Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Caitlyn

Příspěvekod Sarmi » 14 kvě 2015, 20:07 VIP

Caitlyn
Obrázek
šerifka z Piltoveru


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Adc
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Přesná střela (Passivka)
Obrázek
Vždy po několika základních útocích vypálí Caitlyn přesnou střelu, která šampionům způsobí 150% poškození a poskokům 250% poškození.

Piltoverský uklidňovač (Q)
Obrázek
Dosah: 1250

Caitlyn na 1 sekundu pořádně zamíří a vystřelí průraznou střelu, která způsobí fyzické poškození (následným cílům způsobí menší poškození).

Po dobu 1 sek. připravuje pušku na průrazný výstřel, který způsobí fyzické poškození. Každému následujícímu cíli způsobí o 10 % menší poškození, minimální hodnota je 50 %.

Yordlovská zaklapávací past (W)
Obrázek
Dosah: 800

Caitlyn nastraží past na záludné yordly. Když se past spustí, znehybní šampiona, na krátkou dobu ho odhalí a způsobí mu magické poškození po dobu 1,5 sekundy.

Nastraží past na nepřátelské šampiony. Když do ní šlápnou, past je znehybní a po krátkou dobu odhalí jejich pozici. Past způsobuje bodů magického poškození po dobu 1.5 sek., funguje 4 min. V jeden okamžik lze mít nastražené jen 3 pasti.

Těžká síť (E)
Obrázek
Dosah: 950

Caitlyn vystřelí těžkou síť, která jejího nepřítele zpomalí. Zpětný ráz odhodí Caitlyn zpět.

Vystřelí síť, která nepříteli způsobí magické poškození a zpomalí jej o 50 %. Zpětný ráz odhodí Caitlyn zpět.

Eso v rukávu (R)
Obrázek
Dosah: 2000/2500/3000

Caitlyn si svůj dokonalý výstřel pořádně načasuje, čímž způsobí rozsáhlé poškození jednomu cíli na obrovskou vzdálenost. Nepřátelský šampion může před střelou svého spojence ochránit.

Na chvíli pečlivě zamíří a pak na nepřátelského šampiona vypálí střelu, která mu na velkou vzdálenost způsobí fyzické poškození. Jiný nepřátelský šampion může svého spojence před střelou ochránit vlastním tělem.


MYTOLOGIE

Jedním z důvodů, proč se Piltover honosí titulem Město pokroku, je jeho výjimečně nízká míra zločinnosti. Nebylo tak tomu vždy; tento městský stát se dříve často stával terčem loupeživých nájezdů různých banditů a zlodějů. Lákaly je především cenné zdroje, které místní potřebovali pro financování nákladných techmaturgických výzkumů. Mnozí se dokonce domnívají, že nebýt piltoverské šerifky Caitlyn, město by se již dávno utopilo v chaosu organizovaného zločinu. Caitlyn byla dcerou bohatého státníka a průkopníka magitechnologií. Své nadání pro vyšetřování zločinů objevila v pouhých 14 letech, když jejího otce cestou domů z práce přepadli a okradli. Té noci se s otcovou puškou vyplížila z domu a vystopovala lupiče z místa činu až k jejich úkrytu. Rodiče se ji zpočátku snažili od tohoto nebezpečného koníčku odradit, ovšem zcela bezúspěšně. Aby tedy svou dceru alespoň nějak ochránila, začala ji Caitlynina matka vybavovat různými techmaturgickými zařízeními, které se jí mohly při potírání zločinu hodit.

Caitlyn se rychle proslavila. Nejen, že sama bojovala se zločinem v celém Piltoveru; navíc dospěla a vyrostla do krásy, která brala dech. Nikdy necouvla před žádným případem či výzvou a široko daleko se našel jen málokdo, kdo by měl tak pevnou mušku jako ona. Její služby si zakrátko vyžádali i v Demacii, kde potřebovali pomoc při hledání tajemného zločince, jenž prováděl ty nejtroufalejší loupeže. Tento bandita, který na místě činu vždy nechával kartičku s ozdobným písmenem 'C', se stal Caitlyniným úhlavním nepřítelem. Při pátrání po tomto lupiči procestovala celý Valoran a dodnes mu je na stopě. Do Ligy vstoupila, aby vypilovala své schopnosti a získala vliv potřebný pro dopadení jediného padoucha, jemuž se neustále daří jí unikat.

„Jen do toho, utíkej. Dám ti pět minut náskok.“
-- Caitlyn, z její knihy 'Dobrovolné zatčení'.



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Caitlyn
Resistance Caitlyn (975 RP)
Sheriff Caitlyn (520 RP)
Safari Caitlyn (Unavailable)
Arctic Warfare Caitlyn (750 RP)
Officer Caitlyn (975 RP)
Headhunter Caitlyn (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Caitlyn

od Rumcajz » 14 kvě 2015, 20:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků