Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
[Survival] Bugnuté XP/Mending+video
Zdravím všechny, mám takový problém poslední den je to už druhý meč s mendingem co to začal dělat, no takže abych začal.
Normálně si tak expím na své xp farmě zabíjím zombíky, meč se pořád v pohodě opravuje jelikož na něm mám mending, a najednou se to nějak buglo a místo opravování mi to ten meč začalo ničit.
LargoSVK mi s tím pomohl a vyměnil mi ten meč za nový, ale po pár hodinách se to zase buglo a nic.
Nejde brát vůbec XP ani když nemám v inventáři nic s mendingem, zkoušel jsem normální meč a nedostávám žádné exp, ale když mám v ruce ten meč s mendingem tak mu to ubírá HP.
Díky za jakoukoli radu, nevím vůbec co s tím.
Zde videa jako důkaz: Ubírání HP 0XP received!
Normálně si tak expím na své xp farmě zabíjím zombíky, meč se pořád v pohodě opravuje jelikož na něm mám mending, a najednou se to nějak buglo a místo opravování mi to ten meč začalo ničit.
LargoSVK mi s tím pomohl a vyměnil mi ten meč za nový, ale po pár hodinách se to zase buglo a nic.
Nejde brát vůbec XP ani když nemám v inventáři nic s mendingem, zkoušel jsem normální meč a nedostávám žádné exp, ale když mám v ruce ten meč s mendingem tak mu to ubírá HP.
Díky za jakoukoli radu, nevím vůbec co s tím.
Zde videa jako důkaz: Ubírání HP 0XP received!

-
GrankTV - Kolemjdoucí
[Survival] Bugnuté XP/Mending+video
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1