• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Centrovani mysi.
Zdravim lidi,
Mam problem v CSku celkove 1.6 i GO. Muj problem spociva v tom ze se nemohu otacet ani koukat nahoru a dolu.
Tento problem nastal z niceho nic proste behem hrani se mi zacalo najednou centrovat. Otocim s mysi o par centimeru a vratime to hned zpet jako by vycentrovani na stred obrazovky. Rwinstalace ani vymazani configu mouse lock atd. nic nepomohlo. Nevite jak jinak to dat dohromady? Rad bych si CSko zahral, ale takhle to nejde jedinna moznost jak se mohu otacet jsou sipky
Prede diky za rady.
Mam problem v CSku celkove 1.6 i GO. Muj problem spociva v tom ze se nemohu otacet ani koukat nahoru a dolu.
Tento problem nastal z niceho nic proste behem hrani se mi zacalo najednou centrovat. Otocim s mysi o par centimeru a vratime to hned zpet jako by vycentrovani na stred obrazovky. Rwinstalace ani vymazani configu mouse lock atd. nic nepomohlo. Nevite jak jinak to dat dohromady? Rad bych si CSko zahral, ale takhle to nejde jedinna moznost jak se mohu otacet jsou sipky

Prede diky za rady.
- Krup13R
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Centrovani mysi.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Centrovani mysi.
Jen dodám info.
Jedná se o STEAM verzi.
Moje mašina jede na OS X 10.7.5, MacBook PRO 15 Late 2007.
Jedná se o STEAM verzi.
Moje mašina jede na OS X 10.7.5, MacBook PRO 15 Late 2007.
- Krup13R
- Kolemjdoucí
Nebudu psát zbytečné příspěvky.
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Ahoj,
Zkus se podívat, jestli nemáš zapnutý „Raw input“. Pokud ano, vypni ho (buď v nastavení nebo přes příkaz m_rawinput 0), pokud ne, tak ho naopak zapni.
Pokud to nepomůže, otevři Steam > Klikni pravým na Counter-Strike: Global Offensive > Vlastnosti > Nastavit možnosti spuštění a ujisti se, že tam nemáš příkaz -console
Zkus se podívat, jestli nemáš zapnutý „Raw input“. Pokud ano, vypni ho (buď v nastavení nebo přes příkaz m_rawinput 0), pokud ne, tak ho naopak zapni.
Pokud to nepomůže, otevři Steam > Klikni pravým na Counter-Strike: Global Offensive > Vlastnosti > Nastavit možnosti spuštění a ujisti se, že tam nemáš příkaz -console

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1