• Stránka 1 z 1
Bug účtu
Zdravas, nedávno se mi stalo že jsem se portoval do jedný resky a v tu chvíli padnul server a já se bugl někam jaksi do textury, nevim jak jinak bych to nazval. Jeden čas mi to psalo že se nacházím na Ilegálním místě a nemůžu se přihlásit, potom jsem se dostal na server, přihlásil jsem se, ale jsem někde jaksi ve vzduchu kde kolem mě není absolutně nic a nefunguje /Home, /Spawn ani nic jinýho, následně mi to po půl minutě zhruba padne a server je nějaký čas nedostupný.
Nick na serveru: Panzer
Jestli by to šlo vyřešit rollbackem bylo by to fajn, stalo se to ale už před pár dněma. Egi psal že unregister, jediný v čem byl problem jsou věci co mám u sebe ale /ch a jiný věci mam nascreenovaný, jen se asi nedostanu do /home předpokládam.
Kdyby jste to mohli vybavit nějak.
Nick na serveru: Panzer
Jestli by to šlo vyřešit rollbackem bylo by to fajn, stalo se to ale už před pár dněma. Egi psal že unregister, jediný v čem byl problem jsou věci co mám u sebe ale /ch a jiný věci mam nascreenovaný, jen se asi nedostanu do /home předpokládam.
Kdyby jste to mohli vybavit nějak.
PUBLIC & CAPTURE THE FLAG
-
PanzerIB - Pokročilý
Re: Bug účtu
Ahoj,
hádám že se jedná o server MegaCreative, přidej si mě znova na steam - Rainox38, něco zkusíme
hádám že se jedná o server MegaCreative, přidej si mě znova na steam - Rainox38, něco zkusíme

-
Rainox - Spamer
Re: Bug účtu
Asi jsis mě bloknul jelikož já tě nemůžu najít 
e.Rainox: Možná
, přidal jsem si tě

e.Rainox: Možná

PUBLIC & CAPTURE THE FLAG
-
PanzerIB - Pokročilý
• Stránka 1 z 1