• Stránka 1 z 1
[v]Calvin
8:50, 9:50 Padnou díky CK dvě free VD.
http://leteckaposta.cz/581909592
http://leteckaposta.cz/581909592
- Neha
- Zkušený
Re: Calvin
Ahoj, tak se tedy k tomu vyjádřím.
Byly jsme na barvách, kde hráč Trueno údajně dostal FK, ačkoli jsem tento FK neviděl, tak jsem se poté ptal simona jaký dal příkaz, simon mi sdělil že nejspíše neřekl: kdo spadne do vody má kill (Na barvičkách) tak jsem řekl simonovi aby dal Truenovi VD ačkoli jsem situaci sám osobně neviděl ale Trueno mi psal že dostal FK a že mu nikdo nedá mikrofon, tak jsem se zeptal poté já.
Teď k tobě,
Nevím vůbec proč jsi psal že máš VD, ale tuto zprávu jsem u tebe viděl několikrát v chatu. Nedával jsem pozor a domněním že máš pravdu jsem napsal jako admin do veřejného chatu ať ti to VD dají. Za toto se omlouvám protože jen o půlnoci po několika hodinovém hraní se člověk s tíží soustředí. Mohla za to moje nepozornost a únava.
Přeji hezký zbytek dne.
Byly jsme na barvách, kde hráč Trueno údajně dostal FK, ačkoli jsem tento FK neviděl, tak jsem se poté ptal simona jaký dal příkaz, simon mi sdělil že nejspíše neřekl: kdo spadne do vody má kill (Na barvičkách) tak jsem řekl simonovi aby dal Truenovi VD ačkoli jsem situaci sám osobně neviděl ale Trueno mi psal že dostal FK a že mu nikdo nedá mikrofon, tak jsem se zeptal poté já.
Teď k tobě,
Nevím vůbec proč jsi psal že máš VD, ale tuto zprávu jsem u tebe viděl několikrát v chatu. Nedával jsem pozor a domněním že máš pravdu jsem napsal jako admin do veřejného chatu ať ti to VD dají. Za toto se omlouvám protože jen o půlnoci po několika hodinovém hraní se člověk s tíží soustředí. Mohla za to moje nepozornost a únava.
Přeji hezký zbytek dne.
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
Tvé nahlášení se nebudou brát v potaz, ale ihned zamykat, pokud to nebudeš dělat podle vzoru.
vzor-staznosti-t77999.html
Vyjádření admina tu máš, teď to jen přepiš a my to následně vyřešíme.
vzor-staznosti-t77999.html
Vyjádření admina tu máš, teď to jen přepiš a my to následně vyřešíme.
-
byLife - CS:GO Admin
Upozornit hráče že má zakládat stížnosti dle pravidel, ano. Nutit jej aby založil nový, když tenhle je již vyřešen? NE!
Topic smazán.
Pokud Simon popsal adminovi situaci jinak než se ve skutečnosti stala a admin díky popisu Simona dal neprávem VD, je to chyba Simona, ne admina.
Pokud si hráč bude žádat VD aby si na admina mohl jít stěžovat, nebo jinak kazit hru aby dělal problémy, bude mu na server přístup omezen.
Admin bude HLSA upozorněn aby příště více sledoval hru.
Vyřešeno.
Topic smazán.
Pokud Simon popsal adminovi situaci jinak než se ve skutečnosti stala a admin díky popisu Simona dal neprávem VD, je to chyba Simona, ne admina.
Pokud si hráč bude žádat VD aby si na admina mohl jít stěžovat, nebo jinak kazit hru aby dělal problémy, bude mu na server přístup omezen.
Admin bude HLSA upozorněn aby příště více sledoval hru.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1