Vše ohledně kategorie serverů: CTF Servery

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod zima » 29 led 2019, 10:58

CEmentOS píše: ...


Nebudem citovať čo píšeš, ale skúsim na to reagovať.

Polož si otázku ako by si financoval beh serveru ? Tomu zodpovedajú aj VIP výhody, ktoré sú ako píšeš dosť dobré aby stálo za to si ich kúpiť (hp, bhop, bomba, mína, ...). Kúpiš raz a máš ich dokým ten server existuje. Čo pri danej cene nie je až taká investícia. Taktiež VIP sa dá vyhrať v súťažiach alebo získať ako odmena (povedzme za služby portálu).

Kemp meter ako taký je možné obchádzať. Zvýšenie trestov by doľahlo len na tých čo v hre ešte nemajú také zručnosti, teda nováčikov. Spomínal si aj banovanie dôsledkov rôznych situácii - admin je len človek a ťažko určiť kto je viac v práve. HLTV na niektorých modoch padne, práve pre to na ctf nieje (inak by tam bola). Chodenie cez spawn po vlajku je bežné a to nie je proti pravidlám (na mapách ktorých model to umožňuje).

O mapách sa toho popísalo už veľa. Niektorých je aj za mňa škoda. Hrával som ich rád, pred ich odstránením; no toto je server pre masy. Preto treba na to aj tak pozerať. Zloženie máp vychádza zo štatistík. Pobaviť sa o nových; to by chcelo skôr osloviť niekoho kompetentného na ts (a samozrejme to aj rozumne podložiť, prečo by daná mapa bola hraná).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2065
Registrován: 24 led 2013, 09:15

Re: Capture The Flag - Nápady

od Rumcajz » 29 led 2019, 10:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod CEmentOS » 29 led 2019, 17:53

Financoval bych to právě ze zvýšeného poplatku za unban. Je směšné, jak je unban levný, ať už si ho koupí někdo, kdo se podvodem neprovinil, nebo provinil. A jak jsem psal - s VIP nesouhlasím, ale když už musí být, tak by nemělo poskytovat tak nechutné výhody. Spousta lidí sice tvrdí, že VIP nepřidá skill, což je pravda, ale přidá toho dost na to, aby člověk, který není zkoumán, byl považován za o dobrý kus lepšího, než jaký skutečně je. Pokud Gamesites potřebuje z něčeho fungovat, tak by VIP přece jen nemělo poskytovat tak velkou výhodu. Vůbec mi nejde o to, že bych si VIP chtěl taky pořídit, kdo má jen trochu peněz, tak nemá potíže si VIP koupit. ALE! Jaká je to morálka, když i v docela obyčejné HŘE, jakou CSko je, si část úspěchu může člověk zaplatit. Klidně se nad možným financováním Gamesites zamyslím, ale VIP jako snaha Gamesites získat prachy mi přijde jako zvrácená. A že se VIP dá získat i jinak na tom nic nemění.

Nemusíš mi psát, že camp metr jde obejít. Vím o tom svoje, a i já toho párkrát využil, když jsem někam běžel, a chtěl zrovna reagovat na něco v chatu, na co jsem neměl dost času. Ale o tomhle jsem nepsal. Psal jsem o případech, jako je například u d2for4 u CT vlajky. Tam nahoře jsou bedny, a když na ně člověk vyskočí, dá mu hra 4 vteřiny na to, aby odešel. Tohle by podle mého názoru byl vynikající způsob, jakým by se dal omezit spawnkill. Jen ten limit bych právě zvýšil k proběhnutí spawnem, nebo právě na to, když by někdo chtěl zachránit ukradenou vlajku. 4s by nemuselo stačit, ale 6 už mi přijde jako ideál - ani moc, ani málo. Nakonec i to by časem chytří hráči uměli asi obejít, ale jestli je všem spawnkilling tak u zadku, jak se i mnozí admini tváří, a pak jsou ještě uražení, že jim to je vyčítáno... nevidím jiné řešení, než podobný způsob úpravy. Nebo chcete, aby CTF servery časem padly, až odejdou hráči, co na tohle trpí nejvíce? Nakonec to ten server doběhne. Noví hráči to nevydrží, a ti stávající odejdou... A ti, co to dělají, se buď stanou těmi, které v tomhle doběhne karma, a nebo už nebudou mít koho spawnkillovat.

Nejde mi o to zvýšit počet trestů, ani trestat nováčky. Byly to čistě mé návrhy, které sice beru vážně, ale vím, že o rozhodování nemám nejmenší přičinění. Ale každopádně CTF mód je specifický, a vyžaduje i specifický přístup. Nebo si myslíš, že ne? Admin je jen člověk, a ač jsem to možná nenapsal tak jasně, v podstatě to jsem se i snažil napsat. Právě tím, že by se některé věci, které jsem zmínil, upravily, by adminům měly velmi zjednodušit práci. Pravidla by byla tvrdší, ale kdo hraje, jak má, tak by se neměl čeho bát. Nakonec já za spawnkill nechci perma bany, ale chci, aby si to hráči, ať už nováčci, nebo zkušení mazáci, rozmysleli. Kromě klasických cheatů jako WH nebo AB je totiž spawnkill ten největší zabiják tohoto módu. Vidím to sám na sobě, a na plno dalších hráčích, s kterými hraju, a jsem s nimi ve styku i přes Fb.

Poslední poznámka - nikdy jsem nebyl proti chození na spawn, pokud ten dotyčný hráč u mě měl morální kredit. Tedy, že jen prošel, nikoho nezabil (dokud po něm nezačala střelba, a on se nebránil). Já na spawny nechodím takřka vůbec, a to právě jen tehdy, když se tam nachází vlajka mého týmu. Ale když někdo jen projde, vůbec to neřeším. Problém je v tom, že mnozí si tyhle 2 odlišné věci buď zaměňují, a nebo schválně upravují pro vlastní obohacení. A to v pořádku určitě není!

OK, já vím, a souhlasím, že se musí server zaměřit na to, co si hráči přejí. Pokud to je v prospěch hry, a ne v prospěch "vyvolených hráčů". Ale jak jsem psal, to přece neznamená, že nemůže být větší výběr map, nebo ne? Proč by nemohlo být těch volitelných map více? Plno hráčů, kteří pozdě večer takhle hrajeme, bychom si rádi zahráli i jiné mapy, než stále ty stejné dokola. Mám-li psát za sebe, d2 třeba na public módu miluju, a na konkurenčním webu ho stále hraju. Ale hrát CTF mód d2, a to několikrát denně, to je pro mě naprosto otravné. Navíc ze zkušenosti vím, že CT spawn je tam velmi často napadán, a to jen proto, že z B, ale i longu, je tam nádherný výhled.

Nakonec já viděl statistiku, jak se která ze současných map na CTF módu hraje (jak často). Viděl jsem ji i s mapami, které se hrávaly na tom módu kdysi. A právě proto jsem se tomu věnoval - abych navrhl více map, některé "staronové", a některé úplně nové. Magma je zatracovaná mapa, skoro nikdo ji nemá rád, a hraje se málo. Přesto se zatím drží. Proč by se prostě nemohlo jen několik nových map k těmto stávajícím přidat? Pokud by to nebyla nějaká nežádoucí zátěž pro ten server, tak jinak absolutně nerozumím, čemu (komu) by to vadilo...

Pokud tady není nikdo kompetentní, pak trochu nerozumím, proč tu vlastně toto fórum je. TS nemám, ale rozhodně bych v zájmu CSka klidně přes Fb nebo mail s někým kompetentním tohle probral. Už jsem například řešil, že výborná mapa byla train. Viděl jsem i návrhy, kde byly vlajky, a přemýšlel jsem nad tím, kde by byly ideální. Podobně, i když méně, jsem se nad tím pozastavil i u těch map, které jsem navrhl jako úplně nové. Nepsal bych žádnou mapu, která by mi na CTF mód nepřišla jako vhodná. Což dokazuje i to, že jsem nesouhlasil s přidáním de_torn. Ta mapa je úzká, není moc velká, pro neznalé hráče je to přitom bludiště. Celkově je neoblíbená, bych řekl. Ale taková de_plaka by byla pro CTF mód výborná mapa, o tom jsem přesvědčen.
CEmentOS
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 led 2019, 21:51

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod Nocky » 30 led 2019, 02:09

Lol ty se asi hodne nudis, ze pises takove slohovky.. Proste nic se nezmeni na 1.6 , jestli sis nevsiml uz se na ní dlabe, vyreseno :D
Uživatelský avatar
Nocky
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 922
Registrován: 04 črc 2013, 18:10
Bydliště: Jump ;)

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod CEmentOS » 02 úno 2019, 20:19

Doufal jsem, že se ještě něčeho dočkám, ale asi jsem opravdu naivní. Jak mám CTF mód rád, tak lidi z Gamesites opravdu nechápu.

Mimochodem, pozdravuje PAIN z ETL clanu... chtěl, abych do fóra předal, co napsal. Sice to se zdejšími tématy příliš nesouvisí, ale já myslím, že vlastně víc, než si mnozí myslí. Viz obrázky ve Wordu (nešlo mi to sem poslat jednotlivě, ani v 1 dokumentu, tak letecká pošta...).

http://leteckaposta.cz/939935038
CEmentOS
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 led 2019, 21:51

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod VHrosek » 02 úno 2019, 21:14

Nocky píše:Lol ty se asi hodne nudis, ze pises takove slohovky.. Proste nic se nezmeni na 1.6 , jestli sis nevsiml uz se na ní dlabe, vyreseno :D



Tohle je odpověď admina? Vážně? To snad nemyslíš vážně, ne?

Asi bych se k tomuto tématu taky rád vyjádřil.
Jelikož ctf hraju přes pět let, tedy pět let mám koupené vipko, předtím jsem asi taky hrával, ale moc si to nepamatuju. Každopádně to, co vidim v posledních týdnech až měsících, to je šílenost. Dříve totální absence adminů, takže servery plné cheaterů, že jsem radši na servery ani nechodil. Rozhodně si nemyslim, že by se na 1.6 mělo dlabat. Rozhodně sem nechodí zrovna málo hráčů a myslim, že v budoucnu by se to mohlo ještě zlepšit. Tedy pokud se pro to něco udělá.
Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.

Četl jsem jen poslední zprávy, nechce se mi číst ty slohovky od cementa, mám jich dost i na fb :-D
Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.
Což mi říká, že si tu tak trochu protiřečim. Ale radši bych na serverech pohodové hráče, než plno dalších cheaterů, kteří se tu celému gamesites smějí do ksichtu s tim, že si koupí za pár kaček unban a vesele si cheatujou dál.
Místo aby admini na serverech řešili tohle, řeší chat a to, jestli těch pár pohodových hráčů náhodou neřekne něco sprostého do chatu nebo jestli zrovna neproběhnou kolem spawnu či nedej bože neproběhnou kolem soupeřovi vlajky a nevezmou ji. Protože to je průser a samozřejmě okamžitě kick či ban za neplnění módu.

A pak něco někomu napíšu v slušném znění a dostanu kick? Fajné!
ETL <3
Uživatelský avatar
VHrosek
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 80
Registrován: 16 dub 2014, 20:31

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod ReXy » 02 úno 2019, 22:57 VIP

VHrosek píše:
Nocky píše:Lol ty se asi hodne nudis, ze pises takove slohovky.. Proste nic se nezmeni na 1.6 , jestli sis nevsiml uz se na ní dlabe, vyreseno :D



Tohle je odpověď admina? Vážně? To snad nemyslíš vážně, ne?

Asi bych se k tomuto tématu taky rád vyjádřil.
Jelikož ctf hraju přes pět let, tedy pět let mám koupené vipko, předtím jsem asi taky hrával, ale moc si to nepamatuju. Každopádně to, co vidim v posledních týdnech až měsících, to je šílenost. Dříve totální absence adminů, takže servery plné cheaterů, že jsem radši na servery ani nechodil. Rozhodně si nemyslim, že by se na 1.6 mělo dlabat. Rozhodně sem nechodí zrovna málo hráčů a myslim, že v budoucnu by se to mohlo ještě zlepšit. Tedy pokud se pro to něco udělá.
Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.

Četl jsem jen poslední zprávy, nechce se mi číst ty slohovky od cementa, mám jich dost i na fb :-D
Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.
Což mi říká, že si tu tak trochu protiřečim. Ale radši bych na serverech pohodové hráče, než plno dalších cheaterů, kteří se tu celému gamesites smějí do ksichtu s tim, že si koupí za pár kaček unban a vesele si cheatujou dál.
Místo aby admini na serverech řešili tohle, řeší chat a to, jestli těch pár pohodových hráčů náhodou neřekne něco sprostého do chatu nebo jestli zrovna neproběhnou kolem spawnu či nedej bože neproběhnou kolem soupeřovi vlajky a nevezmou ji. Protože to je průser a samozřejmě okamžitě kick či ban za neplnění módu.

A pak něco někomu napíšu v slušném znění a dostanu kick? Fajné!



ctf-servery-f820.html
nabory-adminu-f695.html
stiznosti-na-adminy-f865.html

Není zač. :*
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
Uživatelský avatar
ReXy
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 2557
Registrován: 13 dub 2015, 12:12
Bydliště: Pandora

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod UnyversaL » 02 úno 2019, 23:21 VIP

VHrosek píše:Rozhodně sem nechodí zrovna málo hráčů a myslim, že v budoucnu by se to mohlo ještě zlepšit.


Velký optimista.

VHrosek píše:Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.


Od toho tady je sekce "Stížnosti na Adminy", kde si můžeš postěžovat a bude se to dle situace řešit.

VHrosek píše:Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.


Unban se nezdraží, to už se řešilo. Ohledně adminů, máš odpověď výše. Trestání (bany) mají svůj určitý systém, který se nemůže porušit, tedy pokud nejde o mimořádné situace (viz. neustálý provokatér - zvýšení délky banu).

VHrosek píše:Ale radši bych na serverech pohodové hráče, než plno dalších cheaterů, kteří se tu celému gamesites smějí do ksichtu s tim, že si koupí za pár kaček unban a vesele si cheatujou dál.


S tím adminové nic neudělají, jak říkám, unban se nezdraží a oni akorát přispívají do GS prasátka a budou banování dále.

VHrosek píše:Místo aby admini na serverech řešili tohle, řeší chat a to, jestli těch pár pohodových hráčů náhodou neřekne něco sprostého do chatu nebo jestli zrovna neproběhnou kolem spawnu či nedej bože neproběhnou kolem soupeřovi vlajky a nevezmou ji. Protože to je průser a samozřejmě okamžitě kick či ban za neplnění módu.


Admini řeší to, co vidí, ne to, co nevidí.


A jinak ReXy to vystinul docela dobře.
Uživatelský avatar
UnyversaL
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 633
Registrován: 31 říj 2015, 01:03

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod CEmentOS » 03 úno 2019, 03:36

UnyversaL píše:
VHrosek píše:Rozhodně sem nechodí zrovna málo hráčů a myslim, že v budoucnu by se to mohlo ještě zlepšit.


Velký optimista.

VHrosek píše:Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.


Od toho tady je sekce "Stížnosti na Adminy", kde si můžeš postěžovat a bude se to dle situace řešit.

VHrosek píše:Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.


Unban se nezdraží, to už se řešilo. Ohledně adminů, máš odpověď výše. Trestání (bany) mají svůj určitý systém, který se nemůže porušit, tedy pokud nejde o mimořádné situace (viz. neustálý provokatér - zvýšení délky banu).

VHrosek píše:Ale radši bych na serverech pohodové hráče, než plno dalších cheaterů, kteří se tu celému gamesites smějí do ksichtu s tim, že si koupí za pár kaček unban a vesele si cheatujou dál.


S tím adminové nic neudělají, jak říkám, unban se nezdraží a oni akorát přispívají do GS prasátka a budou banování dále.

VHrosek píše:Místo aby admini na serverech řešili tohle, řeší chat a to, jestli těch pár pohodových hráčů náhodou neřekne něco sprostého do chatu nebo jestli zrovna neproběhnou kolem spawnu či nedej bože neproběhnou kolem soupeřovi vlajky a nevezmou ji. Protože to je průser a samozřejmě okamžitě kick či ban za neplnění módu.


Admini řeší to, co vidí, ne to, co nevidí.


A jinak ReXy to vystinul docela dobře.


A zase si jen pokrytecky kryjete zadky. Nikdo si tu nechce do nekonečna stěžovat na něco, co se stejně stále děje. Jako by to mělo nějaký smysl?! Tohle je jen povzdechnutí nad něčím, co by se mělo změnit, dokud je ještě čas, a nenapáchalo to nevratitelné škody. Padly už jiné servery a dokonce celé weby, proč by postupně, a možná rychle nepadl i celý Gamesites? Když nezměníte přístup, dřív nebo později už budete brečet jen vy. My si najdeme jiný server, nebo jinou hru. I když mě osobně by CTF serveru bylo upřímně líto, protože ten mód mám rád.

A mohlo by to být lepší, protože jsou lidé, kteří se k CSku vrací, a mladí, kteří CSko objevují, nebo se k němu také vrací (z CS:GO). Doba odlivu lidí je pryč, ale pokud tu bude panovat stav, jaký tu je, pak samozřejmě to je jen optimismus...

Jistě - sekce, v nich přesné postupy. Nedej bože, aby někdo prohodil postup, i když má vše podstatné v příspěvku, že? Viz příspěvek Ostomiho, který před pár hodinami nahlásil Piggie na CTF stížnosti. Tvoje reakce byla na zvracení, tohle je s prominutím pouze buzerace.

Tenhle bod byl naprosto přesný, ale tvoje odpověď byla "za všechny peníze". Unban se nezdraží, "přišly bychom o peníze", že? Hlavně, že hráči hrají, panuje anarchie, ale ti u moci si chrochtají. Geniální - ovšem jen do chvíle, než vyschnou "korýtka". To, co jinak píšeš, sice smysl má, a souhlasil bych, ale stejně tak dodávám, že všeho moc škodí. Mo benevolence dává prostor "zlým", a moc předpisů a komplikovanosti demotivuje snahu o nápravu (demotivuje lidi k nahlašování). Vidím to sám na sobě - nejsem práskač, ale párkrát jsem měl už skutečně chuť se do toho šíleného procesu pustit, než mi došlo, co všechno to obnáší, s nejistým výsledkem, když vy, nebo někdo výše postavený to smete ze stolu. Popřípadě když dotyčný "zacinká zlaťákama".

Opět trefný bod, a opět v jistém smyslu trefná odpověď. Bohužel pro tebe, kdo čte i trochu mezi řádky, má opět jasno. Co to má za smysl banovat někoho do nekonečna nepoučitelné lidi? Hodláte všechno plnit do puntíku, a nahrávat tím jen těm, co se vysmívají vašemu systému (ale cinkající zlaťáky), nebo se i přes zlobu "shora" pokusíte něco opravdu napravit?

Opět nemám, co bych dodal. Škoda, že si to Vojta po mě nepřečetl, vždyť já psal totéž, jen ne tak stručně. Trestají se ti, co podléhají tomu všemu, co tu nastavují ti u moci, jejich pravidla, a ti, kteří na ty pravidla z vysoka kašlou. To proto, že vždycky nejrychleji a nejsnadněji je viditelné to, že někdo je nespokojený a nadává - a začne třeba i dělat něco, co předtím nedělal. Absurdistán. Až teprve poté se trestají ostatní, když už je povyku příliš, že? Tvoje reakce pak zase a znovu mluví za vše - nechtěl jsi rovnou napsat, že admini vidí jen to, CO VIDĚT CHTĚJÍ? Co je jednodušší vidět? Hmm?

Rexy to vystihl pouze v tom, jak jste si nastavili systém. Ale to neznamená, že tak je to správně. Občas se zamyslete, a začněte dělat věci podle toho, jestli mají skutečně smysl. Zapojte svoje vlastní svědomí, jestli vám ještě nějaké zbylo. Snažit se dělat věci správně po vzoru prohnilých pravidel nikdy nic nezlepší. Když už se snažíš o tu hlubokou myšlenku...
CEmentOS
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 led 2019, 21:51

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod Nocky » 03 úno 2019, 06:35

VHrosek píše:Tohle je odpověď admina? Vážně? To snad nemyslíš vážně, ne?


Ovšem, že je to odpoveď admina, kdyby jste se trošku podívali do fóra, uvidíte, že tohle téma bylo už nespočetněkrát řešeno.. :shock:
Uživatelský avatar
Nocky
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 922
Registrován: 04 črc 2013, 18:10
Bydliště: Jump ;)

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod Blakkwood22 » 04 úno 2019, 03:00

zdravim měl bych takovej dotaz nešlo by na ctf 1 a 2 změnit nebo viměnit mapu eldorádo de_nuke de_blue dedust castle za jinou neohranou nebo mapu která se dlouho nehrála třeba de_train aztec nebo aspon ty mapi prohazovat všechny naráz po týdnu
Blakkwood22
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 12
Registrován: 08 lis 2018, 21:46
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod UnyversaL » 04 úno 2019, 08:07 VIP

Blakkwood22 píše:zdravim měl bych takovej dotaz nešlo by na ctf 1 a 2 změnit nebo viměnit mapu eldorádo de_nuke de_blue dedust castle za jinou neohranou nebo mapu která se dlouho nehrála třeba de_train aztec nebo aspon ty mapi prohazovat všechny naráz po týdnu


Ne, nešlo.
Uživatelský avatar
UnyversaL
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 633
Registrován: 31 říj 2015, 01:03

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod zima » 04 úno 2019, 09:00

VHrosek píše:Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.

Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.


Presne tu vidieť, že myšlienky, ktoré spájate si protirečia. Na jednej strane píšete, že admin sa hrá na boha, na strane druhej chcete prísnejšie tresty.

Sekcia "Stížnosti na Adminy" existuje a aj funguje. Keď máš relevantnú sťažnosť podloženú dôkazmi, pre daného admina to bude mať dohru. Nie jeden admin už bol aj na ctf zrušený. Ale na druhú stranu, bolo aj plno neoprávnených, vykonštruovaných sťažností. Veľa hráčov má pocit, že sú bez chyby a s napomenutím sa nevedia zmieriť, nesú to ťažko.

Tiež ako ti kolegovia písali a ja tiež, do chodu serverov a aj portálu sa môžeš zapojiť aj ty sám. Či už, cez PP, akadémiu alebo ako admin. Ale musíš si uvedomiť aj to, že ak chceš ponúkať a hľadať riešenia, tak to nie je možné slohovkou, ktorú zbastlíš v afekte a nemá poriadne ani hlavu, ani pätu (vid. cementos). Nechcem Vám brať sebavedomie, je fajn, že ho máte, ale myslím, že sa musíte ešte veľa naučiť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2065
Registrován: 24 led 2013, 09:15

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod CEmentOS » 04 úno 2019, 17:22

A v čem si protiřečí? To, že si hrají na bohy, myslel Vojta nejspíš tak, že neumí přiznat, že něco nezvládají, že tu něco není správně, a mají pocit, že nikdy nic neudělali špatně. V podstatě neumožňují diskuzi, že i oni jsou jen lidi. Tomu máme jako hráči dokola ustupovat, když už z principu své moci nad námi mají navrch? Přísnější tresty chceme proto, aby se tu hrálo podle pravidel, a aby to respektovali všichni!

Já právě vím, že mám své chyby, ale obtěžuje mě, že na mé chyby se může dokola poukazovat, ale ostatní totéž v životě nepřiznají. Provází mě to naprosto všude, a vysává to ze mě všechnu energii se vůbec snažit. Nikdy jsem si nestěžoval na admina proto, že mi dal ban (jedna výjimka existuje, ale to už je cca 10 let zpět, a ten admin z toho měl průšvih). Ale když by tu mohly být tvrdší pravidla, a čistější hraní od všech, nakonec by to zlepšilo všechno, i tu atmosféru, a stížností by bylo méně. Nebo si myslíš něco jiného?

Nevím jak Vojta, ale já z několika důvodů nemám zájem tu vykonávat funkce. Ale když to má smysl, mám rád diskuze, nové nápady a řešení nefungujících věcí. Snažil jsem se tu dát nějaké nápady, a jediné, co se mi z toho dostalo, bylo chladné odmítnutí, a od dalších lidí ještě plno keců a posměšků. Tu slohovku jsem rozhodně v afektě nedělal, jen nad částí o nových mapách jsem strávil skoro celý den studováním a přemýšlením, co a jak. Na serverech a v některých příspěvcích na fóru sice reaguji pod emocemi, ale u slohovek v téhle sekci určitě ne. Jenže jak to mám všechno vysvětlit, když nemám psát slohovky? Jak? Co tam podle tebe nemá hlavu a patu? Já jsem kritice otevřený, ale musí být oprávněná, a ne, že ten, co mě kritizuje, se tváří jak "všeználek světa". O mém sebevědomí se tu snad bavit nebudeme...
CEmentOS
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 led 2019, 21:51

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod zima » 05 úno 2019, 11:56

CEmentOS píše:...


To, že napíšeš sloh, ešte neznamená, že jeho obsah má aj takú váhu, ako tu prezentuješ. Vhodne vybraná nosná myšlienka by bola ľahko čitateľná pre každého. No to je ďalšia vec. Ty možno máš dobrú myšlienku ale nevieš ju podať.

Chceš všeličo meniť, ale pričuchnúť si k tomu práve z tej strany výkonnej moci odmietaš. Ťažko tak budeš vedieť chápať veci v hlbších súvislostiach a tým pádom aj robiť lepšie slohy s obháji-teľným obsahom.

e.zima: ale na základe tvojej un-ban žiadosti ti viem ešte povedať, že s radikálnymi zmenami sa budeš musieť najprv popasovať vo svojom živote. Držím ti palce nech to dáš !
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2065
Registrován: 24 led 2013, 09:15

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod CEmentOS » 05 úno 2019, 19:21

Snažil jsem se, ale samozřejmě ne všechny ty návrhy skutečně můžou být tak dobré, jak se mi zdá. Ale pak měla nastat trochu jiná diskuze, a mohlo to vypadat jinak. Jak píšu, jsou tam návrhy, které věřím, že by situaci na CTF serverech zlepšily. VIP je pro Gamesites důležité, chápu... no nelíbí se mi to. Unbany jsou směšně levné, banování tím ztrácí smysl... i já bych si ten unban mohl koupit, a neudělám to (což není nic proti tobě, ani většině adminů). Bohužel, moje myšlení je nastaveno jinak, než u většiny lidí, takže i proto jsem takový, a i proto je tam ta bariéra v jednání a chápání. Není to o tom, že já se nesnažím chápat druhé.

S tím souvisí to, co píšeš v druhém odstavci. Ne, nedělal jsem nikdy admina nebo nějaký vysoký post na CS webu. Přesto si nemyslím, že to je důvod si myslet, že se do vaší kůže nedokážu vžít. Otázka zní i tak, jestli se admini dokáží vžít i do našich rolí hráčů, kteří se třeba půl mapy nejsme schopni dostat pořádně ze spawnu. Je to deprimující, a když pak ještě člověk čte výsměch a nezájem od lidí, co mohou něco změnit, co si máme pak myslet?

Co se týče mého unbanu, psal jsem, že nejsem xenofob ani rasista. Radikální změny ve svém životě neplánuju, ale to neznamená, že chci být do konce života takový, jaký jsem teď. Myslím, že tohle tu ale nemá cenu rozebírat. Každý prostě máme své + a -, určité předpoklady...
CEmentOS
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 31
Registrován: 05 led 2019, 21:51

PředchozíDalší

Zpět na CTF Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků