Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Permanetně zamítnuto] Calvin Klein / JB

Příspěvekod KalvinJB » 30 led 2017, 20:39 VIP

Nick na serveru: Calvin Klein

SID: STEAM_0:0:35092372

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 16 Let + 2x dokončená akademie

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=1336

Bany, které jsem dostal: Celkově mi byly uděleny 4 bany.
1) [10MIN] První ban jsem obdržel na počátku mého hraní, z důvodu špatného mikrofonu.
2) [1HR] Tento ban mi byl udělen za nadávky simonovi, hráč dělal na serveru nepořádek a já bohužel neudržel své nervy na uzdě.
3) [1HR] Další ban mi byl udělen nedorozuměním v mém příkazu, a tak jsem se zapletl do svých příkazů že jsem obdržel ban za FK.
4) [1HR] Poslední ban mi byl udělen z čistého přeřeku v mé větě a aniž bych se stačil omluvit, tak jsem byl nahlášen za FK.

Něco o mně: Nejdříve ze všeho, bych zde chtěl pozdravit všechny administrátory a vedení akademie, díky kterému jsem se naučil dost věcí. Jmenuji se Leon a studuji na SOŠ Multimediální a propagační tvorby internetu. Momentálně bydlím v Praze se svými rodiči. Poslední 3 roky se věnuji převážně hraní na serveru Gamesites, kde jsem byl TF2 Admin, CS:GO akademik a tak dále, ale to už je déle. Aktuálně se věnuji hraní Jailbreak modu na CS:GO. Dříve jsem se nepohodl se spousty adminů a to je asi důvod proč jsem byl zamítnut. Nyní jsem si všechny vztahy urovnal a s každým se snažím vyjít vstříc a udržovat dobrý kolektiv. 2x jsem si prošel akademií z důvodu abych dokázal že se o něco snažím a jdu si zatím, to je asi důvod že jsem to nikdy nevzdal ať se dělo cokoli. Jsem rád že mohu být na tomto super portále. Více se o mě asi nedozvíte.

Proč právě já: Proč právě já ? Chtěl bych získat práva, abych mohl udržovat servery v chodu. Momentálně není moc adminů k dispozici, a právě proto bych chtěl přihodit ruku k dílu mojí silnou aktivitou a ochotou pomoci komukoli jenž bude v mých silách. Jako akademik jsem musel nahlašovat hráče na stránku, ale než daný hráč obdržel ban, tak to chvíli trvalo, proto bych chtěl pomoci tak abych mohl přímo při dané situaci zasáhnout a vyřešit to rovnou na místě, aby na serveru nebyl chaos.

Zkušenosti s CS:GO: CS:GO Hraji kolem 2 let, jsem malý rank ale to neřeším, protože hraji jen Jailbreak, kompetivy mě nebaví. 900 Hodin nahráno a z toho dohromady kolem 700 na JB.

Případné poznámky: Rád bych chtěl vyjádřit mé velké díky Administrátorovi Brooklymu a Severusovi za velkou pomoc.

Děkuji moc za pozornost a přeji krásný zbytek dne všem.
Calvin Klein.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Permanetně zamítnuto] Calvin Klein / JB

od Rumcajz » 30 led 2017, 20:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Calvin Klein / JB

Příspěvekod byLife » 30 led 2017, 22:29 VIP

Ahoj,

byl si přijat na pohovor,
sleduj následující topic
terminy-pohovoru-t109057.html
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Pohovor]Calvin Klein / JB

Příspěvekod byLife » 31 led 2017, 20:05 VIP

Hráč bohužel neprošel testy.
Za měsíc si můžeš ovšem požádat znovu.

Zamítnuto.
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Z]Calvin Klein / JB

Příspěvekod DarkMouse » 03 úno 2017, 08:15 VIP

Pro podvod u testu permanentně zamítnuto a zrušen z akademie.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů