• Stránka 1 z 1
Bugy???
Čaute neviem,ale na Furien3 neviem či aj na iných Furienoch..Sa deje to že : 1.Kým sa ti načítajú peniaze ..10 min..
2.Skoro každé kolo sa mi tie peniaze dajú na 0..
3.Nedeje sa to iba mne
4.Som na servery 5 min..a vypisuje mi dáku vetu keď si dám Špeciálne itemi niečo že ..Momentálne..
5.Dokonca mi teraz už ukazuje že: Nemám vôbec kúpenú Regeneráciu a popritom mi ukazuje..že ju nemám že ukazuje mi tam cenu 13000 dolárov..
6.Už mi to lezie na nervy..Proste kým sa mi načítajú prachy..Regenerácia mi nejde..Skoro každé kolo mi miznú peniaze..A keď ide nová mapa..tak niekedy dokonca padne celý server..A podotýkam nie som jediný čo je na to naštvaný..Samozrejme len ja sem píšem..
PS:Ak neveríte chodte sa tam pozrieť..
S pozdravom MaTTHeWvWWW
Dúfam že to opravíte...
Ak bude reset nevadí hlavne nech to už je opravené.
2.Skoro každé kolo sa mi tie peniaze dajú na 0..
3.Nedeje sa to iba mne
4.Som na servery 5 min..a vypisuje mi dáku vetu keď si dám Špeciálne itemi niečo že ..Momentálne..
5.Dokonca mi teraz už ukazuje že: Nemám vôbec kúpenú Regeneráciu a popritom mi ukazuje..že ju nemám že ukazuje mi tam cenu 13000 dolárov..
6.Už mi to lezie na nervy..Proste kým sa mi načítajú prachy..Regenerácia mi nejde..Skoro každé kolo mi miznú peniaze..A keď ide nová mapa..tak niekedy dokonca padne celý server..A podotýkam nie som jediný čo je na to naštvaný..Samozrejme len ja sem píšem..
PS:Ak neveríte chodte sa tam pozrieť..
S pozdravom MaTTHeWvWWW
Dúfam že to opravíte...
Ak bude reset nevadí hlavne nech to už je opravené.
Bývalý CS 1.6 Admin - All Furiens + dokončená akadémia
-
MaTTHeWvWWW - Zkušený
Re: Bugy???
MaTTHeWvWWW píše:A keď ide nová mapa..tak niekedy dokonca padne celý server..
Nie niekedy ale VŽDY! Dnes som bol skoro non-stop online na F3. Vždy keď sa menila mapa padol server a následne de_dust2.
Hrať 10x dookola jednu mapu už nieje veľmi zábavne.

+
Tie peniaze sa skoro vždy načítaju S5 avšak väčšinou sa odpočíta neakých 100-300$ [V mojom prípade]
Snaď si server neúčtuje daň

-
OhMyGod - Amatér
• Stránka 1 z 1