - min 5x denně, jídlo, nepřežírat se, pokud máš hlad nejdi po sladkým, spíš po ovoci

K tomu je dobré aby si trochu "narval" i záda - proti svalstvo k břichu ti navíc začne rovnat i páteř... Stačí ležet ba břichu a zvedat tělo k pasu a spět (ruce za hlavou, pohyb jako když je plejtvák na suchu, nebo jak to mam popsat

Postupně se ti to bude zlepšovat a ty můžeš přejít na větší série, těžší cviky

-
virusMD - Profesionál
Základ je,aby si nežral pičoviny (sladkosti,všelijaké mastné jedlá a iné).Jedz 5x denne v malých porciách.Potom začni cvičiť(nemusíš chodiť do posilky ako ja) povedz si "každý deň urobím 30klikov,30brušákov a 30drepov" postupne si tot číslo navyšuj a pozoruj na sebe zmeny.
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
zabudli ste, že záleží aj od toho, aký má metabolizmus 

-
OdyseenQo31 - Pokročilý
Ahoj,hele asi takhle nežer stále čokoládu a více sportuj,posiluj. 2xkrát týdně choď do posilky jako já a třeba nějaké ostatní dny kdy máš volno tak běhej sportuj.
-
krosta - Kolemjdoucí
Chlapec vieš čo máš robiť 
Lock
LuigiB Zabil !

Lock

LuigiB Zabil !
SA--> HideNSeek
Admin-->HideNSeek all,CoD MW:DM , Knife 6 , AV1
Starám sa o Porušovanie Pravidiel
Steam - sastakxd