Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Budúcnosť furienu

Příspěvekod ritchi » 16 říj 2013, 20:20

Zdravím ludia myslím si že nie len ja som si všimol že furien prestávajú hráči hrať a prečo?? každého čo skončil a poznám má tú istú odpoved a to je že je to samí cheater a neaktivny admini ako je to napríklad na F6 kde to vypadá asi najhoršie ide to už dlhšiu dobu dole vodou admin sa tam ukáže max 1 za den niekedy nikto mám v tom prehľad hrám tam dosť často (rank 1).Myslím že by admin team mal popremýšlať čo robiť dalej a brať tento príspevok vážne nie sa naň vykašlať ak chcete mať vobec hráčov na furienoch a nie len "programíky"....ritchi
ritchi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Budúcnosť furienu

od Rumcajz » 16 říj 2013, 20:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Budúcnosť furienu

Příspěvekod HeRoY » 16 říj 2013, 22:57

Chtělo by to taky trochu snahy od vás(hráčů), abyste nám napsali na steamu/TS že je na serveru cheater nebo cokoli jiného. Na TS vždy najdeš pár adminů kteří mají práva na Furien, stačí jen trochu chtít.
HeRoY
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dwandy » 17 říj 2013, 14:28 VIP

ritchi píše:Zdravím ludia myslím si že nie len ja som si všimol že furien prestávajú hráči hrať a prečo?? každého čo skončil a poznám má tú istú odpoved a to je že je to samí cheater a neaktivny admini ako je to napríklad na F6 kde to vypadá asi najhoršie ide to už dlhšiu dobu dole vodou admin sa tam ukáže max 1 za den niekedy nikto mám v tom prehľad hrám tam dosť často (rank 1).Myslím že by admin team mal popremýšlať čo robiť dalej a brať tento príspevok vážne nie sa naň vykašlať ak chcete mať vobec hráčov na furienoch a nie len "programíky"....ritchi

vážně to lidi přestávajú hrát? asi máš nějaké speciální grafy protože já vidím něco jiného ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod eXtr3mer » 17 říj 2013, 14:36

Prepáč, že tam nechodím. Nestíham proste chodiť na všetky furieny. Nieste jediný server na ktorom sú problémy s neprispôsobivými hráčmi.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod ritchi » 17 říj 2013, 16:41

Dwandy píše:
ritchi píše:Zdravím ludia myslím si že nie len ja som si všimol že furien prestávajú hráči hrať a prečo?? každého čo skončil a poznám má tú istú odpoved a to je že je to samí cheater a neaktivny admini ako je to napríklad na F6 kde to vypadá asi najhoršie ide to už dlhšiu dobu dole vodou admin sa tam ukáže max 1 za den niekedy nikto mám v tom prehľad hrám tam dosť často (rank 1).Myslím že by admin team mal popremýšlať čo robiť dalej a brať tento príspevok vážne nie sa naň vykašlať ak chcete mať vobec hráčov na furienoch a nie len "programíky"....ritchi

vážně to lidi přestávajú hrát? asi máš nějaké speciální grafy protože já vidím něco jiného ...
necchi mi povedať že na f6 nieje úbytok hráčov hrám tu už dlho a málo kedy sa stávalo aby tam cez víkend bolo celý den 5vs5 poprípade večer je tam 10vs10 cez týžden server nieje plný možno výnimka niekedy viem aké to bolo ked boli admini online bola tam super hra teraz už to tak nieje....čím to asi tak bude
ritchi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lemur2 » 18 říj 2013, 14:55

To je pravda... na F7 keď tam prídem tak nič iné len AB a WH... za celý týždeň som na Furiene videl ADMINA LEN 1 KRÁT!!! a aj tak tam bol len na nejakých 10 min...a to je si myslím že dosť málo... trebalo by asi zväčšiť admin team... dúfam že sa to po čase (dosť rýchlo) zmení... lebo toto už prestáva baviť hráčov čo chcú hrať Fair-Play... To je všetko čo som chcel povedať... Ďakujem

S pozdravom [EVIP] Lemur.
Lemur2
Drbna
Drbna

Příspěvekod An0n1m » 18 říj 2013, 16:13

U nás na Furien 2... Je Admin každí deň :) ak nieje snažím to všetko točit alebo robiť SS alebo volám Admina či už cez steam alebo TS3 :) ale tiež je unas aktivni max 2 admini.
An0n1m
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DarkAssassin » 18 říj 2013, 21:19

Furien2 hlídám každý den, ale když je plnej server a du se podívat na jiný tak opravdu nenarazím pomalu ani na jednoho admina. Jednou za den projedu všechny servery abych zabanoval apoň hráče co mají WH apod. a pokaždé když to tak kontroluji tak málo kdy narazím na admina, kterej tam je aspoň hodinu. Tím to nechci shazovat adminy na furienech ale jsem též názoru že by měli zvýšit aktivitu. Jen za dnešek a včerejšek co jsem ty servery jen tak prolítnul tak jsem dal cca 3-4permy a to nemluvím o tom jak to tam vypadá, každej si tam nadává, kempí no prostě porušuje pravidla všema způsoby, proto se snažím aspoň jednou za den prolítnout veškeré servery a udělat tam aspoň trochu pořádek, máte vidět jak jsou poté hráči na serveru vděční že došel admin :)
Admina najdeš opravdu pomalu všude, stačí jen chtít a něco proto udělat a né si jen stěžovat. Admin je taky jen člověk.
"Vědět nestačí, musíme platit,
Ochoten nestačí, musíme udělat." Bruce Lee

Obrázek
Obrázek
DarkAssassin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 18 říj 2013, 21:27 VIP

tedka byl dlouho nábor adminů pozastavený, určitě se to tak nějak zase vrátí do normálu
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod RockStarekCZ » 18 říj 2013, 21:33

Jak už tu bylo napsáno, že máme kontaktovat admina, tak nám zrovna po F8 běhal SH+WH+AB a psal jsem adminovi na steamu a ten ani nemel snahu odpovedet :) Tak od čeho je admin? Vím, napíšete mi, tak si požádej o práva když jsem tak chytrej, ale to by jste SA musely mít rozum a vzít do Ateamu hráče, který je na tom serveru velmi často a je ochotný na žádosti hráčů přijít na server a udělat pořádek.
RockStarekCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DarkAssassin » 18 říj 2013, 23:06

Máme taky svůj osobní život nejsme stroje že jsme pořád aktivní :) ..
"Vědět nestačí, musíme platit,
Ochoten nestačí, musíme udělat." Bruce Lee

Obrázek
Obrázek
DarkAssassin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lemur2 » 19 říj 2013, 08:12

Furien je už v takom stave že sa nedá ani hrať... MINIMÁLNE podotýkam to minimálne sú na servery 5-ti cheatery... a mojou povinnosťou nie je aby som tam točil cheaterov... na to sú admini... ako niekedy aj ja niekoho natočím a dám na fórum ale no nebudem to robiť celý deň...
Lemur2
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 20 říj 2013, 09:42

Ach vy viete iba jednu vec. Nadávať na každého kto vás zabije, že je cheater. Nie každý je... Ak sa vám už zdá že niečo má, tak prestanem hrať, hodím sa do spectu a točím. Odfotim SID a dám ho na web. Nemusí všetko robiť admin, môžte mu pomôcť. Ale nie vy , miesto toho idete na web a sťažujete sa. No jasné že server je v katastrofálnej situácii, keď hráči nič nerobia pre zlepšenie. + je 10 furienov a admin nevie kam skôr... Za mňa všetko. :)
s pozdravom eXtr3mer
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod ritchi » 20 říj 2013, 16:22

eXtr3mer píše:Ach vy viete iba jednu vec. Nadávať na každého kto vás zabije, že je cheater. Nie každý je... Ak sa vám už zdá že niečo má, tak prestanem hrať, hodím sa do spectu a točím. Odfotim SID a dám ho na web. Nemusí všetko robiť admin, môžte mu pomôcť. Ale nie vy , miesto toho idete na web a sťažujete sa. No jasné že server je v katastrofálnej situácii, keď hráči nič nerobia pre zlepšenie. + je 10 furienov a admin nevie kam skôr... Za mňa všetko. :)
s pozdravom eXtr3mer

áno máš pravdu že je 10furienov ale tiež aj veľa adminov a na f6 nepríde nikto ´tak načo tam majú práva ked tam niesu tak tam nasadte adminov čo budú robiť to čo majú nie len požiadať o práva stým že bude aktivny 3hodiony denne no iste tá aktivita skončí ako mu hodíte práva (nie u každého) P.S prečo by mali točiť hráči admini sú od toho aby sa o server starali stým žiadali o práva že to robiť budú tak prečo nerobia to čo chceli to mi príde trošku blbé z ich strany..
ritchi
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Lemur2 » 20 říj 2013, 17:56

eXtr3mer píše:Ach vy viete iba jednu vec. Nadávať na každého kto vás zabije, že je cheater. Nie každý je... Ak sa vám už zdá že niečo má, tak prestanem hrať, hodím sa do spectu a točím. Odfotim SID a dám ho na web. Nemusí všetko robiť admin, môžte mu pomôcť. Ale nie vy , miesto toho idete na web a sťažujete sa. No jasné že server je v katastrofálnej situácii, keď hráči nič nerobia pre zlepšenie. + je 10 furienov a admin nevie kam skôr... Za mňa všetko. :)
s pozdravom eXtr3mer

tak za:
1. nenadavam na hracov ze ma zabiju... viem kto ma zabije normalne, nahodne, skillom a cheatom...
2. mojou povinnostou nie je tocit a screenovat... sice niekedy tocim... ale nebudem to robit cely den...
3. chapem ze admini nemoze byt na serveroch non-stop... no ta aktivita je viac nez mizerna!
4. naco su potom admini ked vsetko maju robit hraci pre zlepsenie?!
5. tym ze je 10 furienov by trebalo aj zvysit pocet adminov..

S pozdravom [EVIP] Lemur.
Lemur2
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Furien Servery