• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]brovist | jb1
Zdravim, hrala se mapa jb_oasis_prefinal ja byl u ct, simonem byl admin kvinto, simon vzal hrace na fotbal k jedne brane, ja si pomoci gravitace vyskocil na palmu vedle te branky, admin brovist me grabnul tak jsem sel na ten bocni plot a admin me dal opet free grab a rekl at tam nelezu kdyz to neni zakazana zona (txt), pote jsem se ujistil jestli kde je pravda, zjistil jsem ze se to muze, rekl to brovistovi, neprislo zadne vyjadreni.
POKUD BUDE MIT KECY NEBO BUDE KECAT DODAM HLTV.
KDYZTAK PROSIM O PRESKOLENI ADMINA, DIKY. (ikdyz vidim ze to neni prvni stiznost).
volumo.
POKUD BUDE MIT KECY NEBO BUDE KECAT DODAM HLTV.
KDYZTAK PROSIM O PRESKOLENI ADMINA, DIKY. (ikdyz vidim ze to neni prvni stiznost).
volumo.
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
[Vyriešené]brovist | jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: brovist | jb1
Nemusíš nič dodávať, mal som pocit, že všetky ploty su txt, no sú to len tie ktore ohraničuju mapu. A keď píšeš že som ťa grabol, tak som ťa iba posunul dole z plotu, nie zabil a šiel si zistiť či je to tak (aj tak som nedostal odpoved, až neskôr). Ked som sa vratil už som ťa nenašiel. Ospravedlnujem sa za nedorozumenie
-
Br0visT - Zkušený
Re: brovist | jb1
Z každej textúry majú Admini povinnosť hráčov iba skladať na zem a nie ich o zem hádzať. Toto Admin dodržal.
Bohužiaľ miesto, odkiaľ ťa skladal, textúra nie je. Tým pádom grab nebol na mieste.
Admin sa ospravedlnil a do budúcna si na to dá väčší pozor.
Sťažnosť oprávnená.
Bohužiaľ miesto, odkiaľ ťa skladal, textúra nie je. Tým pádom grab nebol na mieste.
Admin sa ospravedlnil a do budúcna si na to dá väčší pozor.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1