Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[VYŘEŠENO] Bug hry?

Příspěvekod Mizuu » 20 pro 2016, 08:46

1. Vaša mašina: Toshiba Notebook

2. Aký problém: Niekedy sa mi stane, že mi myš s klávesnicou reagujú neskoršie, a potom keď sa chcem hýbať nefunguje to.

3. Config: Áno, mám FPS config od Marva.

4. Kedy to začalo: Od vtedy ako som skončil s 1.6, stiahol som si GOčko a toto mi robí. Robí to iba na kompete, na mapách typu aim.botz mi to nerobí. Ani keď hrám 1v1.

5. Screen/dôkaz: Žiaľ nemám.

6. Dodatočné info: Budem rád ak mi pomôžete. Momentálne preinštaluvavam GOčko, dúfam že to pomôže ak nie, budem rád za Vaše cenné rady.
Mizuu
Mistr
Mistr

[VYŘEŠENO] Bug hry?

od Rumcajz » 20 pro 2016, 08:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bug hry?

Příspěvekod WEYN » 21 pro 2016, 10:42 VIP

Ahoj,

samozřejmě reinstall hry je velmi inteligentní řešení, napraví to tu hru jako člověka růstové hormony. :lol:

Každopádně bych nahradil ten cfg jiným dejme tomu defaultem a čekal bych co se bude dít. FPS dropy pokud jsem to správně pochopil se dají fixnout, ale až tehdy když zjistíme jeslti ti pomohl / nepomohl reinstall.

Ozvi se nám jak jsi dopadl.
LEGENDA GAMESITES
WEYN
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Mizuu » 22 pro 2016, 16:46

Reinstall chybu neodstránil. Len "zjemnil". Mám záseky v podobe že myš s klávesnicou nerobia to čo majú. Config keď dám preč mám asi 30 FPS, čiže nehratelné.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mizuu » 22 pro 2016, 19:34

Ahojte, po skúmaní môjho problému som prišiel na pár faktov, o ktoré by som sa chcel s Vami podeliť.

1. Pri objavení - vykonaní bugu sa v pozadí odohrá tichý zvuk, ktorý niečo zrejme aktivuje.
2. Aj cez nie ten "bug" pípne ten zvuk, nechápem čo to je za funkciu.
3. Tento notebook bol preinštalovaný čiže tam bude asi nejaká neznáma funkcia.
4. Skúšal som aj aktualizovať zastaralé ovládače, stále nič.
5. Prv som si myslel, že to môže byť mojou klávesnicou ale skúšal som hrať na normálne klávesnici čo je v NTB a problém pretrvával stále.

Pre tých, čo nerozumejú mojej negramotnej reči: Mám celkom slabý počítač. Raz som do neho dával nejaké FPS boosty, len sa mi niečo vyšmyklo z pod kontroly, a Windows sa musel preinštalovať. Po reinštalacií som hrával 1.6, tam som takéto problémy nemal. Nikde, v hre s botami, Jailbreak, Deadmatch, ani iné serveri ktoré nie sú na GS. Tiež tam mám jeden config, ktorý skúšal odstrániť, a žiadna zmena. Stále sa mi hra dostávala mimo kontrolu. Je to nevýhoda v kompete, pretože mám namierené a zrazu bug, a idem len dopredu, alebo moje tlačítka reagujú úplne neskoro, naozaj neviem čím to je. Tiež som skúšal preinštalovať CSko, taktiež nič. Skúšal som toho veľa, podľa mňa to bude nejaká zapnutá funkcia ktorá toto robí. Budem rád za prípadné rady, ako na to, ako urobiť aby som konečne mohol mať v kompete viac, ako 10 killov :D

Ďakujem ešte raz, a dúfam že mi pomôžete.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Javi » 22 pro 2016, 19:53 VIP

To pípání může být funkce jedním prstem, no když ti to pípá, vyskočí ti nějaké okno nebo to jen pípá?
Javi
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mizuu » 23 pro 2016, 10:23

Len pípa. Ale ja shift nestláčam :)
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Lubou » 30 pro 2016, 09:38 VIP

No robí ti to iba v GO alebo už aj v 1.6? Ďalej ak ti to robí iba v GO tak zalohuj si všetky tie fps cfg čo tam máš a daj si tam default a potom to skús..
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Mizuu » 30 pro 2016, 10:33

Mám nový počítač. Presnejšie MacBook od Applu, len mám strach do neho sťiahnúť hru. Nepokazím ho tým, pretože to nieje notebook stavaný na hry, skôr na prácu.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod dzusill » 30 pro 2016, 11:02

Dobrý deň,

Pokiaľ viem, tak MacBook by mal niektoré hry bez problémov zvládať. Ak chceš, aby si zbytočne nesťahoval hru a potom zistíš, že ti nefunguje, tak skús stránku: http://www.systemrequirementslab.com/cyri (Can I run it?).

• Vyhľadáš si hru podľa názvu. A stlačíš na tlačidlo Can You Run IT.
Na tejto stránke stiahneš ich pár Mb program, ktorý ti preskúma počítač a zistí, či ti tvôj notebook, počítač utiahne danú hru.
Po pár sekundách ti to ukáže by ti mala vyskočiť tabuľka.
Ak ti vybehne zelená fajka na popise "Minimum" tak by ti hra mala bez problémom spustiť. Tak isto aj ako "Rec". Ak pri "Rec" budeš mať zelenú fajku, tak hra by ti mala bežať na full detailoch.

Hry, ktoré sťahuješ cez Steam, Origiin,... nemal by si sa fakt ničoho obávať.

Kamarát má tiež MacBook, avšak trošku drahší, ale jemu utiahne hry ako CS:GO, League Of Legends a podobné bez problémov.

Dúfam, že som aspoň trošku pomohol.
S pozdravom,
dzusill.
dzusill
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mizuu » 01 led 2017, 17:42

Po novom mám iný problém. Hru som nainštaloval, všetko v pohode frčalo. Ale keď som išiel hru zapnúť, hrala hudba a obraz nikde. Skúsil som reštartovať Macbook Pro, a potom som to už radšej nezapínal. Neviete čo s tým môže byť? Ono mi to určite utiahne, čo som pozeral aj na takých 150 FPS, čo je dosť dobré. Keďže pred tým som mal 30 - 40 FPS v hre.
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod Javi » 01 led 2017, 18:57 VIP

Jdi do Steamu > Knihovny > pravým klikni na CS:GO > vlastnosti > lokální soubory > Ověřit integritu mezipaměti
Javi
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Mizuu » 01 led 2017, 22:33

Tak ešte jedna vec. Keď hrám Mac sa strašnej prehrieva a fučí..
Mizuu
Mistr
Mistr

Příspěvekod zima » 02 led 2017, 08:23

Mizuu píše:1. Pri objavení - vykonaní bugu sa v pozadí odohrá tichý zvuk, ktorý niečo zrejme aktivuje.

Ak ešte riešiš tento problém. Tak by ma zaujímalo či ten zvuk ti nepripomína pripojenie myši ? Skús odpojiť a pripojiť myš no a porovnaj ten zvuk.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod zima » 02 led 2017, 08:25

Mizuu píše:Tak ešte jedna vec. Keď hrám Mac sa strašnej prehrieva a fučí..

Tak asi každý notebook pokiaľ je vyťažený na 100% hučí.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Mizuu » 02 led 2017, 09:09

To uz neries, ma novy notebook.
Mizuu
Mistr
Mistr

Další

Zpět na Rady a návody