Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Camille

Příspěvekod xSlayee » 15 led 2017, 16:05

Camille
Obrázek
ocelový stín


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Přizpůsobivá obrana (Passivka)
Obrázek

Základní útoky proti šampionům vytvářejí na 1,5-2,5 sek. štít o síle 20 % Camillina maximálního zdraví, jenž působí vůči tomu typu poškození (fyzické, nebo magické), které daný šampion používá.
Tento účinek má přebíjecí dobu 20-10 sek.

Protokol přesnosti (Q)
Obrázek
Dosah: 325

Camillin příští útok způsobí bonusové poškození a zvýší jí rychlost pohybu. Toto kouzlo lze během krátkého intervalu seslat znovu, a pokud Camille mezi oběma útoky počká určitou dobu, způsobí výrazně zvýšené bonusové poškození.
Camillin příští základní útok způsobí 0 bodů bonusového fyzického poškození a na 1 sek. jí zvýší rychlost pohybu o 20/25/30/35/40 %. Tuto schopnost lze během následujících 3 sek. seslat znovu zcela zdarma.Pokud k zásahu druhým útokem Protokolu přesnosti dojde po uplynutí alespoň 3 sek. od prvního útoku, zvýší se bonusové poškození o 100 % na 0 bodů a 0 % útoku se převede na přímé poškození.Protokol přesnosti nemůže způsobit kritický zásah.

Taktické seknutí (W)
Obrázek
Dosah: 610

Camille po krátké prodlevě způsobí poškození všem cílům v kuželové výseči. Nepřátelé v jeho vzdálenější polovině budou zpomaleni, utrpí zvýšené poškození a navíc Camille vyléčí.
Camille natáhne svůj mechanismus a poté sekne ve zvoleném směru, všem zasaženým nepřátelům tak způsobí 65/95/125/155/185 (+0) bodů fyzického poškození.Nepřátelům, které schopnost zasáhne ve vnější polovině výseče, se o 90 % sníží rychlost pohybu, tento postih během 2 sek. postupně odezní. Tyto cíle navíc utrpí dodatečné fyzické poškození ve výši 6/6.5/7/7.5/8 % (+0 %) svého maximálního zdraví, Camille se vyléčí za 100 % způsobeného poškození (u jiných jednotek než šampionů je léčení omezeno maximálně na 0 bodů).Neepickým příšerám způsobuje Taktické seknutí o 50 % menší poškození.

Háky (E)
Obrázek
Dosah: 800

Camille se přitáhne ke zdi, odrazí se od ní a po dopadu na zem vyhodí nepřátele do vzduchu.
První seslání: Vystřelí háky, které se přichytí na terén a přitáhnou Camille k sobě, ta poté může schopnost během 1 sekundy seslat znovu.
Druhé seslání: Camille se odrazí od zdi a srazí se s prvním zasaženým nepřátelským šampionem. Po dopadu způsobí okolním nepřátelům 70/115/160/205/250 (+0) bodů fyzického poškození a na 1 sek. je omráčí. Přesuny k nepřátelským šampionům mohou být dvakrát tak dlouhé a poskytnou Camille na 5 sek. 40/50/60/70/80% bonus k rychlosti útoků.

Magitechnické ultimátum (R)
Obrázek
Dosah: 475

Camille se vrhne k zaměřenému šampionovi a uvězní jej v okolní oblasti. Zvolenému cíli navíc svými základními útoky způsobuje bonusové magické poškození.
Camille se na chvíli stane nezaměřitelnou, skočí na nepřátelského šampiona a uvězní jej v okolní oblasti (cíl ji nebude moci po dobu 4 sek. žádným způsobem opustit). Ostatní okolní nepřátelé budou odhozeni. Camilliny základní útoky vedené proti uvězněnému šampionovi způsobují bonusové magické poškození ve výši 5/10/15 bodů plus 4/6/8 % aktuálního zdraví cíle.Magitechnické ultimátum skončí, pokud Camille z označené oblasti odejde.

MYTOLOGIE

Camille Ferros je elegantní a elitní agentka, která díky své nestandardní výzbroji dokáže operovat mimo běžné hranice zákona. Jejím hlavním úkolem je zajistit, aby se obchodní soukolí Piltoveru a jeho zaunských útrob hladce otáčela. Pochází z prostředí, ve kterém nebyla nouze o peníze ani vybrané mravy, a jakožto vrchní výzvědnice klanu Ferrosů likviduje s chirurgickou přesností veškeré temnější problémy své rodiny. Mnozí Piltoveřané mají nějaké magitechnické vylepšení, ovšem Camillina absolutní oddanost své profesi vyvolává otázky, zda už není víc stroj než člověk. Camille má mysl stejně ostrou jako meče, jimiž je vyzbrojena, dokáže se přizpůsobit libovolné situaci, je trpělivá a chaos a nešikovnost považuje za nešvary, s nimiž je nutno učinit krátký proces.

STAVĚNÍ POSTAVY

Top
Jungle

SKINY
Camille
Naprogramovaná Camille (1,350 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Camille

od Rumcajz » 15 led 2017, 16:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků