• Stránka 1 z 1
Cerna obrazovka
Ahoj všichni,
Potřebovala bych trošku poradit, vždy když pustím cs tak mi normálně naběhne a můžu hrát, ale v případě, že minimalizuju a vrátím zpět do hry tak hra sice stále jede, ale já vidím pouze černou obrazovku.
Reinstall LoL jsem zkoušela. Přidat příkaz Newbo též.
Win 7 ultimate 64 bit..
Neví někdo co s tím? Za každou radu budu ráda
Potřebovala bych trošku poradit, vždy když pustím cs tak mi normálně naběhne a můžu hrát, ale v případě, že minimalizuju a vrátím zpět do hry tak hra sice stále jede, ale já vidím pouze černou obrazovku.
Reinstall LoL jsem zkoušela. Přidat příkaz Newbo též.
Win 7 ultimate 64 bit..
Neví někdo co s tím? Za každou radu budu ráda

-
Luclinka95 - Amatér
Cerna obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cerna obrazovka
Daj si tam old pack podla tohto videa to urob
http://www.youtube.com/watch?v=ZQpMRg58gHk
Pod videom ked das zobrazit viac v popise mas na stiahnutie odkaz .. bude sice vybehovat chyba pri pustani a pripojovani sa na server ale pojde to aspon

http://www.youtube.com/watch?v=ZQpMRg58gHk
Pod videom ked das zobrazit viac v popise mas na stiahnutie odkaz .. bude sice vybehovat chyba pri pustani a pripojovani sa na server ale pojde to aspon

-
unnamedkokod - Kolemjdoucí
Čav.
Môj bratranec má tak isto tento problém na tiež WINDOWS 7 . Ked to minimalizuješ tak ako to robiš ?
1.možnosť --- Dáš tlačidlo tam kde je nakrelsený ten Windows --- Používam ja na mojom XP
2.možnosť --- Ctrl + Escape
3.možnosť --- Ctrl + alt + Delete , a potom tam ti niečo vyhodí a dáš zrušiť --- Používa môj bratranec :)
Môj bratranec má tak isto tento problém na tiež WINDOWS 7 . Ked to minimalizuješ tak ako to robiš ?
1.možnosť --- Dáš tlačidlo tam kde je nakrelsený ten Windows --- Používam ja na mojom XP
2.možnosť --- Ctrl + Escape
3.možnosť --- Ctrl + alt + Delete , a potom tam ti niečo vyhodí a dáš zrušiť --- Používa môj bratranec :)
-
DUDKOO - Amatér
použávám alt + tab... spíš by mě zajímalo jak se toho zbavit
aby to fungovalo normálne

-
Luclinka95 - Amatér
• Stránka 1 z 1