• Stránka 1 z 1
Butch/jb1
Server:
Jailbreak #1 čas: 19:15 približne
Popis situácie/ prehrešky admina:
istú chvíľku som nehral na serveroch tak ma prekvapilo že admin práva dostal už aj Brookly preto som vyjadril svoj názor: "Brookly je admin, preboha". Myslím si že to žiadna nadávka nie je a ani provokácia je to môj názor na vec, pokiaľ je teda vyjadrovanie svojho názoru zakázané na serveroch je smutné že obmedzujete demokraciu ktorá síce v našom štáte nefunguje ale aspoň my by sme mohli mať také zmýšlanie. (samozrejme pokiaľ to niesu samé vulgrarizmy alebo prejavovanie nenávisti) , tákže po tomto mojom vyjadrení prišiel kick. OK tak pre mňa za mňa možno som si ho zaslúžil. Vrátil som sa na server a napísal som zaujímavý kick. Odpoveď bola od Butcha chceš aj ban?! , od Brooklyho nechaj si to pre seba. nič iné som nenapísal ani nepovedal keďže som nebol CT. Ban som síce dostal na 10 minút ale ide mi o princíp. Ak je toto na 10 ban za provokáciu tak je naozaj zaujímavé že keď admin niečo takéto povie normálnemu hráčovi nedostane taktiež ban alebo kick. Nemyslím si že by sa admini mali až tak nadraďovať nad normálnimi hráčmi. ďakujem
Dôkazy: https://ctrlv.cz/8MZ2
Jailbreak #1 čas: 19:15 približne
Popis situácie/ prehrešky admina:
istú chvíľku som nehral na serveroch tak ma prekvapilo že admin práva dostal už aj Brookly preto som vyjadril svoj názor: "Brookly je admin, preboha". Myslím si že to žiadna nadávka nie je a ani provokácia je to môj názor na vec, pokiaľ je teda vyjadrovanie svojho názoru zakázané na serveroch je smutné že obmedzujete demokraciu ktorá síce v našom štáte nefunguje ale aspoň my by sme mohli mať také zmýšlanie. (samozrejme pokiaľ to niesu samé vulgrarizmy alebo prejavovanie nenávisti) , tákže po tomto mojom vyjadrení prišiel kick. OK tak pre mňa za mňa možno som si ho zaslúžil. Vrátil som sa na server a napísal som zaujímavý kick. Odpoveď bola od Butcha chceš aj ban?! , od Brooklyho nechaj si to pre seba. nič iné som nenapísal ani nepovedal keďže som nebol CT. Ban som síce dostal na 10 minút ale ide mi o princíp. Ak je toto na 10 ban za provokáciu tak je naozaj zaujímavé že keď admin niečo takéto povie normálnemu hráčovi nedostane taktiež ban alebo kick. Nemyslím si že by sa admini mali až tak nadraďovať nad normálnimi hráčmi. ďakujem
Dôkazy: https://ctrlv.cz/8MZ2
*BEAST*
BLINK 182
BLINK 182
-
Dody3D - Amatér
Re: Butch/jb1
Admin je kompetentá osoba ktorá prešla skúšaním a má za úlohu starať sa o servery preto je nadriadená obyčajným hráčom, za to že si ideš robiť srandu z nových adminov si dostal najkratší možný ban.
"If you could reason with religious people, there would be no religious people" - House
-
Butchr - Mistr
Re: Butch/jb1
Ke všemu si se přiznal, gratuluju. Kick jsi dostal jak píšeš zaslouženě, na blbé kecy k novým adminům není nikdo zvědaví. K banu, tam není co řešit, dostaneš kick za blbé kecy, a napíšeš další blbý kec mířený na kickujícího admina -> pokud myslíš že by si zvládl admin práci líp, požádej si o práva. Nic méně Butchr bude příště reagovat do chatu míň ofenzivněji. Suma sumárum není co řešit, ke všemu si se přiznal, po zásluze potrestán.
Lock.
Lock.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1