Vše ohledně kategorie serverů: CTF Servery

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod MONSTERkill » 11 bře 2014, 09:37

Nieje to zle len treba písať nápady atd podrobne vypiste čo by ste pridali a co zlepšili poprípade zrušili :)
CTF admin,GG admin

GG CUP 1 miesto
Uživatelský avatar
MONSTERkill
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 129
Registrován: 08 čer 2013, 13:49

Re: Capture The Flags - nápady

od Rumcajz » 11 bře 2014, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod Cobretti » 12 bře 2014, 19:21

bombY píše:ako tak mám jeden nápad čo na miesto toho Štítu dať nejakú tiež dobrú vec ako by bolo HE,Flash(2),Smoke a Defuse za napr. 10000$ alebo niečo iné ak máte nápad ? to ma celkom zaujalo :)


Tak nějak postrádám pointu v tomto komentu. K čemu defuse? Pokud je plantnuta C4, kdokoli z protějšího týmu ji může defusnout. He, 2x flash a smoke stojí dohromady cca 900$ a granáty se dají dokupovat po uplynutí 20s.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Uživatelský avatar
Cobretti
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 888
Registrován: 08 čer 2013, 14:24
Bydliště: Terárium, džungle a CTF :)

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod bombY » 13 bře 2014, 20:48

až teraz mi to doplo :) ja skúsim niečo štýlové a nové niečo vymyslieť
Uživatelský avatar
bombY
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 193
Registrován: 14 bře 2013, 19:17

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod dsd » 25 bře 2014, 20:35

Tak po delším hraní, bych měl pár nápadů na změnu, mají své pro a proti, ať každý posoudí sám.
1) snížení vzdálenosti a zrychlený/zpomalený regen životů.
Domnívám se, že by se tím zabránilo, nebo alespoň trochu omezilo, kempení při vlajce. Zrychlený regen + kratší vzdálenost doplnění znamená, že jednak ten u vlajky by se tam dlouho nezdržoval a taky ten co útočí by měl šanci na multikill. Což mi přijde jako adekvátní kompenzace. Kdybych měl dát příklad map, kde je jedna strana díky větší vzdálenosti ve výhodě, tak je to za T blue, CT eldorádo.

2) granáty se odrážejí od team playerů
Nic nenaštve více, než jak se někdo z teamu postaví přede mě těsně před tím, než ho vyhodím. Když už se nijak spoluhráči neovlivňují, tak pak se vším všudy ne?

3) team flash
Tak jak to je na public serverech, mléko na polovinu času + ten písklavý zvuk. Hrůza jak si dám invis a někdo z teamu mi hodí flash před ksicht. Než mi skončí, tak mám polovinu ne-li více adrenalinu fuč.

4) prvních 20 sec mapy imunita vlajky
Díky autobhopu vip, se k vlajce dostanou hrozně rychle. Třeba u eldorada, kupuji za běhu a jdu hned k vlajce za T a už CT vylézá ze dveří a bere flag. Jako wtf? To samé D2, jak začne skákat, tak je T u vlajky za chvíli, protože to má z kopce a po rovině. Myslím, že by to vůbec neuškodilo a domnívám se, že by to zmírnilo počáteční over.

5) dokupování munice za adrenalin
Dokupování munice zdarma je trochu luxus, všichni toho využívají až moc. Nemyslím si, že by to bylo zase tak moc, dát za to 10 adrenalinu. Alespoň si pak každý bude vážit munice, včetně mě. Chodím doplňovat munici celkem často, protože je zadarmo a já si tak můžu v klidu střílet do zdí vesele dál. Myslím, že v mapách jako je aztec, kde často se jen střílí do dveří a nic víc, to přijde vhod.
Uživatelský avatar
dsd
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 08 čer 2013, 14:32

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod letec29 » 26 bře 2014, 20:21

1. To si myslím, že je celkom ok. Tá regenerácia netrvá až tak dlho + mlžte nájsť lekárničky + máte adrenalín.

2. Ano o tom sa už vie, takisto je to aj s mínamy.

3. Žiaľ to patrí k hre a keď si invis tak ťa nemusia hráči vidieť. Ale možno niečo poriešime ns schôdzy.

4. Dosť komplikované riešenie, ktoré nič nevyrieši. Napr. na D2 keď dáš imunitu tak kam myslíš, že tie T pôjdu? Nebudú čakať na to kým flagu budeš môcť zobrať, ale pôjdu ti na CT spawn.
Máme na pláne niečo z prehadzovaním hráčom, budete ešte určite informovaný.

5. Celkom blbosť. Nijako to neovplyvní hru, akurát budu hráči menej používať adrenalín.
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 997
Registrován: 08 čer 2013, 13:47
Bydliště: GS

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod dsd » 26 bře 2014, 22:25

1. O rychlost regenu až tak nejde, bral jsem to jako kompenzaci za snížení té vzálenosti. Ta mi přijde dost velká. Ale to je v podstatě prkotina.

3. Já netvrdím že nepatří. Vadí mi, že odejde bez postihu a z vesela pokračuje. Jak tím chceš změnit mentalitu hráčů, co jim je v podstatě u zadnice, že někomu hodili flash před ksicht?

4. Ano je komplikované. Mnohem lepší je, když budou kempit na spawnu, než když budou kempit na spawnu a krást vlajku zároveň. Protože dej si ruku na srdce a řekni popravdě, že se to neděje. Pro mě jako obránce je v tu chvíli problém pokrýt 2 věci najednou. Vrátit vlajku a zabránit dalšímu braní. Kdežto tak budu mít za úkol je jen vybít ze spawnu. Což vzhledem k tomu, že je to blízko, by neměl být takový problém. Navíc v 90% ta imunita nic neovlivní, problém je těch 10%.

5. Mě to jako blbost nepřijde. Mnohem více mi přijde blbost kupovat si munici zadarmo. Není pravda, že ho budou méně využívat. Většina lidí zásobník ani nestihne vystřílet a už jsou mrtví. Ti zbylí jsou buď kempeři, nebo ti co to umí, nebo vip, tak jako tak je neubude. A pro ty co najdou zbraň na zemi, je to malá cena za zbraň, která stojí 1500+.

A k tomu přehazování hráčů, docela často se stává, že nejprve to někoho přehodí ze slabšího teamu a až pak to přehodí někoho ze silnějšího. Což je blbost, protože tam je nějaká prodleva a jen to vede ještě k větší přesile. Navíc pokud to trvá delší dobu, tak to přehodí někoho jiného, většinou slabšího hráče, což situaci jen zhorší. Já jen jestli to víte :).
Uživatelský avatar
dsd
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 08 čer 2013, 14:32

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod letec29 » 27 bře 2014, 07:05

4. To sa vyriesi , aby hracov rovnomerne rozmiestnilo, lebo je rozdiel ked sa hra 5 na 15 ako ked 10 na 10.

5. Je to sucast CTF modu. Je to moznost ako pre VIP tak aj pre no Vip hracov.
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 997
Registrován: 08 čer 2013, 13:47
Bydliště: GS

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod Reasonik » 18 dub 2014, 14:45

1.Viem že to bolo už viac krát spomínané ale chcel by som aby mali ADMINI grab aby sme mohli hodiť o zem toho čo kempí :? 2. Hráči by mohli chdiť na niektoré textúri na určitých mapách, ich zoznam by sa spísal do nejakého TOPICU :)
Uživatelský avatar
Reasonik
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 102
Registrován: 03 pro 2013, 20:28
Bydliště: Dolný Kubín

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod MONSTERkill » 18 dub 2014, 21:55

Aké txt ? Nechápem
CTF admin,GG admin

GG CUP 1 miesto
Uživatelský avatar
MONSTERkill
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 129
Registrován: 08 čer 2013, 13:49

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod Rage » 18 dub 2014, 23:49

Reasonik píše:1.Viem že to bolo už viac krát spomínané ale chcel by som aby mali ADMINI grab aby sme mohli hodiť o zem toho čo kempí :? 2. Hráči by mohli chdiť na niektoré textúri na určitých mapách, ich zoznam by sa spísal do nejakého TOPICU :)


1. Ja by som bol aj za ale predsa len to, že na CTF's grab nemáme má svôj dobrý dôvod a to je predídenie zneužívaniu práv (aspoň čiastočne).

2. Myslím, že zbytočnosť keďže hráči majú zakázané loziť na TXT, a zbytočné je tiež im to povolovať, niečo im povolíš a už to budú chcieť zneužívať, napr. kemp - Tiež nechápem prečo by hráči vôbec mali na tie TXT liezť ak tam nechcú kempiť.
Obrázek

Bývalý CS 1.6 CTF admin
Bývalý TF2 server admin
TF2 veterán
Uživatelský avatar
Rage
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 24 led 2013, 13:38
Bydliště: Slovenská republika, Bratislava

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod dsd » 26 dub 2014, 09:28

V poslední době jsem si všiml, že jsou jedinci, kteří jsou hrozně dlouho ve spectu a nehrají. Nešel by nějak rozumně nastavit jejich kick? Když je plný server a není tam admin, tak zbytečně blokují slot. Vím, že to sebou nese problém při natáčení dema. Nešlo by třeba pro ně tam dělat nějakou výzvu, na kterou když odpoví, tak ten kick odsunou o nějaký čas? Nebo něco podobného?

U plného adrenalínu mi dost často vadí, že se pořád zapíná při killech ikdyž ho nechci. Nemůžete přidat třeba pod 9 "už nezobrazovat"? Jsem třeba v boji a potřebuji přehodit zbraně a přitom často zapnu adrenalín aniž chci. Nebo při položení vlajky. Stane se mi to tak 1-2x za den a naštve to. Ta funkce vypnutí, by nikomu neublížila a zapnout si to je pak jednoduché.

Taky mám problém s vote. Když začne vote a já odhlasuji, tak ani potom mi nejdou používat tlačíka 1-5. Nemůžu tedy přehazovat zbraně. S tím asi půjde těžko něco udělat, já jen kdyby náhodou.

Rovněž věčný problém s přehazováním, děje se to běžně. Nějaký efektivní způsob jak to mu bránit v dohledné době?

A btw, jak je na tom ten update s opravou granátů a autobalance? Někdy vůbec nechápu, jak blbě to přehazuje. Nejprve hráče do overu a pak čeká, než to hodí někoho jiného ke slabším. Taky si myslím, že by neměl brát v potaz příkaz /rs, jsou jedinci, kteří to zneužívají, aby je to nepřehodilo.
Uživatelský avatar
dsd
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 08 čer 2013, 14:32

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod letec29 » 26 dub 2014, 11:50

dsd píše:V poslední době jsem si všiml, že jsou jedinci, kteří jsou hrozně dlouho ve spectu a nehrají. Nešel by nějak rozumně nastavit jejich kick? Když je plný server a není tam admin, tak zbytečně blokují slot. Vím, že to sebou nese problém při natáčení dema. Nešlo by třeba pro ně tam dělat nějakou výzvu, na kterou když odpoví, tak ten kick odsunou o nějaký čas? Nebo něco podobného?

U plného adrenalínu mi dost často vadí, že se pořád zapíná při killech ikdyž ho nechci. Nemůžete přidat třeba pod 9 "už nezobrazovat"? Jsem třeba v boji a potřebuji přehodit zbraně a přitom často zapnu adrenalín aniž chci. Nebo při položení vlajky. Stane se mi to tak 1-2x za den a naštve to. Ta funkce vypnutí, by nikomu neublížila a zapnout si to je pak jednoduché.

Taky mám problém s vote. Když začne vote a já odhlasuji, tak ani potom mi nejdou používat tlačíka 1-5. Nemůžu tedy přehazovat zbraně. S tím asi půjde těžko něco udělat, já jen kdyby náhodou.

Rovněž věčný problém s přehazováním, děje se to běžně. Nějaký efektivní způsob jak to mu bránit v dohledné době?

A btw, jak je na tom ten update s opravou granátů a autobalance? Někdy vůbec nechápu, jak blbě to přehazuje. Nejprve hráče do overu a pak čeká, než to hodí někoho jiného ke slabším. Taky si myslím, že by neměl brát v potaz příkaz /rs, jsou jedinci, kteří to zneužívají, aby je to nepřehodilo.


To že je niekto v specte je problém. Admin to má vždy vyhádzať. Zase nejaký AFK kicker spôsobý to, že my admini nemôžeme byť tiež v specte.

To zo skrytím adrenalínu by sa možno dalo vymyslieť. Tiež mi to vadí...

Ja taký problém s vote nemám.

Čo sa týka prehadzovania, mal by sa nahadzovať "inteligentný" autobalanc.

Update sa bude budúci mesiac chystať a jeho nahodenie je už len otázka ďalších týždňov. A aký problém s granátom? Nič som nezaregistroval.
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
letec29
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 997
Registrován: 08 čer 2013, 13:47
Bydliště: GS

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod dsd » 26 dub 2014, 15:00

letec29 píše:To že je niekto v specte je problém. Admin to má vždy vyhádzať. Zase nejaký AFK kicker spôsobý to, že my admini nemôžeme byť tiež v specte.

No já vím, právě mě napadlo to co jsem psal, aby jim tam třeba co 20 min vyhazovalo něco na způsob budíku a vote. Třeba: Hraješ? 1) ano 2) ne. A na odpověď by měl třeba minutu. Jak neodpoví nebo dá ne> kick. Jak odpoví ano, tak se mu zobrazí zase za 20 min.

letec29 píše:Ja taký problém s vote nemám.

Zajímavé, ono to není zase tak hrozné, jen otravné, ale trvá to jen chvíli, jen na počátku vote. A jestli to dělá jen u mě, tak to je ok, asi nějaký ns bug.

letec29 píše:Čo sa týka prehadzovania, mal by sa nahadzovať "inteligentný" autobalanc.
Update sa bude budúci mesiac chystať a jeho nahodenie je už len otázka ďalších týždňov. A aký problém s granátom? Nič som nezaregistroval.

Super, nemůžu se už dočkat. S tím granátem jsme to tu už rozebírali, to je to, jak se odráží od spoluhráčů.
Uživatelský avatar
dsd
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 08 čer 2013, 14:32

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod theANDY » 27 dub 2014, 00:56 VIP

Já bych dal, že by jsi si musel Laser minu koupit..Takto je jich na serveru bilion....
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“

bY: NějákejTýpek
Uživatelský avatar
theANDY
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 332
Registrován: 08 čer 2013, 13:40

Re: Capture The Flags - nápady

Příspěvekod dsd » 27 dub 2014, 10:13

theANDY píše:Já bych dal, že by jsi si musel Laser minu koupit..Takto je jich na serveru bilion....

Taky by mohly mizet mnohem rychleji po jejich smrti. Podle mě to trvá dlouho.
Uživatelský avatar
dsd
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 27
Registrován: 08 čer 2013, 14:32

PředchozíDalší

Zpět na CTF Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků