• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] CEMENT / NEOPRAVNENY BAN / JB1
ADMIN MI DAL NEOPRAVNENY BAN VRAJ ZA NICKNAAME KTORY JE NEVHODNY NEVIEM V COM . samozrjeme vsetci vieme ze je to zas neopravneny ban jak kazdy jeden co som dostal od tohto cloveka a uz mi to pride az cudne ze ten clovek ma este stale prava
2021-05-08 KOZEL NEMAA AUTORITU 30kg cementu na ksichte Vlastni [Nevhodny nick] 1 Hodina
detaily banu
Nickname KOZEL NEMAA AUTORITU
Herni ID STEAM_0:0:121915646
SteamCommunity ID 76561198204097020
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodny nick]
Zabanován dne 09.05.2021 - 00:15:52
Vyprší dne 09.05.2021 - 01:15:52 (59 Minut zbývá)
Zabanovaný od 30kg cementu na ksichte
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
2021-05-08 KOZEL NEMAA AUTORITU 30kg cementu na ksichte Vlastni [Nevhodny nick] 1 Hodina
detaily banu
Nickname KOZEL NEMAA AUTORITU
Herni ID STEAM_0:0:121915646
SteamCommunity ID 76561198204097020
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodny nick]
Zabanován dne 09.05.2021 - 00:15:52
Vyprší dne 09.05.2021 - 01:15:52 (59 Minut zbývá)
Zabanovaný od 30kg cementu na ksichte
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 0
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[Zamítnuto] CEMENT / NEOPRAVNENY BAN / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CEMENT / NEOPRAVNENY BAN / JB1
Nevhodný nick. Nepomohlo upozornenie ani kick. Je nejaké čudné, že tento človek ešte nemá permu po resete BL.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
A KOHO SOM URAZIL ALEBO CO , v com je ten nick nevhodny mi povedz?
samozrejme ja mam mat permaban ale ty prava budes mat aj keby co ze ? potom co das 4 bany neopravnene ani demo nevies dolozit a este tvrdit jak si niekto alebo nieco tak ti to nepride trosku out ze? seba reflexia ti uteka
samozrejme ja mam mat permaban ale ty prava budes mat aj keby co ze ? potom co das 4 bany neopravnene ani demo nevies dolozit a este tvrdit jak si niekto alebo nieco tak ti to nepride trosku out ze? seba reflexia ti uteka

-
talenthunter - Zkušený
Pokračuj a brzy zase dostaneš perma ban.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [Zamítnuto] CEMENT / NEOPRAVNENY BAN / JB1
Táto stažnosť je vyhodnotená neobjektívne je to subjektivný názor HLSA ktorému vadí že ma niekto iný aj pravdu . BAN JE NEOPRÁVNÉNY -> KLUDNE SOM SI MOHOL DAŤ AJ BARAN NEMÁ AUTORITU , KOZEL -> zviera , neviem komu z vás to príde že v čom je to nevhodný nick . to odkedy vadí gamesites ze zvieratá nemaju autoritu a že ten nick je nevhodny ?
Cement dáva neoprávnéné bany už dlhšiu dobu (nie len mne) dokým som to nebol ja nech si ich kludne rozdáva ale , prečo by som mal dostať ban za to že si dám zviera do nicknamu a ktomu napíšem že to zviera nema autoritu ???
Permaban dostanem začo ? zato že som dostal neoprávnene 2 bany za 2 hodiny hrania na jb ?? najprv si urob poriadok tam v admin teame potom mi môžeš hovoriť o permabane , admin ešte na tej mape vysvetloval jcobovi nech si zmeni meno , odpovedal mu že kozel nemá nič s adminom že to môže kludne mať tak ja neviem sa rozhodnite chalosi , lenze títo admini , sa poistuju aby neboli zrušení tým že začali robiť PP , nikto to robiť nechce a im to celkom vyhovuje , je to vidno aj v prípade suprerera , dostal vacban a neviem čo všetko a aj tak robi(l) PP neviem či ich ešte robí ale o tom to je .
Cement dáva neoprávnéné bany už dlhšiu dobu (nie len mne) dokým som to nebol ja nech si ich kludne rozdáva ale , prečo by som mal dostať ban za to že si dám zviera do nicknamu a ktomu napíšem že to zviera nema autoritu ???
Permaban dostanem začo ? zato že som dostal neoprávnene 2 bany za 2 hodiny hrania na jb ?? najprv si urob poriadok tam v admin teame potom mi môžeš hovoriť o permabane , admin ešte na tej mape vysvetloval jcobovi nech si zmeni meno , odpovedal mu že kozel nemá nič s adminom že to môže kludne mať tak ja neviem sa rozhodnite chalosi , lenze títo admini , sa poistuju aby neboli zrušení tým že začali robiť PP , nikto to robiť nechce a im to celkom vyhovuje , je to vidno aj v prípade suprerera , dostal vacban a neviem čo všetko a aj tak robi(l) PP neviem či ich ešte robí ale o tom to je .

-
talenthunter - Zkušený
• Stránka 1 z 1