Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

čau

Příspěvekod KeWo65 » 29 bře 2017, 18:37 VIP

Zdravím,
ak simon povie "pustite k a m" (TT nemaju miesto určene simonom)
potom dá reakciu o výhodu na skok
TT ktoré skočili si môžu ísť kam chcú?
LISAN ALGAIB
KeWo65
Zkušený
Zkušený

čau

od Rumcajz » 29 bře 2017, 18:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: čau

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 29 bře 2017, 19:51 VIP

Ano.
Vaše zpráva obsahuje 4 znaků, nastavené minimum je ale 10.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod BrooKlyGS » 29 bře 2017, 20:25 VIP

No tak to teda nevím. Vždy to bylo tak, že pokud TT nemají blíže určené místo Simonem (plošina, čára, fotbalové hřiště,..), tak mají furt stát na místě. Pokud ale to místo určené mají, tak se po něm můžou volně pohybovat (po hřišti, čáře, plošině).

100% jsme tohle měli napsané v situacích, kdy TT šli za Simonem a následně dostali příkaz pustit K a M. Pak poslední reakci na skok. Mohli si poté jít kam chtěli? Ne. Měli furt stát na místě. Navíc si teď nejsem úplně jist, ale možná jsem i sám měl něco podobného v testech ;).
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Knedlajs » 03 dub 2017, 21:20 VIP

ViktorOnlyJB píše:Ano.

Súhlasím s Viktorom.
Ak dá Simon v takejto situácii (kde majú ísť väzni za ním a následne pustiť klávesnicu a myš) nejakú reakciu na skok, čup, bagrip, po splnení príkazu (reakcie) sa logicky môžeš hýbať, pretože všetky tieto veci (skok, čup aj bagrip) sú defaultne spojené s klávesnicou. A keďže žiadne miesto určené Simonom si nemal, nie je dôvod aj naďalej ostať stáť na jednom mieste.
Iné by bolo, ak by Simon v tejto situácii dal nejakú reakciu na napísanie niečoho do chatu. Vtedy sa totiž nehýbeš klávesnicou. V tomto prípade máš ostať stáť.
Príkaz pustite klávesnicu oznamuje hráčom vlastne to, že sa nemajú hýbať nohami. ;)
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod BrooKlyGS » 03 dub 2017, 21:35 VIP

Situácia # 15 - podte za mnou, pustite k a m , dalsi prikaz
Popis: Simon si zoberie hračov preč a to príkazom "Poďte za mnou". Hráči poslúchnu a idú, no v tom sa približujú k simonovi, ktorý povie "Pustite klavesnicu a mys". Hrači opäť poslúchnu a nehýbu sa. Simon si zmyslí, že využije situáciu a jedného sa zbaví príkazom "posledná reakcia na skok". Samozrejme všetci skočia a zopar hráčov uteká preč. Simon ich zabije. Nebol to FK, nakoľko hráči splnili príkaz a nemali opustit kde stoja. To isté platí v prípade prvej reakcie. Hráči sa po reakcii mozu hybat len mysou.,

Já si to nevymyslel. Situace sepsaná ještě starými GO HLSA, údajně konzultovaná s Aweem, jako všechny ostatní. Dokud někdo kompetentní neřekne něco jiného, tak to minimálně já budu hrát takhle ;).
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod KokiCZE » 03 dub 2017, 21:39

Situácia # 15 - podte za mnou, pustite k a m , dalsi prikaz
Popis: Simon si zoberie hračov preč a to príkazom "Poďte za mnou". Hráči poslúchnu a idú, no v tom sa približujú k simonovi, ktorý povie "Pustite klavesnicu a mys". Hrači opäť poslúchnu a nehýbu sa. Simon si zmyslí, že využije situáciu a jedného sa zbaví príkazom "posledná reakcia na skok". Samozrejme všetci skočia a zopar hráčov uteká preč. Simon ich zabije. Byl to fk. Nikdo neřekl kam maji jít nebo co dělat a příkaz byl jednotny a zněl: " pustite k a m " čili mohli jít kamkoliv chtěli a hýbat jak klávesnici tak myši.

Taky jsem jednu našel. :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek http://steamcommunity.com/id/koki__cz/
KokiCZE
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 03 dub 2017, 22:01 VIP

A já to nemám ze žádné situace, ale z mé hlavy :D
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Knedlajs » 04 dub 2017, 07:15 VIP

Asi tak Viktor. :D
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod byLife » 04 dub 2017, 17:41 VIP

Situace sem, situace tam. Navíc, sám si napsal, že ty situace jsou staré, používej u té hry rozum trošku nikoliv situace, pokud někdo bude dávat FK a vymlouvat se na nějaké situace místo toho, aby napsal svému HLSA nebo přímo Aweemu, tak bude potrestán! Když mají jít za simonem, nemají žádné určené místo simonem, ten poté řekne ať pustí klávesnici a myš, následně dá poslední reakci na skok, hráč tedy splní poslední příkaz a může jít kam chce, stejně jako když má boxnout do hráče, kterého chce např v týmu

Vyřešenóóó....

e. Brookly: Rozum používám, ale nepřemýšlím nad kravinami. Tudíž pokud mi HLSA něco řekne, tak si to pamatuji a neptám se na to dalších 5 lidí každý měsíc, nebo to nehraji jinak, protože mi to zrovna nedává smysl. Navíc jak říkám, situace byly též konzultované s Aweem, alespoň tak nám to bylo řečeno. Příště pokud nastane změna, což když koukám do nových situací, tak je očividně vidět, že si to přepisoval, tak by nebylo na škodu to alespoň oznámit ostatním :roll:.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 dub 2017, 19:32

Miluju když někdo opakovaně tvrdí že nastala změna pravidel, nebo že kdysi to bylo jinak :D
Kdybych měl vyjmenovat všechny pravidla které byly třeba před 6 lety, asi by jste se hodně divili jak se mohlo hrát a takhle to bude pořád.. někdo si sotva zapamatuje jedno a druhé už se mu prostě do hlavy pro nedostatek místa nevleze..

Admin který něco neví, nebo si myslí že ví lépe než ostatní, bude příště kontaktovat nadřízené a nebude mudrovat ve veřejné sekci. Pak je před hráči za vola..

Platí co jsem řekl Lifemu a to napsal i Viktor a knedla a platí to tak dlouho jak jen si pamatuji..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery