Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Bug

Příspěvekod Hele » 15 led 2015, 06:41

Hello,
Nějak jsem nezkoumal zda už tu tato téma je.Ale hráčům,alespoň na JailBreaku 9 se stává,že když je simon,normální hra pár hráčů změní barvičky.T.čka mají i zelenou,modrou,CTčka jak by sme.Neděje se to jen mně,i hráči na TS to říkali.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Bug

od Rumcajz » 15 led 2015, 06:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bug

Příspěvekod Lam1k » 15 led 2015, 14:56 VIP

Čau
Neměl by to být celkově bug , Napíšu ti to na příkladu bude to lepší

Např. Máš tčko a má třeba zelenou barvu , tak to vidíš jen ty pokud se nemýlím , Ostatní hráči by ho měli vidět normálně.
Nebo často mi píšou na steamu že Simona vidí fialovou nebo jinou barvou , to se buglo jen tomu danému hráči , ostatní by měli vidět Simona v zelené barvě. Tohle se občas stává když si csko hodíš na plochu , chvilku něco děláš na ploše pak to hodíš z5 na csko a vidíš u hráčů jiné zbarvení , a nebo se ti taky občas bugnou hráči do textury to se taky občas stává.
Pak v průbehu hry , třeba po kole se ti to vrátí do normálu a už je neuvidíš s jiným zbarvením.
když se ti to stane , zkus to dát na plochu a pak z5 do hry , a nebo počkat po kole a ono by to mělo zmizet.
Snad sem nic nepopletl :-D
Lam1k
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Bug

Příspěvekod Hele » 15 led 2015, 17:28

Lam1k píše:Čau
Neměl by to být celkově bug , Napíšu ti to na příkladu bude to lepší

Např. Máš tčko a má třeba zelenou barvu , tak to vidíš jen ty pokud se nemýlím , Ostatní hráči by ho měli vidět normálně.
Nebo často mi píšou na steamu že Simona vidí fialovou nebo jinou barvou , to se buglo jen tomu danému hráči , ostatní by měli vidět Simona v zelené barvě. Tohle se občas stává když si csko hodíš na plochu , chvilku něco děláš na ploše pak to hodíš z5 na csko a vidíš u hráčů jiné zbarvení , a nebo se ti taky občas bugnou hráči do textury to se taky občas stává.
Pak v průbehu hry , třeba po kole se ti to vrátí do normálu a už je neuvidíš s jiným zbarvením.
když se ti to stane , zkus to dát na plochu a pak z5 do hry , a nebo počkat po kole a ono by to mělo zmizet.
Snad sem nic nepopletl :-D

Když jsem dostal kill byl jsem fialovej do 5 minut mně hraci poslali screen jak jsem fiALOVEJ
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

Zpět na JailBreak Servery