I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Cement/JailBreak

Příspěvekod SuperVision6872 » 26 led 2023, 15:15

Cement si OPAKOVANE neplni povinnosti admina ... nechava si vyhody v svoj prospech, neriesi fk, atd ...

26:40 - Zakazy uz su zo zaciatku kola ... Tcko boxne takze ma mat nevyhodu/kill ... simon mu neda ani jedno, takze mu NADRZUJE ... Admin situaciu neriesi
29:30 - Hrac s vyhodou umiera po spraveni animacie, preco simon nezrusil hracovi vyhodu a nehral dalej ? Naco tu vyhodu potom hrac mal ? ... Admin nereaguje
33:20 - Hrac dostava fk od ct .. hrac pisal, ze fk dostal ... admin neriesi
35:00 - Reakce s vyhodou v skok ... co to ma ako byt ? ... hraci maju zakazy, hrac skoci a este ma vyhodu .. :D Admin neriesi
35:30 - Hraci mali stat pred mrezami ... admin sam vie dobre o tom, ze nestoji pred mrezami, ale nechava si vyhodu vo svoj prospech ... mal upozornit simona ... nadherna praca pan admin :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps.:Cement, predtym nez tu napises nejaku blbost, co nebude davat zmysel, typu "bol som afk, nastavoval som si voice_maxgain" ... a podobne blbosti co si vymyslas, tak si stiahni a pozri demo :) :) :)

DEMÍČKO
SuperVision6872
Amatér
Amatér

[V]Cement/JailBreak

od Rumcajz » 26 led 2023, 15:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cement/JailBreak

Příspěvekod Seso » 26 led 2023, 15:38

26:40 Siel som do spectu, aby bolo ajsne, ze sa akurat nevenujem hre, pretoze som kontroloval DIP
29:30 Je na simonovi, ci sa rozhodne hraca zabit alebo mu zrusit vyhodu
33:20 Hrac sa nebezpecne priblizil a pokusal sa napadnut CT, takze FK v realite nedostal. Kedze som bol jeden z ludi, ktory vzburu inicioval a hrac mi bol chrbtom, tak naozaj nemam ako vediet, ci hrac seriozne dostal FK alebo co. Napisal som mu, nech si skusi poziadat o mik a vyriesi sa to. Sam hrac potom napisal, nech to necham tak.
35:00 Ak povedal "v" skok namiesto "na" skok, tak v tom problem nevidim. Bolo jasne, co tym simon myslel. Dokonca mozes povedat iba "prva reakcia skok" a je to platny prikaz
35:30 Na mreze sme sa mali nalepit. To, ze som bol na nich miesto pri nich je podla teba, ze som opustil miesto urcene simonom?

ps. DIP, predtym nez tu napises nejaku blbost, co nebude davat zmysel, skus pouzit viac nez jednu mozgovu bunku pri hunteni a hladani casov.. Ak teda nimi disponujes :? :P
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Cement/JailBreak

Příspěvekod AJayy » 27 led 2023, 19:39 VIP

26:40 - Simon si nebyl jistý zda dal zákazy, takže je dal hned na to znovu. Cement ovšem místo SPECTU příště zvolí odpojení když nesleduje hru.
29:30 - Mohl ho zabít.
33:20 - FK nedostal, nebezpečně se přiblížil. Cement to neměl navíc jak vidět a snažil se to řešit.
35:00 - Zde nevidím problém. Já tam "v" ani neslyším...
35:30 - Řekl nalepit, takže mohl jít na ně.
Until I End Up Dead
AJayy
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy