• Stránka 1 z 1
[V]CARMINA BUZERANTANA DUST2 ONLY1
Chtěl bych nahlásit ADMINA CARIMNA BUZERANTANA, že UDĚLIL 2 NEOPRÁVNĚNÉ BANY, + mi vyhrožoval banem a vůlgarně mě osočil ať držím hubu !!! je to vrchol, je to píča NA POZICI ADMINA nemá co dělat je prostě zasedlej a neunese že jsem ho zabil.
O co přesně jde ?
Terroristi dali plant, já šel přes long směr ct spawn kde jsem se musel zastavit, protože na mě a kolegu byla zahájená PALBA! proto jsme je museli prvně vystřílet a následně jít na defuse! ačkoliv nás tlačil čas, tak jsme to nestihli podle představ a bomba vybouchla. Byli jsme zklamáni z prohry, avšak pokračovali jsme dál. Najednou přiletěl ban kolegovi, a poté když jsem se otázal za co dostal ban, dál ban i mě... Chtěl bych aspoň jeho vyjádření a chtěl bych aby mi vysvětlil ban nejlépe z důkazem že jsme opravdu porušili PRAVIDLA! Bohužel demo nemám, screen jo, ale nvm jak ho sem švihnout, tak proto žádám aby CARMINA BUZERANTANA Dodal důkaz proč nám dál ban a objasnil mi situaci. DÍKY
O co přesně jde ?
Terroristi dali plant, já šel přes long směr ct spawn kde jsem se musel zastavit, protože na mě a kolegu byla zahájená PALBA! proto jsme je museli prvně vystřílet a následně jít na defuse! ačkoliv nás tlačil čas, tak jsme to nestihli podle představ a bomba vybouchla. Byli jsme zklamáni z prohry, avšak pokračovali jsme dál. Najednou přiletěl ban kolegovi, a poté když jsem se otázal za co dostal ban, dál ban i mě... Chtěl bych aspoň jeho vyjádření a chtěl bych aby mi vysvětlil ban nejlépe z důkazem že jsme opravdu porušili PRAVIDLA! Bohužel demo nemám, screen jo, ale nvm jak ho sem švihnout, tak proto žádám aby CARMINA BUZERANTANA Dodal důkaz proč nám dál ban a objasnil mi situaci. DÍKY
- BASTAFIDLYTHOMM
- Kolemjdoucí
[V]CARMINA BUZERANTANA DUST2 ONLY1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CARMINA BUZERANTANA DUST2 ONLY1
Zcela souhlasím je to proste opice a neunesl ze jsem ho zabil 

- BASTAFIDLYMARAA
- Kolemjdoucí
Jo vole je zcela jasné že nám dal ty bany z afektu zuřivosti, mohl nás prvně třeba upozornit ať chodíme na defuse, ne hned dát ban jako malé dítě. A hlavně tam ani nebylo za co dát ban, protože my na ten defuse šli a prostě cestou nás attakovali teroristi snažili jsme se je dostat AWP a mezitím bouchla bomba co jsem měl jako víc udělat buď to by mě zabili hned nebo ti zbyde to že se pokusíš zneškodnit nepřítele a pak defusnout bombu. No prostě kus dementa uráží se jako malá coura
- BASTAFIDLYTHOMM
- Kolemjdoucí
Nic se řešit nebude, dokud to nenapíšeš slušně a s důkazy 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1