• Stránka 1 z 1
[V]carpey survival
1. admin me bezduvodne naportoval na spawn potom co jsem se sel podivat na jeho shop kdyz sem se ho zeptal za co me odportoval na spawn tak me ignoroval
2. https://imgur.com/a/gw7zbjY
2. https://imgur.com/a/gw7zbjY
ass
-
kefr8 - Zkušený
[V]carpey survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: carpey survival
Zdravím,
neříkal bych tomu "shop", žádný veřejný warp tam není, tp ti do resky nikdo nepřijal. Já tě ve své resce nechtěl, napsal jsem ti ať jdeš /spawn, ty jsi odepsal "proč" a dále mě tam otravoval a překážel mi, tak jsem ti dal port na spawn. Na zprávy jsem neodepsal, jelikož jsem šel AFK.
neříkal bych tomu "shop", žádný veřejný warp tam není, tp ti do resky nikdo nepřijal. Já tě ve své resce nechtěl, napsal jsem ti ať jdeš /spawn, ty jsi odepsal "proč" a dále mě tam otravoval a překážel mi, tak jsem ti dal port na spawn. Na zprávy jsem neodepsal, jelikož jsem šel AFK.
- CarpeY
- Kolemjdoucí
Mohl jsi napsat jednu smysluplnou větu abych se odportil, místo toho napíšeš "Baphomet6996 /spawn", nechápu co jsem si od toho měl v tu dobu odvodit. Navíc jsem se tě na ten problém zeptal cca. 5 vteřin potom co jsi mě odportil, nemyslím si že jsi do 5 vteřin vstal ze židle a šel dělat něco jiné, ještě když ses k tomu pohyboval na web mapě.
ass
-
kefr8 - Zkušený
Na postupe admina nevidím nič zlého, nabudúce sa Carpey vyjadrí trochu lepšie než len "Meno /spawn", najlepšie aby tam bol aj dôvod, aby sme tu nemali ďalšie takéto sťažnosti, týmto túto sťažnosť pokladám za vyriešenú.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1