Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Caukymnauky misto Trumpa

Příspěvekod policiejetu » 14 pro 2016, 21:41

Nick na serveru: Caukymnauky (Krycí jméno)
SID: STEAM_0:1:79592420
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 2016 (skoro 2017) let
Mé HlStats: Bible
Bany, které jsem dostal (i na CS 1.6): Ukřižování
Něco o mně: Jmenuji se Ježíš, můj otec Bůh nemá příjmení, narodil jsem se protože, můj ,,otec" nechtěl stát a tak poprosil boha a ten mu dal zázračné sémě, které v mé matce udělalo mne. Když mi bylo 33 tak mě jen tak ukřižovali, abych mohl jen tak ze srandy zase obživnout. Bylo to pro ně stejné jako dnes pro vás Youtube :) Nikdo nechce v dnešní době měnit vodu na víno a tak nemám žádnou práci, proto chci být v a-teamu :)
Proč právě já: Jsem Ježíš a můžete skončit v pekle
Zkušenosti s CS:GO: Jsem Ježíš, ta hra jsem já
Případné poznámky: Poslední večeře nebyla poslední, včera jsem měl fakt dobrej BigMac.
Caukymnauky je jedinec s IQ pod 70 - Darkmouse
Darkmouse je pedofil a admin bez postaveni - Caukymnauky
Caukymnauky je frajer - celej a team
policiejetu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Caukymnauky misto Trumpa

od Rumcajz » 14 pro 2016, 21:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Caukymnauky misto Trumpa

Příspěvekod byLife » 15 pro 2016, 14:00 VIP

Ahoj, Ježíši.
Jelikož si dostal snad ten nejvyšší možný trest, nikoliv ban, ale trest smrti tak si nemyslím, že to bez akademie někam dotáhneš, čili bych ti dopuročoval kliknout Zde a podat si přihlášku. Jsi takřka nesmrtelný, dokážeš vstát z mrtvých, čili pokud by si to dokázal určitě by si byl přínos pro náš portál. Nikdy nekončící admin.. To zní dobře, ne ? Každopádně, co se týče tvého popisu narození, tak žasnu.. Za 2017 let si nedokázal nic, jen vstát z mrtvých .. Což teda není dobrý příklad admina. Dostal by si práva a pak by o tobě dalších x let nikdo ani nevěděl ? Ale no tak .. Ježíš nemá s CS:GO nic společného, bohužel.. Takže tvé zkušenosti vlastně jsou takové spíše nicotné.. Radši se vrať ke změnám vody na víno.. Aspoň budou lidi více uvolnění .. Toť vše ode mne k tomuto hráči ..
Zkrátka a jasně, nesplňuješ podmínky, radil bych ti nejdříve se přihlásit do akademie
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod policiejetu » 15 pro 2016, 14:16

byLife píše:Ahoj, Ježíši.
Jelikož si dostal snad ten nejvyšší možný trest, nikoliv ban, ale trest smrti tak si nemyslím, že to bez akademie někam dotáhneš, čili bych ti dopuročoval kliknout Zde a podat si přihlášku. Jsi takřka nesmrtelný, dokážeš vstát z mrtvých, čili pokud by si to dokázal určitě by si byl přínos pro náš portál. Nikdy nekončící admin.. To zní dobře, ne ? Každopádně, co se týče tvého popisu narození, tak žasnu.. Za 2017 let si nedokázal nic, jen vstát z mrtvých .. Což teda není dobrý příklad admina. Dostal by si práva a pak by o tobě dalších x let nikdo ani nevěděl ? Ale no tak .. Ježíš nemá s CS:GO nic společného, bohužel.. Takže tvé zkušenosti vlastně jsou takové spíše nicotné.. Radši se vrať ke změnám vody na víno.. Aspoň budou lidi více uvolnění .. Toť vše ode mne k tomuto hráči ..
Zkrátka a jasně, nesplňuješ podmínky, radil bych ti nejdříve se přihlásit do akademie

Za 2017 let jsem dokázal poslouchat každý den cca přes miliardu modlitb, zatím co admin byLife poslouchá svojí třídní a rodiče pár let :)
Admin bez autority, žádné vykání, prosím další admin, budu dělat, že jsem tohle neviděl a poprosil bych nějakého admina s postavením, ne Darkmouse, díky. :)
Caukymnauky je jedinec s IQ pod 70 - Darkmouse
Darkmouse je pedofil a admin bez postaveni - Caukymnauky
Caukymnauky je frajer - celej a team
policiejetu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karl0s » 15 pro 2016, 21:11

Zamítám, kvůli tvému neadekvátnímu chování na serveru. Nesplňuješ podmínky.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů