I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Butthurt Admin

Příspěvekod ondrasek569 » 09 lis 2021, 17:04

Nevím, kdo z vás učinil to rozhodnutí, aby jarypa bral za admina. Dnes před cca 20 minutami dal ban hráči jménem shean za "Neplnění cíle hry" což je jen krásný způsob, jak napsat "Ban za nic." Nikde v pravidlech se nepíše nic o "Neplnění cíle hry" jak o prohřešku vůči pravidlům serveru. I když byl ban jen na 30 minut, nevidím důvod, proč by ho shean měl dostat, jelikož se proti pravidlům nijak neprovinil. Rád bych poprosil toho, kdo toto téma bude řešit, aby si našeho milého admina prověřil, ale tak že si skočí na alt a podívá se, jak jarypo plní činnost.

Situace se stala tak, že nás na serveru bylo 5. Já, cože, jarypo, shean a Igor, s tím že jsme já, cože a Igor byli v RED teamu a jarypo a shean byli v BLU. Shean nás nijak nezabíjel a my to respektovali, byli jsme tedy friendly mezi sebou, což není nijak proti pravidlům a já a cože jsme jarypovi dávali "dobrou sodu," tj. že jsme ho zabíjeli dokola a dokola. Nijak při tom s námi nekomunikoval, prostě vyběhl od té zdi na blu spawnu, doběhl na rampu vedoucí k prostřednímu pointu, načež byl následně zabit buď mnou, nebo cože. Náhle bez varování však začal hrozit sheanovi banem za teamování, což nakonec i udělal. Poté, jsme tam já i on krátce diskutovali o tomto banu, jelikož mi přišlo, že ban byl zbytečný.

V době psaní tohoto textu ban již vypršel, avšak si myslím, že by se tím a-team měl zabývat, jelikož to vyvolává pocit, že si admini můžou dělat, co chtějí, jen když to patřičně obkecají.

Odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/tf2/index. ... mid&Submit
Odkaz na pravidla: pravidla-serveru-t229322.html
ondrasek569
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2018, 11:21

[Zamítnuto] Butthurt Admin

od Rumcajz » 09 lis 2021, 17:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Butthurt Admin

Příspěvekod Anccie » 10 lis 2021, 16:42

Ahoj, v pravidlech to sice napsané není, ale je tam uvedeno:
Na serveru je třeba respektovat nařízení adminů.
Teamování se řeší jen v případech, kdy je pro hráče nereálné si normálně zahrát, přičemž by chtěl - proto to ani v seznamu pravidel není uvedeno. Admin má vědět, kdy je potřeba zasáhnout, a vzhledem k tomu, že jsi nedodal žádný důkaz, tak vlastně není co řešit. Kdyby shean admina poslechl a hrálo se normálně, nemuselo by dojít k banování. :(

Zamítnuto.
Uživatelský avatar
Anccie
TF 2 Server Admin
TF 2 Server Admin
 
Příspěvky: 16
Registrován: 21 čer 2020, 00:41


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník