[Přijat] Canady Návrat / EM - Survival

Příspěvekod Barbiee » 23 úno 2018, 11:47

1) Nick na serveru: Canady
2) Věk:18
3) Originální MC: (ANO/NE) ANO
4) Splněná akademie: (ANO/NE) dříve ano už je to ale déle
5) Aktivované VIP: (ANO/NE) měl jsem ale po odebrání práv jsem bohužel přišel a zjistil že ho na serveru nemám
6) Denní aktivita: 2-3 hodiny
7) Přestupky na Gamesites: Ano Khertys mi řekl abych sem veřejně napsal celý příběh , jsem na GS už od začátku .. a poprvé měl support na Creative 2 a tím příběh začal .. pak jsem měl práva ještě několikrát pokaždé akorát jednou mi byla sebrána za něco co jsem neudělal a já se s tím nedokázal smířit tak jsem založil jiný účet a změnil ip a hrál a zažádal znovu a to byl první přestupek pak se na to přišlo tak jsem to dělal znovu a v přihláškách jsem měnil věk a jména aby na to nikdo nepřišel ale většinou dlouho nikdo ... ale naposledy jsem byl Hl.SA TF a admin a EM na mc serveru .. zastával jsem celou TF sekci ... ale pak jsem se ke všemu přiznal a byl jsem zaveden do řešení s khertysem , roxtedym a vedením říkali že za tohle o práva bohužel musím příjít ... protože to byla lež ... to vše bylo před dvěmy lety naposledy do té doby jsem na gs hrál nečinně a nic nedělal a tak jsem tu zpět a mám povoleno znovu zažádat o práva kdekoliv , dostal jsem další šanci ...
8) Přestupky mimo Gamesites: žádné
9) Něco o sobě: (minimálně 20 slov) jmenuji se Daniel a soutěžím v Kulturistice Classic physique zatím amatérsky .. věnuji se posilování už dlouho a baví mě ale vždy po tréninku potřebuji relax od přítelkyně se kterou bydlím a od posilovny tak si jdu zahrát na GS a konkrétně na mc , podle ostatních jsem byl vždy rozumný a trpělivý a když něco dělám vždy se snažím dělat to pořádně
10) Proč právě ty: (minimálně 40 slov)Jsem zde již od začátku a o MC sekci si pamatuji to co málo kdo na gs ... a baví mě stavění eventů , když jsem byl EM a zároven hl.sa a staral se o celou sekci i tak jsem si vždy našel čas udělat event , a pracovat na nových zatímco ostatním em šlo jen o práva ... servery znám moc dobře a i co jak funguje byl jsem v mc sekci hodně dlouho , nebýt těch chyb a nedorozumění byl bych zde dodnes pěkných pár let ... komunikace s lidmi a AT mi nikdy nevadilo naopak jsem komunikativní člověk a dokážu se bavit a pobavit s každým.. stavět mě baví ve svém volném čas protože prokážu svojí fantazii laskavost ..
11) Event ze singlu: (save nebo screeny, případně souřadnice na serveru) Event je ještě v přípravě , pracuji na svém větším projektu na EM ale až bude hotový pošlu ho okamžitě nebo popřpadě začnu s jeho přípravou i rovnou na serveru
Barbiee
Sponzor
Sponzor

[Přijat] Canady Návrat / EM - Survival

od Rumcajz » 23 úno 2018, 11:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Canady Návrat / EM - Survival

Příspěvekod DogeTennant » 23 úno 2018, 15:43 VIP