Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Bugy - chyby

Příspěvekod STeKo » 04 srp 2015, 20:14

Čaute, mám žiaľ na pár vecí ťažké srdce..

1. vec - Neviem kto nastavoval alebo podľa čoho je nastavený ten vykopávač pingu.. niekto má ping 50 až 70 a vykopne ho to že nestabilný ping, naopak príde niekto kto má 500-1000 a je laguje server až dokým si to nerozmyslí a neodpojí sa lebo sám zistí že má také lagy, že to nemá cenu.. to je prvá vec na ktorú by ste sa mohli pozrieť.

2. Bug pri hitoch.. ja neviem či ste si to všimli ale trebárs my na 5ťke sme si všimli že občas niekedy častejšie buguje hity. či už pri móde Furien, pri invise alebo napríklad v hre.. už sa mi niekoľko krát stalo pri invise že stál priamo predomnou bez pohybu, namyslene som ho išiel zo zadu zboxovať a 10 sekúnd som doňho boxoval.. zrazu hit, zas nič a už to bolo v keli.. iným ľudom sa to stalo pri Furiene.. ja viem že sa človek nemusí trafiť, to berem do úvahy ale verte mi že za týmto je niečo iné..

3. Mohli by ste upraviť nejako ten kúpený speed aby len tak nezmizol? Nemyslím keď sa nalepím na dvere a prídem oňho.. napríklad pri vodcovi (absolútna blbosť prísť o kúpený speed? To rovno zoberte všetky veci ktoré si Tčka nakúpili.. je to dosť nefér.. sú to naše výhody aby sme mali šancu proti CTčkam a také CTčko o speed nikdy nepríde..)

4. Zvuky pri nakupovaní.. zbavili ste sa večného pípania pri neúspešnom kupovaní tak prečo sa nezbaviť tých otrasných zvukov pri nakupovaní? Prečo keď sa nadriem na invis a zarobím poctivo tých 70bodov bez bugov mám zvoniť jak hodiny v Prahe že to je počuť až na Moravu.. prečo musím upozorňovať na seba CTčka? Dajte tie veci zadarmo a potom pre mňa za mňa nech zvoním jak parná lokomotíva.. Nedá sa to aspoň stíšiť? Niekto si niečo kúpi a CTčko pri zbrojke už je v pozore..

5. Upozorňujem len na zjavnú ale smutnú vec že jail_indiana buguje.. je to dobrá mapa a boli by sme určite radi keby sa vám to podarilo opraviť..

Ja viem že teraz fúka vietor len okolo CS:GO Jailbreak, že je to podstatné lebo mŕtve Tčka berú Simonovi loptu ale nezabúdajte ani na nás. aj my sme hráči, aj my sme súčasťou GS.. Neberte to osobne, ale mám možnosť na niečo upozorniť alebo skúsiť požiadať o zmenu a chcem to skúsiť.. ;)

Všetkých ktorí to zobrali osobne pripomínam že letné prázdniny vám končia študenti a chlapi zajtra ráno treba vstávať skoro lebo sa ide makať do roboty.. :D
Facebook: https://www.facebook.com/officialsteko/?ref=aymt_homepage_panel

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCUDtxloF0TzFLviWdDlvOw?sub_confirmation=1

Twitch: https://www.twitch.tv/official_steko/profile
STeKo
Drbna
Drbna

Bugy - chyby

od Rumcajz » 04 srp 2015, 20:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na JailBreak Servery