• Stránka 1 z 1
Časté freezování při hře CS:GO.
*Jaký máte přístroj? PC
*Jaký máte operační systém? Windows 7
*Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Od začátku hraní CS:GO, tzn. 23.12.2014
*Stručný popis vašeho problému: Zdravím,
Mám takový problém, který se mi nepodařilo opravit a zkoušel jsem opravdu hodně možností. Přemýšlel jsem, že to může být stářím počítače, jelikož ho mám už 8 let a byl vyměněn pouze HDD a přidána jedna RAM o velikosti 1GB. Určitě víte, že CS:GO má poměrně nízké hardwarové požadavky pro hraní. No má sestava na to nestačí, přičemž hraji úplně na nejnižších detailech, bohužel na další počítač nemám peníze, protože jsem mezi těmi, kteří ještě studují a nemá povolání "syn"
Celkem mě vytočí ten freeze v dost nevhodném momentě. Nemáte nějaké rady, které by pomohly tomu zabránit? Níže napíšu mou hardwarovou sestavu.
Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz
RAM: 3 GB
Grafická karta: NVidia GeForce 8600 GT
32bitový operační systém
Jestli potřebujete víc informací, tak písněte, moc se v tom ještě nevyznám.
Předem díky za nějaké rady.
*Jaký máte operační systém? Windows 7
*Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Od začátku hraní CS:GO, tzn. 23.12.2014
*Stručný popis vašeho problému: Zdravím,
Mám takový problém, který se mi nepodařilo opravit a zkoušel jsem opravdu hodně možností. Přemýšlel jsem, že to může být stářím počítače, jelikož ho mám už 8 let a byl vyměněn pouze HDD a přidána jedna RAM o velikosti 1GB. Určitě víte, že CS:GO má poměrně nízké hardwarové požadavky pro hraní. No má sestava na to nestačí, přičemž hraji úplně na nejnižších detailech, bohužel na další počítač nemám peníze, protože jsem mezi těmi, kteří ještě studují a nemá povolání "syn"

Procesor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz
RAM: 3 GB
Grafická karta: NVidia GeForce 8600 GT
32bitový operační systém
Jestli potřebujete víc informací, tak písněte, moc se v tom ještě nevyznám.
Předem díky za nějaké rady.
-
MontiiiK - Kolemjdoucí
Časté freezování při hře CS:GO.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Časté freezování při hře CS:GO.
Koľko máš priemerne fps? Zistíš pridaním net_graph "1" (číslo si môžeš meniť 1/2/3) a číslo za fps (nalavo hore) ti určuje počet snímkov za sekundu na ktoré som zvedavý. Pod pojmom freezovanie mám rozumieť teda padanie fps?
-
n0thingirl - Kazatelův učeň
V menu mám 100 FPS, při klikání např. na "Hrát, Najít hru" se mi to celkem sekne, při načítaní mapy i 167 FPS, který považuji za nějaký haluzový skok a ve hře kolem 60 FPS, na gamesites serveru Only D2 30 FPS, pod pojmem freeze myslím tím, že při tom superlagu přestane všechno reagovat a až po pár vteřinách(max. 3) se to nahodí zpět podle toho, na jakém serveru hraji(buď na gamesites nebo kompetitivní apod.)
-
MontiiiK - Kolemjdoucí
To mi nikdo nedokáže poradit?
-
MontiiiK - Kolemjdoucí
Z toho čo si napísal som pochopil to, že máš slabý PC, nemáš na silnejší a aj napriek tomu si chceš zahrať CS:GO. Avšak máš lagy aj na najnižšom rozlíšení.
No skús si stiahnúť programy ako napríklad Razer GameBooster alebo CCleaner. Použitím Razer GameBoostru sa ti vypnú všetky nepotrebné procesy a tým sa zvýši výkon procesora - zvýšia FPS. A použitím CCleanera sa ti vymažú nepotrebné súbory v počítači, spúšťače a čokoľvek, čo by mohlo tvôj počítač výkonovo zaťažovať. Dalej hru skús hrať v okne alebo počítač prešetriť antivírusovým programom. Je množstvo možností.. ale ak ani jedna z týchto nezaberie, hold musíš urobiť hardwarový upgrade.
No skús si stiahnúť programy ako napríklad Razer GameBooster alebo CCleaner. Použitím Razer GameBoostru sa ti vypnú všetky nepotrebné procesy a tým sa zvýši výkon procesora - zvýšia FPS. A použitím CCleanera sa ti vymažú nepotrebné súbory v počítači, spúšťače a čokoľvek, čo by mohlo tvôj počítač výkonovo zaťažovať. Dalej hru skús hrať v okne alebo počítač prešetriť antivírusovým programom. Je množstvo možností.. ale ak ani jedna z týchto nezaberie, hold musíš urobiť hardwarový upgrade.
-
Blank - Amatér
Blank píše:stiahnúť programy ako napríklad Razer GameBooster - Použitím Razer GameBoostru sa ti vypnú všetky nepotrebné procesy a tým sa zvýši výkon procesora - zvýšia FPS
Omlouvám se, ale tyhle programy jsou největší svinstvo co do počítače můžete ještě nacpat.
Na software si pamatuju už od začátku hlavně jen to dobré, už i od starší verze to bylo výtečné. Ale před tak půl rokem se vše změnilo. Software je vynikající a opravdu dělá to, co potřebujete, ale nějakym důvodem má svoje chybky a na ty jsem bohužel přišel pozdě. Před tak půl rokem jsem v klidu tvořil projekty co dělám furt, jenže nějakým časem, co jsem si po-ukládal velké soubory velikosti tak: 1GB se mi nějak samo od sebe začalo odebírat více místa, než jsem sám z projektu ukládal. Nevím jestli byl problem v tom, že software nespolupracoval s něčím v mém PC ale bál jsem se už hned jak sem na to přišel, že se jedná o virus a na chvíli to pak přestalo. Po pár měsících se objevila věc zase a to už bylo kritické. Začlo se mi odebírat místa až.. do 0% paměti. Jistě, že jsem PC už chtěl raději nechat prohlídnout dávno nějakým znalcem, ale nemohl jsem v tu dobu to udělat, jelikož jsem musel klientům dost co doposílat. Až jsem to konečně vykonal, tak jsem si vše zálohoval a nechal PC profíkovi, který mi potom sdělil, že tyto softwary jako je "Game Booster" toto dělají. Zhrozil jsem se, když jsem zjistil že se bude muset reinstallovat celý PC systém, jelikož toto často nedělám. Tak jsem to tak nechal a po pár dních mi PC vrátil zpět ale, netušil jsem, že na samotným CD disku jedné hry se mi smažou údaje a klíč, který nikde nenajdu, jelikož jen já mám právo ho aktivovat. (samozřejmě bych jen jednu hru přežil ale bylo toho více, než jen hra). Ztratil jsem díky tomuto ještě více věcí a jsem rád, že to nebylo až tak moc hrozné.
Kdo to nechce číst celé, jde o to, že program si sám povypíná "nepotřebné" procesy, které jsou potřeba k uložení nebo načtení některých důležitých dat a potom to dopadá tak, že PC se jednou objeví jako po prvním spuštění, proto se vyvarujte věcem, které nabízí plynulejší internet, rychlejší hry.. neříkám, že ten GB nefunguje, funguje do té doby než se nedopatřením nevypne proces, který to celý tahá.
Nic zadarmo nefunguje tak jak má.
- yJq
- Amatér
Tak samozrejme, ale vyberal som z ponuky programov ktoré sú zadarmo na stiahnutie. Samozrejme keby ale chcel platiť, tak má širší výber. Ale ja osobne by som nikdy nezaplatil za program, ktorý "zvyšuje FPS". Razer GameBooster síce nieje niečo excelentné, ale zadarmo na dnešnom trhu nič lepšie ale skôr.. známejšie nieje. Tak je to taká jednoduchá voľba.
-
Blank - Amatér
Blank píše:Tak samozrejme, ale vyberal som z ponuky programov ktoré sú zadarmo na stiahnutie. Samozrejme keby ale chcel platiť, tak má širší výber. Ale ja osobne by som nikdy nezaplatil za program, ktorý "zvyšuje FPS". Razer GameBooster síce nieje niečo excelentné, ale zadarmo na dnešnom trhu nič lepšie ale skôr.. známejšie nieje. Tak je to taká jednoduchá voľba.
Správně, nejjednoduší volba jak si zničit počítač.
- yJq
- Amatér
Tak samozrejme, každý má nato iný názor. Ja poznám desiatky užívateľov ktorým Razer GameBooster pomohol. Ak máte lepší návrh tak sa s ním určite podeľte a nekritizujte tu moje návrhy. Nech si to užívateľ skúsi a nech sa sám vyjadrí, či mu to vyhovuje alebo nie.
-
Blank - Amatér
Blank píše:Tak samozrejme, každý má nato iný názor. Ja poznám desiatky užívateľov ktorým Razer GameBooster pomohol. Ak máte lepší návrh tak sa s ním určite podeľte a nekritizujte tu moje návrhy. Nech si to užívateľ skúsi a nech sa sám vyjadrí, či mu to vyhovuje alebo nie.
Váš návrh kritizuju, protože mě samotnému to pokazilo celý počítač a nechci, aby se chytil další uživatel.
Ano, pomohlo to spoustu uživatelům, ale jen na určitý čas, kdy ten program začne vypínat víc procesů a mazat více místa na disku.
Pomohl by pročištění CCleanerem (jak jste již psal), zkusit AdwCleaner a Malwarebytes Anti-Malware (mně kontrola trvala 7h).
e.zima: LOCK
- yJq
- Amatér
• Stránka 1 z 1