• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Cement
02:30 - Vidi ako hrac vysiel z boxu, ct mu nedava ani len nevyhodu a admin nijak nereaguje
09:40 - Ct da fk hracovi safo a admin to neriesi ani to kolo a ani nasledujuce mu nehlasi ziadne vd ...
11:00 - Asi v poriadku nadavat do voicu ....
11:40 - Pp ma ten hrac, ktory opustil skupinku asi 50x, nadhera
12:50 - Tu povie, ze nema mat vd nikto ... skoda, ze pravda je inde
13:00 - Ziadny prikaz, hrac bezal kam chcel a ct mu dalo fk, admin neriesi
16:25 - Admin neriesi nadavku do voicu
18:10 - Dalsia nadavka do voicu neriesena ..
18:30 - Budeme hrat na 1 gol povie simon vtedy, ked ma hrac loptu skoro na superovej strane, cim nadrzuje celemu timu ... Samozrejme, tim ktory mal loptu dal teda 1 gol ako povedal simon, ale hralo sa dalej, lebo admin zhukol po simonovi, ze na dva ... Odkedy admin urcuje na kolko golov a bude hrat ???
20:42 - "Dobre dinkiho zabite" ... Slova admina na zaklade ktorych dinkiho zabili a druheho hraca, ktory tiez opustil strely, tak ten mal pp ... Ukazkova praca admina
21:50 - Nadávka do voicu, admin neriesi
22:44 - .. "klavesnicu" .. nebolo tam sloveso, dinki dostal fk, admin neriesi
23:00 - Maju ist na ciaru, dvaja hraci su uz dole ... maju mat nevyhodu/kill ... admin neriesi nic
24:30 - Simon urci kde ma kto stat, cize nadzuje hracovi, ktory je blizsie k atrakcii ... admin neriesi
28:15 - Hraci maju ist na zadnu stenu, vodca vyjde z boxu von a nema ani nevyhodu, ani kill ... admin neriesi
31:00 - Za slovo napisane do chatu "pikovina" kick, za napisane slovo do chatu "zmrd" ban na 10 min ... za slovo jebne do voicu ... nic ? Kde sa akoze stratila logika a postupy ?
33:30 - Hrac s vyhodou boxuje do hracov, ktory maju ist automaticky k nemu .. Simon neda adminovi ani nevyhodu ani kill a on to nechava vo svoj prospech tak
36:20 - Ct si pusta v boxe nahodu, admin nic
36:45 - Mal hovori len hrac philip .... 37:15 Do hry mu rozpravaju dalsi hraci a simon im neda ani nevyhodu ani kill a admin to zas neriesi
38:40 - Simon dava hracovi nevyhodu, ktoru mat nema .. admin to zas neriesi ...
Dôkazík

09:40 - Ct da fk hracovi safo a admin to neriesi ani to kolo a ani nasledujuce mu nehlasi ziadne vd ...

11:00 - Asi v poriadku nadavat do voicu ....

11:40 - Pp ma ten hrac, ktory opustil skupinku asi 50x, nadhera
12:50 - Tu povie, ze nema mat vd nikto ... skoda, ze pravda je inde

13:00 - Ziadny prikaz, hrac bezal kam chcel a ct mu dalo fk, admin neriesi
16:25 - Admin neriesi nadavku do voicu
18:10 - Dalsia nadavka do voicu neriesena ..
18:30 - Budeme hrat na 1 gol povie simon vtedy, ked ma hrac loptu skoro na superovej strane, cim nadrzuje celemu timu ... Samozrejme, tim ktory mal loptu dal teda 1 gol ako povedal simon, ale hralo sa dalej, lebo admin zhukol po simonovi, ze na dva ... Odkedy admin urcuje na kolko golov a bude hrat ???
20:42 - "Dobre dinkiho zabite" ... Slova admina na zaklade ktorych dinkiho zabili a druheho hraca, ktory tiez opustil strely, tak ten mal pp ... Ukazkova praca admina

21:50 - Nadávka do voicu, admin neriesi
22:44 - .. "klavesnicu" .. nebolo tam sloveso, dinki dostal fk, admin neriesi
23:00 - Maju ist na ciaru, dvaja hraci su uz dole ... maju mat nevyhodu/kill ... admin neriesi nic
24:30 - Simon urci kde ma kto stat, cize nadzuje hracovi, ktory je blizsie k atrakcii ... admin neriesi
28:15 - Hraci maju ist na zadnu stenu, vodca vyjde z boxu von a nema ani nevyhodu, ani kill ... admin neriesi
31:00 - Za slovo napisane do chatu "pikovina" kick, za napisane slovo do chatu "zmrd" ban na 10 min ... za slovo jebne do voicu ... nic ? Kde sa akoze stratila logika a postupy ?
33:30 - Hrac s vyhodou boxuje do hracov, ktory maju ist automaticky k nemu .. Simon neda adminovi ani nevyhodu ani kill a on to nechava vo svoj prospech tak

36:20 - Ct si pusta v boxe nahodu, admin nic
36:45 - Mal hovori len hrac philip .... 37:15 Do hry mu rozpravaju dalsi hraci a simon im neda ani nevyhodu ani kill a admin to zas neriesi

38:40 - Simon dava hracovi nevyhodu, ktoru mat nema .. admin to zas neriesi ...

Dôkazík

- SuperVision6872
- Amatér
[Vyriešené]Cement
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cement
Plati to, co je napisane v druhej staznosti.
Navyse, tuto mapu som bol viackrat mimo hry, co je vidno aj na mojom AFKovani.
Navyse, tuto mapu som bol viackrat mimo hry, co je vidno aj na mojom AFKovani.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: Cement
Plati to co je napisane v druhej staznosti.
Nemas co afkovat, mas sledovat hru. Ked chces afkovat, nebud na serveri, ake jednoduche

Nemas co afkovat, mas sledovat hru. Ked chces afkovat, nebud na serveri, ake jednoduche

- SuperVision6872
- Amatér
Re: [V řešení]Cement
Demo sa pri spustení na NS vždy lagne a pozerať to na Steame bez zvuku nemá pri väčšine časov žiadny zmysel...
Na základe predchádzajúcich sťažností sa Cement rozhodol pre "kondičný" test z pravidiel, ktorý zvládol ľavou zadnou. Na nepozornosť ho Ajay už upozornil, každopádne pri plnom serveri niekedy proste nejde ustrážiť všetko
Vyriešené
Na základe predchádzajúcich sťažností sa Cement rozhodol pre "kondičný" test z pravidiel, ktorý zvládol ľavou zadnou. Na nepozornosť ho Ajay už upozornil, každopádne pri plnom serveri niekedy proste nejde ustrážiť všetko

Vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1