BSOD hneď po načítaní loga.

Příspěvekod smokys » 22 říj 2013, 19:37

Zdravím, dneska po inštalácii z USB winu7 (uspesneho), ma celkom prekvapil dalsi error, tym myslim BSOD, ocakavam od vas nejake rady o by som mal spravit atd, no uz sa mi to ani nepozdava, mam taky pocit ze to bude chyba hardwaru kedze asi 1 tyzden do zadu mi to hodilo na win8, win som zmazala teraz som sa snazil nainstalovat win z CD no bezuspesne, dnes som sa pokusil instalaciu cez USB a to untouch verziu od ragnaroka. No uz ma to celkom stve a neviem co stymi BSOd, sa namna nejako prilepili.

Vdaka za kazdu uzitocnu pomoc.
Minecraft Support
smokys
Drbna
Drbna

BSOD hneď po načítaní loga.

od Rumcajz » 22 říj 2013, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BSOD hneď po načítaní loga.

Příspěvekod tweetymichal » 22 říj 2013, 21:02 VIP

Hoď sem chybový kód. Vypadá to na načnutý HDD. Máš v biosu zapnuté AHCI?
Obrázek
tweetymichal
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Bulbasaur » 22 říj 2013, 22:04

Ci boha vyhod ten pc von oknom sak to nieco strasne tvle... tolko errorov mi nehodil moj pc za mesiac a ne a to mam dost nanic windows :D fakt ako ja by som to vydrbal von oknom a isiel reklamovat sak to je cina tam opravia aj keby to das na crash testy :D

/edit: za celu dobu co mam pc este nikdy som nedostal modru obrazovku, takze vyhod to von sak to nema cenu toto :D
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod smokys » 23 říj 2013, 06:32

to je ojedineli pripad :D
Minecraft Support
smokys
Drbna
Drbna

Příspěvekod MultiCrafer » 23 říj 2013, 10:03

Inu ja to mam na starem pc take pokud se nepletu tak jen problikne a pc ma nekonwcny reboot ja jsem zkousel jine hdd protoze to vypadalo na odpalene hdd vymenul jsem a nic takze jsem zjistil ze je chyba v desce a jelikoz je to acer tak tipuji to hdd zkus vymenit jestli nepuze mas odpalenou desku ja byh to pc tem prodavacum omlatil o hlavu
Obrázek
Obrázek
MultiCrafer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod smokys » 23 říj 2013, 15:48

MultiCrafer píše:Inu ja to mam na starem pc take pokud se nepletu tak jen problikne a pc ma nekonwcny reboot ja jsem zkousel jine hdd protoze to vypadalo na odpalene hdd vymenul jsem a nic takze jsem zjistil ze je chyba v desce a jelikoz je to acer tak tipuji to hdd zkus vymenit jestli nepuze mas odpalenou desku ja byh to pc tem prodavacum omlatil o hlavu

Chyba hardwaru to nebola pretože som preinštaloval windows znova a už to je v pohode, čiže ďakujem za vašu pomoc ale už to je ok :)

LOCK
Minecraft Support
smokys
Drbna
Drbna

Zpět na Vyriešené topicy