• Stránka 1 z 1
[Přijat] Call Of Duty 2 / Karma je Zdarma :-*
Meno v HRE : Karma je Zdarma :-* ... ( Meno až tak nemením .. ostáva to čo mam )
Meno na FÓRU : Radq
Odkaz na Forum : ucp.php
STEAM ID : STEAM_0:1:147074484
Sekce kde chci akademika : Call Of Duty 2
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=169147
Něco málo o sobě : .... Ahojte Volam sa Radoslav ... Chodim na Hotelovu Akademiu v SNV ... Som snazivy , Sportovy tip , Medzi kobňničky patri .. CSKO , Futbal , Baseball ...Ale večšinou času travimk na CS 1.6
Proč chci akademika? : ... No takže požiadal som si o prava .. no Mal som malo hodin nahratych .. Tak chcem skusit toho akademika , dokoncit toho akademika , Chcem sa zatial zlepsit . No po skonceni akademie by som si az potom poziadal o prava. Chci pomoct čistit server od Cheaterov , Nadaviek , PLANT/DEFUSE .... Ked by sa dalo Chcel by som prv AKADEMIKA .. a po skončeny By som žiadal o prava . DAKUJEM
Taktiez ... Priznam sa Sem tam ma niekto nasere a Musim hned utocit aj ja ... ale nie nadavkami .. ale slovami ... LAMA , GEMBLER .. atd ..
... Dufam ze to nevadi .. Tak zato chci bit akademik .. aby som sa Aj Skludnil z tymi slovami .. a bral vsetko chladnou hlavou.
Moje Bany : Mal som 1 Ban .. Omylom FK .. Na JAILE .. a som nenahlasil ....+ 1 ban na 10 min ... Zato ze admin grabol hrača , ked skusal mikrofon .. a ja som bol T .. a som zabil ineho hrača nie toho čo grabol ... a tak som dostal ban za to ze pri skusani MIKROFONU sa nezabija
SOM EVIP HRAČ.
Meno na FÓRU : Radq
Odkaz na Forum : ucp.php
STEAM ID : STEAM_0:1:147074484
Sekce kde chci akademika : Call Of Duty 2
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=169147
Něco málo o sobě : .... Ahojte Volam sa Radoslav ... Chodim na Hotelovu Akademiu v SNV ... Som snazivy , Sportovy tip , Medzi kobňničky patri .. CSKO , Futbal , Baseball ...Ale večšinou času travimk na CS 1.6
Proč chci akademika? : ... No takže požiadal som si o prava .. no Mal som malo hodin nahratych .. Tak chcem skusit toho akademika , dokoncit toho akademika , Chcem sa zatial zlepsit . No po skonceni akademie by som si az potom poziadal o prava. Chci pomoct čistit server od Cheaterov , Nadaviek , PLANT/DEFUSE .... Ked by sa dalo Chcel by som prv AKADEMIKA .. a po skončeny By som žiadal o prava . DAKUJEM

Moje Bany : Mal som 1 Ban .. Omylom FK .. Na JAILE .. a som nenahlasil ....+ 1 ban na 10 min ... Zato ze admin grabol hrača , ked skusal mikrofon .. a ja som bol T .. a som zabil ineho hrača nie toho čo grabol ... a tak som dostal ban za to ze pri skusani MIKROFONU sa nezabija

SOM EVIP HRAČ.
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
[Přijat] Call Of Duty 2 / Karma je Zdarma :-*
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o AKADEMIKA/ Call Of Duty 2 / Karma je Zdarma :-
Doplňujem vek : 18
.... Trošku neskoro .. Dúfam že nevadí
Prajem Pekný zvyšok dna.

Prajem Pekný zvyšok dna.

„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Re: Žiadosť o AKADEMIKA/ Call Of Duty 2 / Karma je Zdarma :-
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1