• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Calvin Klein 3.0 / Žádost
Nick na serveru: Calvin Klein
SID: STEAM_0:0:35092372
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3264
Bany, které jsem dostal: Rok a půl dozadu jsem obdržel Permaban od Aweeho.
Něco o mně: Zdravím všechny administrátory a čtenáře, mé jméno je Leon ale přezdívají mi [K]alvin. Je mi 18 let a bydlím se svými rodiči a mladší sestrou (12) v Praze. Studuji grafický design a internetové média nyní třetího ročníku. Jsem člověk co rád pracuje v týmu a komunikuje. Na JB dohromady účinkuji 5 let, na GS kolem 3 roků. Na Gamesites mám opravdu dlouhou historii co se táhla až na TF2. Avšak aktivně hraji pouze JB na CS:GO, kde hraji od prvního dne spuštění modu. Velice se orientuji v chodu hry a jeho pravidlech.
Proč právě já: Chtěl bych se vrátit do postu admina, abych opět mohl dělat to co mě baví. Chtěl bych sám udržovat klid a chod serveru bez pomoci ostatních, tím myslím abych nemusel spamovat adminy na steamu. Navíc mi chybí kluci z A-Teamu. Naše milované servery miluju a i přes moje zrušení mám zájem se podílet na vývoji portálu a být členem týmu.
Zkušenosti s CS:GO: Obrovské.
Případné poznámky: Moje aktivita za měsíc Prosinec je výrazně vyšší, bohužel se už smazaly dny v HLSTATS, které byly nejpočetnější v počtu nahraných hodin na začátku měsíce. Někoho málo jsem nahlásil ale upřímně bych mohl podat lepší výkon, přes Vánoce jsem to tolik nehrotil,
Děkuji za verdikt a snad se rozhodnete správně i přes to že jsem zklamal Gusťu
,
Calvin Klein.
SID: STEAM_0:0:35092372
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 18 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=3264
Bany, které jsem dostal: Rok a půl dozadu jsem obdržel Permaban od Aweeho.
Něco o mně: Zdravím všechny administrátory a čtenáře, mé jméno je Leon ale přezdívají mi [K]alvin. Je mi 18 let a bydlím se svými rodiči a mladší sestrou (12) v Praze. Studuji grafický design a internetové média nyní třetího ročníku. Jsem člověk co rád pracuje v týmu a komunikuje. Na JB dohromady účinkuji 5 let, na GS kolem 3 roků. Na Gamesites mám opravdu dlouhou historii co se táhla až na TF2. Avšak aktivně hraji pouze JB na CS:GO, kde hraji od prvního dne spuštění modu. Velice se orientuji v chodu hry a jeho pravidlech.
Proč právě já: Chtěl bych se vrátit do postu admina, abych opět mohl dělat to co mě baví. Chtěl bych sám udržovat klid a chod serveru bez pomoci ostatních, tím myslím abych nemusel spamovat adminy na steamu. Navíc mi chybí kluci z A-Teamu. Naše milované servery miluju a i přes moje zrušení mám zájem se podílet na vývoji portálu a být členem týmu.
Zkušenosti s CS:GO: Obrovské.
Případné poznámky: Moje aktivita za měsíc Prosinec je výrazně vyšší, bohužel se už smazaly dny v HLSTATS, které byly nejpočetnější v počtu nahraných hodin na začátku měsíce. Někoho málo jsem nahlásil ale upřímně bych mohl podat lepší výkon, přes Vánoce jsem to tolik nehrotil,
Děkuji za verdikt a snad se rozhodnete správně i přes to že jsem zklamal Gusťu

Calvin Klein.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
[Zamítnuto] Calvin Klein 3.0 / Žádost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Calvin Klein 3.0 / Žádost
Správně, tobě do toho nic není. Práva jsem tu měl rok a předtím půlrok. Hrají tu aktivně a zodpovědnost mám si myslím velkou. To že člověk udělá chybu je normální, důležité je ji přiznat a poučit se z ni. Ano máš pravdu v tom že práva mi nechtělo dát minule vedení, ale co píšeš jsou nesmysly. Nehraješ tu sakra dlouho ale prostě se mi musíš vyjádřit pod každou žádost, ja se do tebe nerýpu a upřímně jsi mi jedno.
CS:GO admin
FB moderátor
FB moderátor
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Nebudu se vyjadřovat, kde nemám.
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
-
AweX - Zkušený
Ahoj,
píšeš, že se ti smazaly z HLSTATS dny, kde jsi byl více aktivní. To nic nemění na tom, že za posledních 30 dní máš nahráno ani ne 6 hodin - to je prostě málo.
S ostatníma jsme se shodli, že to chce ještě čas.
Zamítnuto
píšeš, že se ti smazaly z HLSTATS dny, kde jsi byl více aktivní. To nic nemění na tom, že za posledních 30 dní máš nahráno ani ne 6 hodin - to je prostě málo.
S ostatníma jsme se shodli, že to chce ještě čas.
Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1